Kola İçince Vucudumuzda Neler Oluyor...
-
eskiden aç karnına çok fazla tüketirdim. artık tok karnına da içmiyorum :)
-
içsende ölecen içmesende ölecen. içipte ölmeyi yeğlerim :D
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
üşüme etkiside yapıyor galiba ne zaman içsem üşüyorum
-----------------------------Soğuk içtiğin için olmasın:))
-
yaw ne sacma yorumlar yapılmış herkez geyik havasında adam ne güzel vucudun kola ya verdiği tepkimeyi paylaşmış gunde 2.5 lt kola deviriyodum diet karar verdim şılapsız yağ donusuyomus bırakıyom kolayı (:
-
volkan bunu yazdı:
yaw ne sacma yorumlar yapılmış herkez geyik havasında adam ne güzel vucudun kola ya verdiği tepkimeyi paylaşmış gunde 2.5 lt kola deviriyodum diet karar verdim şılapsız yağ donusuyomus bırakıyom kolayı (:
-----------------------------hocam günde 1ç5 ta ben içiyorum. zap zayıfım... kolakolik oldum :X nası bırakacam ben bu kolayı
-
Silent_King bunu yazdı:
volkan bunu yazdı:
-----------------------------hocam günde 1ç5 ta ben içiyorum. zap zayıfım... kolakolik oldum :X nası bırakacam ben bu kolayı
-----------------------------vala hacı totoya yağ yapıyo kolanın yerine ayran tuketmeye başladım bim marketlerde hazır ayranlar var içine voktamı atıyolar napıyolar içerken gevzimi yakıo kola gibi :D
-
saglıklı birşey söyleyin sıcakta ayran içip beyin hücrelerinemi aptallaştırayım ne yapım sıcakta iyi gidiyor
-
diğerlerini bilmiyorum ama içinde kafein olduğu için uzun süre içmeyince kola krizi geliyo sigara gibi :)
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
saglıklı birşey söyleyin sıcakta ayran içip beyin hücrelerinemi aptallaştırayım ne yapım sıcakta iyi gidiyor
-----------------------------sağlıklı bişe istiyosan doğadan buz gibi soğuksu :) ekstra tatlar diyosan limonata :D
-
Araştırmalara göre insanların nefes almasıda kanseri tetikliyomuş.30 saniyede bir nefes alıp vermemiz gerekiyormuş :))
Hocam o zararlı bu zararlı..keyif veren herşey zararlı..ee hayattan keyif alamıycaksak niye yaşıyoruz.aç buz gibi bi cola iç güzelce kendine gelir ferahlarsın... :)