folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Knight Online'cılar

Knight Online'cılar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    donerız hocam ya

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

2 sene sonra bende acayim dedim gecen hafta 1 ayda 150k np kastigim andream carim vardi

koxp kalkmis gibi hs gelmis yeniden ama artik knight oyun icinde cash parayla kendisi koxp koymus :D

bayagi bi takildim ama her yer bom bostu edanada pazar bile bostu. 

eskiden ex kasmak icin party onlerinde sira bekledigimiz yerlerde bom bostu bende kapadim.

0 dan baslayacaksan son 3 serverdan basla derim ben

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeonX
    LeonX's avatar
    Erkek

ne oynardık be knight yüzünden sınıfta bile kaldım eskisi gibi olsa halen oynanır ama en son baktığımda koxpu ayrı dert veletleri ayrı dert hep çoluk çocuk dolu 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

eukoda felan baslayacaksanız ben varım

profesyonel kahveci?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    PlayForFree bunu yazdı

eukoda felan baslayacaksanız ben varım

hocam 0 dan zor olma mı ya

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Şu Knight ı bir türlü sevemedim, bağımlılık yapsın istedim amk çok b.ktan bir oyun

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

çar satan yok mu şimdi ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    rapidhacker550 bunu yazdı

çar satan yok mu şimdi ?

La var diyoz :D Destan serverında :D 3 tane char var priestin üzerinde item falanda var. Warrior çıplak mage üzerinde troll set var.  Warrior 75 , Priest 75, Mage 73 sana ne lazım :D Bu arada premiumsuz giremezsin bu sw ye :D Diğer swler bomboş ama burda adam kaynıyo :D

Edit : Xigenonda hapisten çıkartırsanız 81 lwl yada 80 lwl bi char var :D

interfector tarafından 22/Haz/13 02:06 tarihinde düzenlenmiştir

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

şimdi jump çıkmış 57 den 77 oluyomuşun direk ... karakter alcaksanız kazıklanmayın

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı

çar satan yok mu şimdi ?

La var diyoz :D Destan serverında :D 3 tane char var priestin üzerinde item falanda var. Warrior çıplak mage üzerinde troll set var. Warrior 75 , Priest 75, Mage 73 sana ne lazım :D Bu arada premiumsuz giremezsin bu sw ye :D Diğer swler bomboş ama burda adam kaynıyo :D

Edit : Xigenonda hapisten çıkartırsanız 81 lwl yada 80 lwl bi char var :D

kac kurus ?
    Hapis ne amk bızım zamanımmzda yoktu :D

Toplam Hit: 9417 Toplam Mesaj: 80