KO Pvp Konusunda Bir Kaç Soru.
-
Merhaba üstadlar:
Arkadaşlar arasında pvp server kurup oynayalım mantığıyla yola cıktım kardeşim arkadaşlarım akrabalarım derken benim kafada 15-20 kişi var bunlarla birlikte oyun oynayalım dedim işe başladım. Nette girmediğim çıkmadığım site kalmadı diye bilirim. Neyse konuya geleyim.
18xx bir server kurabildim hataları vardı belli bir kısmını düzelttim dahada düzeltmem ufak tefek yerler vardı tabi daha sonra
19xx bi server kurmaya kalktım bunda genie peri falan vardı fakat bunda adam akıllı bir client bulamadım 20xx bir clientle exe yapaması yaparak denedim ama full screen olmuyor arkadaş :) daha sonra
20xx bi server kurdum fakat hataları bugları çok fazla ama yinede belli hataları düzelttim en azından kurian denilen yeni karakter var oyunda :)
Şimdi sormak istediğim ve yardımlarınızı beklediğim birkaç yer var.
öncelikle 20xx düzgün bir db si ve server sourceları olan varmı elinde ? githubdaki abimiz uzun zamandır güncellemiyor gibi. en azından sorunları birazdaha az olsa kafi. piyasada dolaşandan.
eğer baştaki yoksa 19xx bir server için 20xx görünümde bir client varmı çalışan elinizde kullandığım db 1963 hadi olmadı en azından 19xx düzgün çalışan exeli bir client varmı ?
yukardaki ikiside yoksa acaba sourceları geliştirmek yada db lerin tanımıyla ilgili döküman yada not tutmuş varmıdır eskiden.
bunları sizden istiyorum çünkü playerdır-ko-cucedir dex dir alayında boş yazılar ve metinler geçiyor.
sizlerden ricam bildiğiniz ve çalıştığından doğruluğundan emin olduğunuz en ufak bilgiyi bile benimle paylaşmanız. aynı şekilde bende merak edilenlere cevap verebilirim.
-
Ben isterdim, şöyle bir tahribat.com merkezli, dışarıya da açık, opensource KO serverı kurmak.
bir PM uzağınızdayım :)
-
Akuma diye bir herif var pvp aleminde. İsmi ayhan, adamı bilen tanıyan yok gibi yani çok az ortalıkta dolanan bi adam(mış). Pvp bu adamın elinde, sağlam clientleri kendi kodlamış, ilk yapan da bu adammış işte. Şimdi sana sunucu kiralıyor, 50 bin civarı bir ücret karşılığında, aylık da senden % alıyor komisyon olarak. Gerisi sende. Tabi dosyalar sunucular bu adamda, sen sadece oyunda yetkilisin. Artık ne kod satarsan ne ürün satarsan komisyon veriyorsun. Onların dışında sağlam clientler bulmak biraz zor, neden diyeceksiniz çünkü sağlam olanı zaten kazanan adamlar el altına düşürmüyor. Sizin gibi sen 2 bug düzelttin, ben 2 bug düzelttim, öbürü düzeltti derken az buz iyi şeyler olabiliyor. Bulabilirseniz ve açarsanız eski arkadaşlar ile biz de katılabiliriz aranıza maksat kalabalık yapmak.
-
KotomineKirei bunu yazdı
Akuma diye bir herif var pvp aleminde. İsmi ayhan, adamı bilen tanıyan yok gibi yani çok az ortalıkta dolanan bi adam(mış). Pvp bu adamın elinde, sağlam clientleri kendi kodlamış, ilk yapan da bu adammış işte. Şimdi sana sunucu kiralıyor, 50 bin civarı bir ücret karşılığında, aylık da senden % alıyor komisyon olarak. Gerisi sende. Tabi dosyalar sunucular bu adamda, sen sadece oyunda yetkilisin. Artık ne kod satarsan ne ürün satarsan komisyon veriyorsun. Onların dışında sağlam clientler bulmak biraz zor, neden diyeceksiniz çünkü sağlam olanı zaten kazanan adamlar el altına düşürmüyor. Sizin gibi sen 2 bug düzelttin, ben 2 bug düzelttim, öbürü düzeltti derken az buz iyi şeyler olabiliyor. Bulabilirseniz ve açarsanız eski arkadaşlar ile biz de katılabiliriz aranıza maksat kalabalık yapmak.
Zamaninda twostars hanimefendiyle ortak proje gelistirip daha sonra kadina yol veren acme anti cheatin sahipleri kadin bunlar yuzunden forumunu turklere kapatip sonra komple kapatti.Suan hali hazirda osmanx 19xx sc kodlamaya basladi belli ucret karsiliginda alabilirsin.
-
onlinehile.Org bi bak istersen belki bişeyler vardır.
-
Hocalar ozaman toplanıp birşeyler yapalım isteyen discorddan gruba gelsin neler yapabiliriz konuşalım: https://discord.gg/TqUXJ
-
20xx serverın duzgun halini akumada bulursun birtek
-
açında bizde oynayak ya. Özledim KO yu ama adil olsun. Bize göre eğlenceli olsun arada takılırız PK yaparız
-
Slack grubu kurun beyler, beyin fırtınası yapalım
-
bende özledim 5 senedir oynamıyorum. Bir zamanlar okuldan kaçıp oynardım :) Zaman çok çabuk geçiyor
-
bi ara bende yeltendim şöyle düzgün bi server kurayım diye forumları araştırdım hep eksik sorunlu bi toplu şekilde toparlayalım ya discord kanalı kuralım ki hali hazırda var orda ucundan bişiler yapalım ben varım
edit büdüt: discord davetiyesini görmemişim şimdi geliyorum :D
Ccaglayan tarafından 21/Ağu/16 00:50 tarihinde düzenlenmiştir