Kolay Öğrenilen Savunma Sanatı.
-
hocam aradığın şeyi biliyorum :)
capoeira
-
kickbox + aikido yap ikisinide tam öğren
-
Öyle basit bir şekilde öğrenilecek en basit savunma sporu sokak dövüşüdür hocam. Öyle bir Dünya yok anlayacağın...
Bana sorarsan yakın dövüş sporları her zaman daha besleyicidir. Çünkü hırs değil sabır öğretilir. Bir çeşit terbiye gibi ve bence bu dalda en iyisi Judo dur.
Eğer yakın dövüşte evcilleşirsen direk güreş yapabilirsin. Sağlamlık denince aklıma ilk gelen spordur. Eğer boyun alçak ve dengen yerindeyse box öneririm. Eğer bacakların uzunsa Muay Thai. -
Sanırım yuri boyka nın dövüşme sitilinden bahsediyorsun..

google amcada arat videosu var bir kaçtane hapisane dövüşü olsada mükemmel..
-
Kickbox a git yada karete
buyrun kareteci amca napıyor adam ölmüş heralde bilinmiyor bulamamışlar
3. dakikadan başlatın
http://www.youtube.com/watch?v=yRBxrXsrHmo&t=3m
Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 10:28'da Peroksit tarafından düzenlendi. -
bu adam çok iyi.
http://www.dailymotion.com/video/xh56eg_yuri-boyka-the-most-complete-fighter_sport
Birde Tony jaa var oda iyi :)
-
THT2005 : Donie yen i nasıl unutursun :D
-
Karete konusunda bilip bilmeyen herkes sallıyor aq..
karetede 7 farklı stil var, bunların arasında da dağlar kadar farklar var.
Türkiye'de en yaygın olanı SHOTOKAN'dır, bu stilde sertlik çok azdır.
Wodo Ryu vardı 5-6 sene öncesine kadar, sonra herkes SHOTOKAN'a geçti.
Taekwondo'dan karateye geçtim, her attığım tekmeyi yediriyordum 4 cezayla diskalifiye olmuşluğum çok olmuştu. Ben maça çıkınca hakemler, aha geldi yine diyordu :D Mesela yüze sert temas kesinlikle yok, vurduktan sonra ayak öbür tarafa geçmicek, bir ayak havadayken diğeri yerden kalkmicak böyle sikten kuralları var.
Yani demem o ki, youtube'de karate yazıp videoları izleyip karar vermeyin, o eğitimleri veren hoca yok, Karate'ye gideceksiniz hocanın stilini öğrenin.
-
ilk sayfaya yazdım mühim olan antrenör diye. hala birçok saçma muhabbet dönüyor mesajıda umursayan olmamış :D
sen wing chun'a gittiğinde öldürmeye sakatlamaya yönelik hareketleri göstermeyecek birçok antrenör.
aynı şey diğer yakın savunma sporları içinde geçerli. sana bunu gösterebilecek antrenör bulman lazım
ben mesela kick boksa gidiyorum. ama antrenör bize kungfu,taekwondo,wing chun,muay thai,jujitsu,capoeira hepsinden karma yapıyor.
-