Klima Tavsiyesi (İstek)
-
İkisidende çok kaliteli ürünleri var.Bu ikisinden hangisini alırsan al pişman olmazsın ;) Elektriğe gelince, aldığın klima fiyatları pahalı olabilir ama 2-3 yıl sonra kendi kendini telefi ediyor :) 1000-1500 e arçelik beko alırsın bi o kadarda elektrik parası ödersin , 3000-4000 e daikn mitsubishi alırsın ömür boyu elektrikten klima olarak tasarrüf edersin.
-
taekwondo bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım kusura kalmada sen bizi dinlemiyon :)) iklimsa demişin iklimsa mıtsubushı havyy ürünlerini satıyor ben mıtsubushı elecktrik ten söz etmekteyım ona göre farkı bir kez daha tekrar edeyim
-----------------------------
Hoca mitsubishi elektrik farli mi????? Bilmiyordum suanda ar ettim !!!! -
theone21_9 bunu yazdı:
-----------------------------İkisidende çok kaliteli ürünleri var.Bu ikisinden hangisini alırsan al pişman olmazsın ;) Elektriğe gelince, aldığın klima fiyatları pahalı olabilir ama 2-3 yıl sonra kendi kendini telefi ediyor :) 1000-1500 e arçelik beko alırsın bi o kadarda elektrik parası ödersin , 3000-4000 e daikn mitsubishi alırsın ömür boyu elektrikten klima olarak tasarrüf edersin.
Katiliyorum hocam , baktim ya dedigin gibi biri 3,5 kw larda mitsu yada daikin 1'06 kw larda ... Ortalama 3 - 4 kati ... -
suhatuna bunu yazdı:
taekwondo bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım kusura kalmada sen bizi dinlemiyon :)) iklimsa demişin iklimsa mıtsubushı havyy ürünlerini satıyor ben mıtsubushı elecktrik ten söz etmekteyım ona göre farkı bir kez daha tekrar edeyim
Hoca mitsubishi elektrik farli mi????? Bilmiyordum suanda ar ettim !!!!
Hocam http://www.klimaplus.com.tr/bayi-ve-servisler/yetkili-satici-ve-satis-noktalari/izmir/gaziemir.aspx Burasi mitsubishi elektrik bayisi , heavy ve elektrik aasinda fiyat farki yok tam aksine bundaki 12000 btu klima 10 tl daha ucuz :) simdi sen bu mu daha iyi diyorsunnnn???? -
Daikin dunyanin en iyi klimasidir diyebilirim. Mitsubishi alacagina Daikin al derim :-)
-
alabiliyosan bosch al olmadı demirdöküm
-
Walla Mitsubishi Electric te karar kildim gibi ... ! :)
-
2 gun sonra araba alacagim icin ucuza klimayi birakicam diye bi konu acarsan haberim olsun :) odaya dusunuyorum bende :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
2 gun sonra araba alacagim icin ucuza klimayi birakicam diye bi konu acarsan haberim olsun :) odaya dusunuyorum bende :)
Yok hocam ya :) bak iphone duruyoo :D -
suhatuna bunu yazdı:
Walla Mitsubishi Electric te karar kildim gibi ... ! :)
İstanbulda mısın? Klima+'da çalışan arkadaşım var fiyat konusunda yardımcı olsunlar sana. Numarasını atarım İstanbuldaysan.