folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kola İçince Vucudumuzda Neler Oluyor...

Kola İçince Vucudumuzda Neler Oluyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

kola gibisi varmı yaa. şeker=cinsellik (: o kadar şekeri vücut nerden atacak dışarı? şeyden atacak tabi (: kafelerde neden hep kola satılıyo :D

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLOODHOUND
    BLOODHOUND's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NE ÇİNİN 2250000 ASKERİ NE ALMANLARIN PALPATİNE SİLAHI NEDE BİR BAŞKASI DÜNYANIN EN BÜYÜK GÜCÜ KOLA AMERİKANIN EN BÜYÜK GÜCÜ...KOLA KİMDEYSE KRAL ODUR:)))

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

8 sene, günde 3-5 litre arası kola içen biri olarak, yani eve her gün 2 tane 2.5 litre girerdi; dişlerim çürüdü, midemde gastrit oldu.Sadece buda değil.

kolayı bırakmaya başladığınızda,3 ay gibi bir sürede mide, bağırsaklarınızda ve savunma sisteminizde yamukluklar oluyor.NEden mi ?

Sürekli kola içtiğinizde midenize asit giriyor.Mide, kendi asitini az salgılıyor.Sonrasında kolayı keserseniz, mide hala az salgılıyor ve mikroplar ölmediğinden bağırsaklara kadar geliyor.Sonrasında mide çok salgılıyor.Az, çok, az, çok ..... Dengeleyene kadar 3 ay sıkıntı çektim.Midem, bağırsaklarım ve savunma sistemimim tamamen çöktü.

Bunun dışında kemiklerle sıkıntı oluyor.Sertleşemiyor.Dişleri mahfetti.İstediğiniz kadar fırçalayın.Kola içtikten sonra fırçalamazsanız büyük sıkıntı.Kimyasal bağlarıda etkiliyor.

Bunlar denenmiş tecrübelerdir.Keşke hiç başlamasaydım.Şimdi bir yudum içsem nefret ediyorum.Tadı o kadr güzel değil.Asite hayır !! Ayran yada ice tea kral :)

Yaptığın açıklamalar bilimsel değil yani laboratuar ortamında sanki seni teste tutmuşlar gibi yazmışsın D: denek

Bende 20 seneden beri günde aşağı yukarı 2lt içerim ne dişlerimde sorun var nede başka bir yerimde gayette sağlıklıyım.

dip not :Dişlerimide ay da bir kere fırçalıyorum :D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

arkadaş, şu devirde bana zararsız bir fabrikasyon ürünü gösterin, eyv dicem...

hiç mi bişi yiyip içmicez bu ne ak. iyi madem, meyve sebze yiyelim paso, yemek de pişirmeyelim vitamini gidiyor diye,

bilim adamları zaten ona buna kanserojen demekten zevk alıyor herhalde... bir nevi orgazm şekli sanırsam...

hayır tüketen insanlar bunları bilip de tüketiyor.. töbe töbe

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

kendimi bildim bileli kola içiyorum ölene kadar da içecem nasıl olsa ölcez 

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

metalati bunu yazdı:

Yaptığın açıklamalar bilimsel değil yani laboratuar ortamında sanki seni teste tutmuşlar gibi yazmışsın D: denek

Bende 20 seneden beri günde aşağı yukarı 2lt içerim ne dişlerimde sorun var nede başka bir yerimde gayette sağlıklıyım.

dip not :Dişlerimide ay da bir kere fırçalıyorum :D 

hoca bırak bir kaç hafta ağzına sürme o zaman görüşürüz.Annem 34 senedir üniversitede eczacılıkta okuyor.Hücre kültürü üstüne ve kanser üstüne tonla araştırması var.Gerekli açıklamaları bana yaparak ve birlikte gözlemleyerek yeterince tatmin olduk.

Bıraktıktan 3 ay sonraki halini gözlemleyerek buraya yazarsan memnuniyetle okuruz.Sadece kola değil, asitli hiçbirşey alma.TAbi bırakabiliyorsan.Ayrıca dişler kişilere göre farklılık gösterebilir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zatkaros
    zatkaros's avatar
    Erkek

Ne Asit, Ne alkol ne Anason Nede  Nikotein Nede Keten Kenevir.

Tib'bin haricinden kulanılanı şiddetle ........?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheWorm
    TheWorm's avatar
    Erkek

HaLFDeviL bunu yazdı:

birde hiç bimden Le'fer alan oldu mu ? =D

le cola rulzzz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

cola turka için hem alkolsüzmüş müslüman kolası made in tayyip by oglu şirketler gurubu

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:

cola turka için hem alkolsüzmüş müslüman kolası made in tayyip by oglu şirketler gurubu

le cola bile daha iyi ya tad olarak ondan :D

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 7767 Toplam Mesaj: 43