folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kola İçtikten 1 Saat Sonra Vücutta Meydana Gelen Olaylar..

Kola İçtikten 1 Saat Sonra Vücutta Meydana Gelen Olaylar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Lord-Nespace bunu yazdı:
    -----------------------------
    Blue_moon bunu yazdı:

kolanın ne kadar zararlı bi içecek olduğunu anlamak isteyen arkadaşlar bir bardak kolanın içine bi et parçası atıp görebilirler

Hacım et parçasını atınca ne oluyor ? Söylesende ziyan olmasın et.

:D way aq ne güzel bi yorum bu :)))))) 1 bardak kolaya kaç kilo et atmayı düşünüyon :P

Sanırsam bende kola tiryakisiyim :(

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    benvekendim
    benvekendim's avatar
    Erkek
    içmeyeli 1 yıl oldu

Her insan biraz Şeytan"dır. Eğer üzülmek istemiyorsan sen daha Şeytan olacaksın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    bu colayı neyden yaparlar ve niçin formülünü açıklamazlar?..belki de bu yüzden..doğada hiçbir meyva ve ya sebzenin rengi böyle değil!..ben cok merak ediyorum şu coca cola özütünü!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Blue_moon bunu yazdı:

kolanın ne kadar zararlı bi içecek olduğunu anlamak isteyen arkadaşlar bir bardak kolanın içine bi et parçası atıp görebilirler ayrıca kola hiç içilmesin diye bişey yok tiryakilik olmadığı sürece sorun olmaz bir profesörden duymuştum midenin üzerindeki ince tüy dokusu varmış mideyi koruyan kolanın asidi o koruyucu dokuyu tahrip edip mide delinmesine kadar yol açabiliyormuş ayrıca araştırabilirsiniz hiçbir doktor evine içmek için kola almaz

ben de öyle genelde meyve suyunu tercih ederim ara sıra da kola içerim tabii ama fazla da değil zaten kolanın susuzluğu filan aldığı da yok içindeki yüksek miktarda şeker biraz sonra sizi susatacak ve su içmeniz gerekecektir kısacası hiçbir içecek suyun yerini tutmaz susadınız mı su içmenizi tavsiye ederim

Kolanın üzerinde "Soğuk İçiniz" yazıo. ne gereği var yok içine et atın, yok tuvalete döktüünüzde hela ta$ları temizlermi$ cart olurmu$ vs vs içiniz dio doldur bardaka iç ja xD Ayrıca o sizin fantazilerinizi diskaviri çenılda Macera Avcılarımı ne program vardı orda denediler hiçbişiyde olmadı nedense :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve
    sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela başındaki lekeleri yok edecektir.

Arabanın tamponunu Coca Cola''ya batırılmış bir sigara paketinin
    içindeki alüminyum folyosuyla iyice ovunuz. Tertemiz olacaktır.

Bir kutu kolayı kutup başlarına dokun ve bütün çapak yok olsun.

Coca-Colaya batırılmış bir bezi bir kaç dakika paslanmış cıvataya uygulayınız. Bir kaç dakika sonra rahatlıkla dönecek ve çıkacaktır.

Ayrıca ; Araba ön camlarındaki her türlü kuş pisliği yapışan sinekler veya ağaçlardan dökülen toz , polen, yapışkan maddelerin çıkarılmasında en iyi madde COCA COLA ve PEPSI ''dir.

Peki nedir bu Cola''nin bu kadar etkileyici temizliklerde bile kullanılabilmesinin sebebi? Coca-Cola ve Pepsi''nin ortalama pH değeri 3.4 tur. Bu asidi de dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir. Temizliklerde bu kadar etkili olmasının sebebi budur. Aslına bakarsanız Cola ile dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği KARBONDİOKSİT içiyoruz. Hani şu dışarı atmak için devamlı nefes alıp verdiğimiz, atmak için uğraştığımız KARBONDİOKSİT...!

2001 yılında Delhi Üniversitesinde "kim daha fazla Coca-Cola içecek",diye bir yarışma yapıldığında, sekiz litre Coca-Cola içerek kazanan ve 10 dakika içerisinde herkesin gözü önünde ölen kişinin haberini duymuşsunuzdur . Neden öldü? Çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu.

Başka bir örnek: Kırılmış dişinizi bir şişe Coca Cola''in içine koyun ve 10 gün sonra bakın... Diş 10 günde büyükoranda erir. Halbuki dişler ve kemikler ölümden sonra bile en fazla dayanabilen organlarımızdır ... Bu deneyi yapmakta kararlı iseniz dişinizin çıkmasını beklemenize gerek bile yok. Bir diş doktorundan temin edebilirsiniz.

bir demli çaydan bir acı kahveden iyisi olabilir mi? halis muhlis müslüman-türk içeceği..

yıkılma sakın !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    coca colada kimyager olarak calsımıs ogretmenim var kola zararsızdır dıyorr butun kola yobazlarına DUYURULURR !!! Vay efendim fare kanı varmıs bocek varmıs ulan geri zekalı ... ...mun malı o kadar kolaya atacaın bocegi nereden toplucan ...

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    mont-blanc midemizdeki HCL nın ph si 1.5 dir demekki 3.4 hiç bisey yapmaz her mide kendını 2 haftada bir %100 yeniler kısaca rahat rahat ıcebilirsiniz

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ağalar konu her geçen dakika içinden çıkılmaz bir hale geldi böyle giderse orta yol bulunamayacak :) en iyisi bu tartışmayı bitirelim kola zararlı bir içecektir işte siz de biliyorsunuz bunu daha fazla burada tartışmanın bir alemi varmı

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    ibrahim_c bunu yazdı:
    coca colada kimyager olarak calsımıs ogretmenim var kola zararsızdır dıyorr butun kola yobazlarına DUYURULURR !!! Vay efendim fare kanı varmıs bocek varmıs ulan geri zekalı ... ...mun malı o kadar kolaya atacaın bocegi nereden toplucan ...
    Tövbe tövbe.. Sana küfür bile etmem.Allah ıslah etsin.Adam gibi oku..Adam gibi..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Zaten kola ilk çıktığında Cafein değil Kokain ile üretiliyordu.

+

Fantada kafein ve şeker yok mu yiğen? :] 

Toplam Hit: 12547 Toplam Mesaj: 59