Kola İçtikten 1 Saat Sonra Vücutta Meydana Gelen Olaylar..
-
ibrahim_c bunu yazdı:
-----------------------------
coca colada kimyager olarak calsımıs ogretmenim var kola zararsızdır dıyorr butun kola yobazlarına DUYURULURR !!! Vay efendim fare kanı varmıs bocek varmıs ulan geri zekalı ... ...mun malı o kadar kolaya atacaın bocegi nereden toplucan ...
-----------------------------Kola ilk başlarda farelerin içerisinde çok gezindiği KOKA adlı bitkilerden meydana gelen büyük bir tarladan imal edilirdi ve farelerden falan temizlenirdi. Neticede kolanın rengi ilk üretilmeye başlandığında saf YEŞİL renkteydi. Daha sonra Cocacola işi yayıp inanılmaz derecede büyümeye başladığı zaman <<(temizlemekle yetiştirirlmiyor) kolanın rengi zift siyaha dönüşmüştür.
-
yav boşverin içen içer içmeyen içmez ama zararlı bu zıkkım benimde bildiğim kadarıyla içindeki maddeleri geç 10 kaşık
şeker diyor adam bu bile içmemek için bi neden bu yüzden souk çay tercih ediyorum ben nadir olarakta schwepps...
-
10 yıldır tanıdıgım bi cocukluk arkadaşım war, nerdeyse hergun kola içer, az uz değil gunde 1-2litreye yakın içer, hatta ramazanda iftarda yemekle beraber 2.5litre coca cola alıyo onu içio, midesi sağlam henüz delinmedi, dişleri sapsağlam ve bembeyaz erimedi ve kararmadı , tek sorun az yemesine ragmen kilolu
-
yaw bunları kim anlatıyor size içine kokain koyuluyormus hee o yuzden sisesi 500 lira demi zaten o kadar kolaya katılcak kokainide kadıkoy iskelesine bosaltıp ordan goturuyorlardı yaw bırakın bu ısleri mailleri bu maili gondermessen senı carparlar laflarını turkıyede o kadar kımyager var hıcbırı kalkıp ıcıne bakmayı akıl etmemismi ? kola yesıldı sonra siyah oldu falan yaw yapmayın
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------öneririm uyumamak için bir su bardağının yarısana kahve yapın
kalan yarınısıda kola ile doldurun sonra için ders çalışmanız falan gerekirse geceleri istesenizde uyuyamazsınız..
aynısını dün okulda bi eleman söyledi, sallıosun falan dedim ama doğruymuş :| kolayla kahvenin kafeini birleşince uyutmuomuş sanırsam.. -
ibrahim_c bunu yazdı:
yaw bunları kim anlatıyor size içine kokain koyuluyormus hee o yuzden sisesi 500 lira demi zaten o kadar kolaya katılcak kokainide kadıkoy iskelesine bosaltıp ordan goturuyorlardı yaw bırakın bu ısleri mailleri bu maili gondermessen senı carparlar laflarını turkıyede o kadar kımyager var hıcbırı kalkıp ıcıne bakmayı akıl etmemismi ? kola yesıldı sonra siyah oldu falan yaw yapmayın
Tamam,herkes aptal,gerizekalı. Ama sen çok akıllısın hoca.Kutluyorum seni. -
alakası yok akıllıyım demiyorm ama sacma sapan seler atıyorlar ortaya annemde duyup geliyor basımın etını yıyor dikkat edeerseniz ne kadar pislik var hepsı kolanın ıcınde sallarkende olculu sallanır canım
-
Sanki yediğimiz, içtiğimiz yada soluduğumuz havada bize zararlı maddeler yok mu?
Merak etmeyin öldürmez, dünyaya bir kere geleceksiniz, devam...
-
ben colayla bisikletimin jantlarını siliyodum.Tertemiz ediyordu:D Önce biraz içiyodum artanıyla jantları:)
Cola çok zararlı.Zaten içindeki suyu derin sondaj kuyularından çıkan suyla yapıolar. En iyisi belediye gazozu :))
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Sanki yediğimiz, içtiğimiz yada soluduğumuz havada bize zararlı maddeler yok mu?
Merak etmeyin öldürmez, dünyaya bir kere geleceksiniz, devam...
Beni şaşırtıyosun emirreis :|