Kodlama Öğrenmek İstiyorum Nerden Öğrenebilirim?
-
hocalar ben kodlama öğrenmek istiyorum bu devirde bi işimiz düştü kimse babasının hayrına kodlama yapmıyor :D o yüzden kodlama öğrenmeye karar verdim süresi ne kadar olursa olsun farketmez googlede arattımda hiç tam delil bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
-
htlm videolu anlatım var
upload ederim ama yarın akşama ancak...
-
kardeşim istemedigin kadar kaynak mevcut burada biraz kurcalarsan siteyi bulacaksın eminim :) yascakucuk un dedigi gibi önce html ile başlamalısın....
-
önce sabırlı olmayı öğren hoca. sonra herşeyi öğrenirsin.
-
tamamda ne kodlıcaksın genetik kod mu?
-
pascal ya da standart C ile başla.algoritmayı kaparsın bir program nasıl yazılır bilgin olur.
-
Ne yapacağın hakkında bi fikrin yok sanırım ne tür bişey yapacağını dahi yazmamışsın..
Program kodlama istiyorsan Pascal filan başlangıç seviyesidir tbtde de dökünlar mevcuttur
bknz: Tbt Döküman arşivi..
Turbo Pascal İle Programlamaya Başlamak: http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=99
gibi az araştırsan ...
-
aa başlığı yeni gördüm python fasa fiso c zor gelir bence delphiyle başla syntax kolay sora mssql öğrenirsin, bunlarla üç dört proje çıkarırsın sonna c# kursuna gidersin olur biter bence yanee...
-
Web Programlamadan pHp'yi Öneririrm Ben İlk Başlarda Anlıyamıyordum Şimdi Kendi Blogumu Yazıyorum:)
-
hocalar dil biraz biliyorum php felan sadece kodlama öğrenmek istiyorum oda ne için die felan sorarsanız böle online oyun sitesi yapmak program felan vs..
-
pek çakmam ama kütüphaneler felan var bu konuda dökümanlar var bildiğin dil üstüne biraz araştırma yap muhtelemen
böyle temel kemik kodlar bulursun...
Toplam Hit: 10546 Toplam Mesaj: 30