folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Klimacınız, Lastikçiniz, Akücünüz Geldi

Klimacınız, Lastikçiniz, Akücünüz Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

Motor lastigi varmi hocam 180/55/17 anlas haric  

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g3da
    g3da's avatar
    Erkek

195 65 r15 Lassa fiyat alabilir miyim hocam? 4 adet almayı düşünüyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

tahribatın altına bir ilan modülü çok güzel olur hangi mrüid ne satıyorsa kategorize olarak eklese tahribat içi alışveriş yapsak ne güzel olur

Sonra bide satış puanı yorumlar vb olursa tadından yenmez ama imkansız birşey istiyoruz 

185/65/R15 kış lastiği ne kadar hocam şuan sizde

++++++++++

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aracı muayeneye götüreceğim ve muhtemelen lastiklerin değişmesi gerektiği söylenecek (Söylenmese bile lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum)
    195/60/r15 kışlık lastik bakıyorum ama uygun bulabilirsem dört mevsim lastik almayı düşünüyorum. 4 adet kışlık vede dört mevsim lastik için ayrı ayrı fiyat alabilirmiyim ? (Yer Ankara. Kargo dahil fiyatlar nedir ?)
    Hayırlı satışlar :)

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

tahribatın altına bir ilan modülü çok güzel olur hangi mrüid ne satıyorsa kategorize olarak eklese tahribat içi alışveriş yapsak ne güzel olur

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

tahribinden modülü olabilür zannımca.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    diplomali-issiz bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

Sonra bide satış puanı yorumlar vb olursa tadından yenmez ama imkansız birşey istiyoruz 

185/65R15 demek istediğini varsayarak cevaplıyorum başkan. Lassa bitti malesef. 

Dayton var şuan kışlastiği olarak 600 TL parekende satıyoruz da kargo dahil o fiyata gönderirim tbt ye özel :)

Aga 4 lastikmi 600 bana da lazım ya seat cordoba 2006 model dizel aracım var lastik ne kullanılıyor emin değilim su an ama aşağı yukarı aynı ölçü ne önerirsin 4 mevsim düşünüyorum ciddi alıcıyım :D

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

-Klima heavy industries mi? Yoksa sadece mitsubishi mi?

-Bridgestone turanza lastik fiyat almak istiyorum michelin kadar iğrenç bir lastik olamaz sorduğunda dünyanın en iyisiyiz diyorlar bık bık bık yumuşak hamur bilmem ne sanki F1 aracı kullanıyoruz en adisi o kadar Fransız çöpü!

-Olayı tahribat ortamına aktarmışsın hayırlı olsun. 

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Klimada Isıtma da en iyi model hangisi hocam

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diplomali-issiz
    diplomali-issiz's avatar
    Erkek
    harddeath0070 bunu yazdı
    diplomali-issiz bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

185/65R15 demek istediğini varsayarak cevaplıyorum başkan. Lassa bitti malesef. 

Dayton var şuan kışlastiği olarak 600 TL parekende satıyoruz da kargo dahil o fiyata gönderirim tbt ye özel :)

Aga 4 lastikmi 600 bana da lazım ya seat cordoba 2006 model dizel aracım var lastik ne kullanılıyor emin değilim su an ama aşağı yukarı aynı ölçü ne önerirsin 4 mevsim düşünüyorum ciddi alıcıyım :D

4 tanesi 1200 TL hocam tabikide :) 

diğer arkadaşlara yarın gündüz iş yerinde fiyat vereceğim arkadaşlar. Klimalarımız Mutsibishi Heavy bu arada arkadaşlar ve Sigma .. motosiklet lastiklerimiz yok, motosiklet aküleride yok malesef..  Sadece araba ve ticari lastikler(Kamyon, Tır otobüs vs)..  

Toplam Hit: 6200 Toplam Mesaj: 48
klima lastik @klima turbo varta