Knight Online'cılar
-
73 magenin üstünü temizliyim sana pm atarım bilgilerini hocam. şifre, mail ve gsm no bilgisi değiştirmek için 5 cash lazım ama şimdiden söyliyim sana. 75 priesti vermek isterim ama onuda ben kullanırım diye düşünüyorum :D charlar humandır. karus sevmiyorum yav :D tipleri falan :D
-
interfector bunu yazdı
73 magenin üstünü temizliyim sana pm atarım bilgilerini hocam. şifre, mail ve gsm no bilgisi değiştirmek için 5 cash lazım ama şimdiden söyliyim sana. 75 priesti vermek isterim ama onuda ben kullanırım diye düşünüyorum :D charlar humandır. karus sevmiyorum yav :D tipleri falan :D
hocam arkadaşla halledicez gibi bana gerek kalmazsa başka birine gitsin yazık günah olmasın
-
rapidhacker550 bunu yazdıinterfector bunu yazdı
hocam arkadaşla halledicez gibi bana gerek kalmazsa başka birine gitsin yazık günah olmasın
yeni sw destanda olduğu için dedim ben. exp falan kasmak çok eğlenceli oluyor :D şöyle düşün ki 1 pt var. ks pt var. ona ks atan pt var bide etrafta 1 ptlik eleman boşta ks atıyor :D
-
interfector bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıinterfector bunu yazdı
yeni sw destanda olduğu için dedim ben. exp falan kasmak çok eğlenceli oluyor :D şöyle düşün ki 1 pt var. ks pt var. ona ks atan pt var bide etrafta 1 ptlik eleman boşta ks atıyor :D
valla abi zevki yok onun yeni serverlerde bi slotta 4 tane parti var söve söve dilim şişti :D
-
HolyReform bunu yazdı
areste oynuyorum 73 level archer var.Burası diğer sw ler gibi boş değil girerken sıra beklemezsin ama baya oyuncu var yinede.İlk sw oldugu için yeni baslayanlarda oluyor burda.İtemler çok pahalı değil.İron neck 900m pazarda.Kral olmaya gelmeyin buraya ama az parayla güzel itemler yaparsınız.
abi iyi demişsinde arestede adamların büyük kısmı iç takıları +3 üstler +9 +10 mq pvp gibi yer orası. (son sw ler daha berbat .D: ) kısacası ko bitmiş
-
samaccc bunu yazdıHolyReform bunu yazdı
areste oynuyorum 73 level archer var.Burası diğer sw ler gibi boş değil girerken sıra beklemezsin ama baya oyuncu var yinede.İlk sw oldugu için yeni baslayanlarda oluyor burda.İtemler çok pahalı değil.İron neck 900m pazarda.Kral olmaya gelmeyin buraya ama az parayla güzel itemler yaparsınız.
abi iyi demişsinde arestede adamların büyük kısmı iç takıları +3 üstler +9 +10 mq pvp gibi yer orası. (son sw ler daha berbat .D: ) kısacası ko bitmiş
ne +3'ü ardreamciler bile full +10 takıları full +4 olan adamlar bile var yakın bi arkadaşım orda oynuyor herife diyorum komple satsak bi araba alırız heralde diyorum anca bi taksidini öderiz diyor :D
-
Huerfanos bunu yazdı
ko eski ko değil artık. hiç başlamayın. Girin bi pvp de takılın. (bkz.sexyko)
-
konuya son mesajım olsun :D
oyun bitmiş durumda oyundan biraz anlayanlar için bazı pazarları n item durumu nu paylaşayım konuda
USKO BİTİK DURUMDA SEBEPSİZ BANN , HAPİS . SOYULMA VS
bak bu item i bazıları hayal bile edemez :S
bak 80 lwl +3 flame ring takmış +8 krowaz setli mage herhangi bi joba bu stafla kaç kaç vuruyo sen bilionmu :S:S:S::S
-
KO' nun artık eski tadı yok. Durup ban yiyenler, hacklenenler. Adam bu yüzden işletim sistemini bile orjinal kullanıyor. Komple format atıp PC' sine KO dan başka birşey kurmuyor. Hiçbir abuk sabuk sitelere girmiyor. Ama yinede hack yiyor. KO' nun da parmağı var. Hiç bulaşma derim oyun düzelene kadar.
-
Keşke eski tadı olsa :(