folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kola İçtikten 1 Saat Sonra Vücutta Meydana Gelen Olaylar..

Kola İçtikten 1 Saat Sonra Vücutta Meydana Gelen Olaylar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

ibrahim_c bunu yazdı:
    -----------------------------
    coca colada kimyager olarak calsımıs ogretmenim var kola zararsızdır dıyorr butun kola yobazlarına DUYURULURR !!! Vay efendim fare kanı varmıs bocek varmıs ulan geri zekalı ... ...mun malı o kadar kolaya atacaın bocegi nereden toplucan ...

Kola ilk başlarda farelerin içerisinde çok gezindiği KOKA  adlı bitkilerden meydana gelen büyük bir tarladan imal edilirdi ve farelerden falan temizlenirdi. Neticede kolanın rengi ilk üretilmeye başlandığında saf YEŞİL renkteydi. Daha sonra Cocacola işi yayıp inanılmaz derecede büyümeye başladığı zaman <<(temizlemekle yetiştirirlmiyor) kolanın rengi zift siyaha dönüşmüştür.

yıkılma sakın !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

yav boşverin içen içer içmeyen içmez ama zararlı bu zıkkım benimde bildiğim kadarıyla içindeki maddeleri geç 10 kaşık

şeker diyor adam bu bile içmemek için bi neden bu yüzden souk çay tercih ediyorum ben nadir olarakta schwepps...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    10 yıldır tanıdıgım bi cocukluk arkadaşım war, nerdeyse hergun kola içer, az uz değil gunde 1-2litreye yakın içer, hatta ramazanda iftarda yemekle beraber 2.5litre coca cola alıyo onu içio, midesi sağlam henüz delinmedi, dişleri sapsağlam ve bembeyaz erimedi ve kararmadı , tek sorun az yemesine ragmen kilolu

çocuktum,büyüdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    yaw bunları kim anlatıyor size içine kokain koyuluyormus hee o yuzden sisesi 500 lira demi zaten o kadar kolaya katılcak  kokainide kadıkoy iskelesine bosaltıp ordan goturuyorlardı yaw bırakın bu ısleri mailleri bu maili gondermessen senı carparlar laflarını turkıyede o kadar kımyager var hıcbırı kalkıp ıcıne bakmayı akıl etmemismi ? kola yesıldı sonra siyah oldu falan yaw yapmayın

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    yascakucuk bunu yazdı:

öneririm uyumamak için bir su bardağının yarısana kahve yapın

kalan yarınısıda kola ile doldurun sonra için ders çalışmanız falan gerekirse geceleri istesenizde uyuyamazsınız.. 

aynısını dün okulda bi eleman söyledi, sallıosun falan dedim ama doğruymuş :| kolayla kahvenin kafeini birleşince uyutmuomuş sanırsam..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    ibrahim_c bunu yazdı:
    yaw bunları kim anlatıyor size içine kokain koyuluyormus hee o yuzden sisesi 500 lira demi zaten o kadar kolaya katılcak  kokainide kadıkoy iskelesine bosaltıp ordan goturuyorlardı yaw bırakın bu ısleri mailleri bu maili gondermessen senı carparlar laflarını turkıyede o kadar kımyager var hıcbırı kalkıp ıcıne bakmayı akıl etmemismi ? kola yesıldı sonra siyah oldu falan yaw yapmayın
    Tamam,herkes aptal,gerizekalı. Ama sen çok akıllısın hoca.Kutluyorum seni.

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    alakası yok akıllıyım demiyorm ama sacma sapan seler atıyorlar ortaya annemde duyup geliyor basımın etını yıyor dikkat edeerseniz ne kadar pislik var hepsı kolanın ıcınde sallarkende olculu sallanır canım

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Sanki yediğimiz, içtiğimiz yada soluduğumuz havada bize zararlı maddeler yok mu?

Merak etmeyin öldürmez, dünyaya bir kere geleceksiniz, devam... 

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

ben colayla bisikletimin jantlarını siliyodum.Tertemiz ediyordu:D Önce biraz içiyodum artanıyla jantları:)

Cola çok zararlı.Zaten içindeki suyu derin sondaj kuyularından çıkan suyla yapıolar. En iyisi belediye gazozu :)) 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

Sanki yediğimiz, içtiğimiz yada soluduğumuz havada bize zararlı maddeler yok mu?

Merak etmeyin öldürmez, dünyaya bir kere geleceksiniz, devam...

Beni şaşırtıyosun emirreis :|

bassinyourface
Toplam Hit: 12550 Toplam Mesaj: 59