KO Pvp Konusunda Bir Kaç Soru.
-
Hocalar discord a gelin orda beyin fırtınasına başlayalım baya bi kovuladım 2 3 gündür bu playın:)
-
Knight insanın hayatını bitirir .
Biraz moralini bozayım belki vaz geçersiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=eC0nF3netLc
-
hoca pk sw ac gitsin mesela su infinity ko nun db si 10 numaraydı admini bulup almak lazım :)
sonuc olarak nasıl sw acarsanız acın reklam falan yapmaya calısırız oynarız -
MADDİ BEKLENTİN YOKSA
1 ex kolay olmalı adam 3-5 saate 83 oalabilmeli
2 maden dropları yüksek olmalı
3 gem fragment dropları yüksek olmalı
4 kısacası adam çarı 2-3 günce full kasıp dizebilmeli beleş puss olmalı vs vs .
-
samaccc bunu yazdı
MADDİ BEKLENTİN YOKSA
1 ex kolay olmalı adam 3-5 saate 83 oalabilmeli
2 maden dropları yüksek olmalı
3 gem fragment dropları yüksek olmalı
4 kısacası adam çarı 2-3 günce full kasıp dizebilmeli beleş puss olmalı vs vs .
Hocam bunların hepsini yapabildiğim sorunsuz db var elimde genie si falan olan sadece 20xx db nin düzenlenmesi lazım yeni özellikler içim discorp da dün biraz konuştuk zaten offline arkadaşlar vardı onlarda online olursa bi fikir alışverişi sonrası para mı kazanmak istiyoruz eğlencesine mi yoksa sadece özgür kod aşkına mı birşeyler yapıcaz bakarız dün elimde olanları falan yazdım zaten kanala ne yapılması lazım nasıl yapılmalı konuştuk az bişi offline arkadaşlar gelirse kanala ordan daha rahat oluruz
-
samaccc bunu yazdı
Knight insanın hayatını bitirir .
Biraz moralini bozayım belki vaz geçersiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=eC0nF3netLc
helal olsun
-
Github' a açın projeyi opensource olarak, kod bilen arkadaşlar commit etsin çalışalım, boş vakitlerimizde.
Hem destekleyen arkadaşların; cv' nize yazmak için güzel bir proje olmuş olur, hem de konuyu açan arkadaşın işi görülmüş olur.
acan tarafından 21/Ağu/16 21:52 tarihinde düzenlenmiştir -
sonuc olarakk ?
-
PEAK bunu yazdı
sonuc olarakk ?
sonuç olarak github üzerine sorunsuz bir versiyonu koyacağım hocam bugün yarın gerekli açıklamayı yeni konuda yapıcam
-
Yardımcı olurum, ama eski tecrübelerime dayanarak söylüyorum, tahribat serverına saldıracak ve allah belanızı versin diyip kapatacaksın :)