Klima Tavsiyesi (İstek)
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------
MaviGozluDev bunu yazdı:
2 gun sonra araba alacagim icin ucuza klimayi birakicam diye bi konu acarsan haberim olsun :) odaya dusunuyorum bende :)
Yok hocam ya :) bak iphone duruyoo :D
Onada 3-4 ay veriyorum :) klima yerine su klina yapimi paylastilardi ev yapimi klima yap :) -
klima alacaksan mitsibusi daiken ama beko arcelik bunlar bir halta yaramaz invertörlü al yazın ısınabilesin beko arçelik gibi +5 in altına inince klimayla beraber donup kalmaman açısından al bunlardan birini yaz kış mutlu yaşa bende beko var salon tipi sogutuyor köpek gibi ısıtmıyor satacam ama alan yok :)
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------suhatuna bunu yazdı:
Walla Mitsubishi Electric te karar kildim gibi ... ! :)
İstanbulda mısın? Klima+'da çalışan arkadaşım var fiyat konusunda yardımcı olsunlar sana. Numarasını atarım İstanbuldaysan.
İzmirdeyim hocam ... -
MaviGozluDev bunu yazdı:
suhatuna bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
2 gun sonra araba alacagim icin ucuza klimayi birakicam diye bi konu acarsan haberim olsun :) odaya dusunuyorum bende :)
Yok hocam ya :) bak iphone duruyoo :D
Onada 3-4 ay veriyorum :) klima yerine su klina yapimi paylastilardi ev yapimi klima yap :)
İphone 5 ozaman mi cikiyor? (3 - 4 ay) .... Ancak 5 cikinca satarim onu cunku :) -
bizde mitsubishi var çok güzel gerçekten gecenin körü açıyorum bazen serin serin karanlıkta tv ye bakıyorum çok keyifli
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------bizde mitsubishi var çok güzel gerçekten gecenin körü açıyorum bazen serin serin karanlıkta tv ye bakıyorum çok keyifli
Hocam fatura nasil???? :) -
hoca ortalama 7 lira falan farkediyor
-
Murid aldın mı klimayı ?
-
sakın demirdöküm alma
-
yannizkurt bunu yazdı:
-----------------------------Murid aldın mı klimayı ?
-----------------------------almadım hoca ... Vestel den aldıgımı ıade ettım hale parayı ıade etmelerını beklıyorum 3 / 4 gune alıcam ...