Kolay Öğrenilen Savunma Sanatı.
-
En iyi savunma sanatı belinde ki cebinde ki emanate bakar...
yok ila kiaa yapacam diyorsan o da ayrı konu :D
-
sırayla, 3 yıl taekwondo, 3 yıl karate, 2 yıl kick-box yaptım.
iş yürekte biter diyorum bir Adana'lı olarak :D, insanın içinde olacak, ringde canavar olan elemanlar kavga çıkınca dut yemiş bülbül gibi kitlenip kalıyor, elini kaldıramıyor. Salondan çıkıp hayt huyt yapıp ağzı burnu dağılan çok arkadaşım oldu :)
Hem fiziğin, hem ruhun güçlensin istiyorsan Taekwondo derim.
Taekwon-do'da yumruk yok, sadece tekme diye zırvalayanlar olacaktır, öyle birşey yok arkadaşlar, ben yumrukla knock-out biten çok taekwondo maçı gördüm ve katıldım.
İyi kick-box'cuların birçoğu taekwondo'dan geçmedir.
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------En iyi savunma sanatı belinde ki cebinde ki emanate bakar...
-----------------------------şimdi bilgisayar delikanlılığı yapılmaz ama beldeki emanet çıkıpta bir yere girmezse o emnati sana takarlar şahsına alma rica edicem.
-
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------En iyi savunma sanatı belinde ki cebinde ki emanate bakar...
-----------------------------şimdi bilgisayar delikanlılığı yapılmaz ama beldeki emanet çıkıpta bir yere girmezse o emnati sana takarlar şahsına alma rica edicem.
-----------------------------vallah herkes kendini bilir be :) yok şahsıma alınmam çıkan da muhakak bir yere girer ...
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------bu düşünce yüzünden artık her kavgada '' emanet '' var.
-
Kutikula bunu yazdı:
-----------------------------YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------bu düşünce yüzünden artık her kavgada '' emanet '' var.
-----------------------------olmak zorun da 12 yaşında ki bebe bıçak taşıyor boşmu gezeyim ??
-
Emanet hiç taşımadım , taşıyacağımı düşünmüyorum. birşey olacaksa çıplak el olacak , dayakla yaralama hatta öldürme arası çok büyük farklar var.
hala araştırmalara devam.
-
Taekwondo İyidir ama Sürekli idman gerektiriyor. Belli bir zamandan sonra gevşetsende olur. İlk Zamanlar sıkıdır Çalışmaları.
Ama Pratik olsun dersen.... Pantolonuna Takılı Kemerini Çıkar. Her Kavgada Birebir Fayda ve ÜStünlük verir. Bıçaklı saldırılarda da Pratik olarak Çıkarabilirsen. Kesinlikle Bıçaklara Karşı Etkilidir.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Taekwondo İyidir ama Sürekli idman gerektiriyor. Belli bir zamandan sonra gevşetsende olur. İlk Zamanlar sıkıdır Çalışmaları.
Ama Pratik olsun dersen.... Pantolonuna Takılı Kemerini Çıkar. Her Kavgada Birebir Fayda ve ÜStünlük verir. Bıçaklı saldırılarda da Pratik olarak Çıkarabilirsen. Kesinlikle Bıçaklara Karşı Etkilidir.
-----------------------------Oğlum bak git'deki kemerli ergen geldi aklıma :D
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------Emanet hiç taşımadım , taşıyacağımı düşünmüyorum. birşey olacaksa çıplak el olacak , dayakla yaralama hatta öldürme arası çok büyük farklar var.
hala araştırmalara devam.
-----------------------------
Hocam belli sen hiç dayak yememişsin hiç büyük kavga da görmemişsin boşver dövüş sanatını müsabakalara katılan kara kuşak arkadaşımı 3 tane serseri öldüresiye dövmüştü teknik bir boka yaramıyor.. Bu ülke de teke tek kavga edecek adam yok varsa da sayılıdır..