Knight Online'cılar
-
donerız hocam ya
-
2 sene sonra bende acayim dedim gecen hafta 1 ayda 150k np kastigim andream carim vardi
koxp kalkmis gibi hs gelmis yeniden ama artik knight oyun icinde cash parayla kendisi koxp koymus :D
bayagi bi takildim ama her yer bom bostu edanada pazar bile bostu.
eskiden ex kasmak icin party onlerinde sira bekledigimiz yerlerde bom bostu bende kapadim.
0 dan baslayacaksan son 3 serverdan basla derim ben
-
ne oynardık be knight yüzünden sınıfta bile kaldım eskisi gibi olsa halen oynanır ama en son baktığımda koxpu ayrı dert veletleri ayrı dert hep çoluk çocuk dolu
-
eukoda felan baslayacaksanız ben varım
-
PlayForFree bunu yazdı
eukoda felan baslayacaksanız ben varım
hocam 0 dan zor olma mı ya -
Şu Knight ı bir türlü sevemedim, bağımlılık yapsın istedim amk çok b.ktan bir oyun
-
çar satan yok mu şimdi ?
-
rapidhacker550 bunu yazdı
çar satan yok mu şimdi ?
La var diyoz :D Destan serverında :D 3 tane char var priestin üzerinde item falanda var. Warrior çıplak mage üzerinde troll set var. Warrior 75 , Priest 75, Mage 73 sana ne lazım :D Bu arada premiumsuz giremezsin bu sw ye :D Diğer swler bomboş ama burda adam kaynıyo :D
Edit : Xigenonda hapisten çıkartırsanız 81 lwl yada 80 lwl bi char var :D
interfector tarafından 22/Haz/13 02:06 tarihinde düzenlenmiştir -
şimdi jump çıkmış 57 den 77 oluyomuşun direk ... karakter alcaksanız kazıklanmayın
-
interfector bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
çar satan yok mu şimdi ?
La var diyoz :D Destan serverında :D 3 tane char var priestin üzerinde item falanda var. Warrior çıplak mage üzerinde troll set var. Warrior 75 , Priest 75, Mage 73 sana ne lazım :D Bu arada premiumsuz giremezsin bu sw ye :D Diğer swler bomboş ama burda adam kaynıyo :D
Edit : Xigenonda hapisten çıkartırsanız 81 lwl yada 80 lwl bi char var :D
kac kurus ?
Hapis ne amk bızım zamanımmzda yoktu :D