Kombiyi Otomatik Açma
-
Merhaba arkadaşlar. Eşim ve ben çalışıyoruz. Doğal olarak sabah çıkarken kombiyi kapatıyoruz. Eve gelmeden 1-1.5 saat önce kombiyi otomatik açmanın yolu varmı bildiğiniz kullandığınız. Zaman ayarlı prizler iş görür mü? Kullanan varmı bu prizlerden?
-
Oda sıcaklığına göre çalışan zımbırtılar var, adı ne bilmiyorum ama onlardan alırsan sorununuz çözülür gibime geliyor,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Oda sıcaklığına göre çalışan zımbırtılar var, adı ne bilmiyorum ama onlardan alırsan sorununuz çözülür gibime geliyor,
e tüm gün çalışır o zaman kombi
sadece arada durur o kadar
-
Sürtünerek ısının hocam en ucuz ve hızlı ısınma yöntemi.
Duvara.
-
DestinatioN bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Mantıklı olan da o değilmi belli bir ısıda sürekli çalışması, diğer türlü tekrar evi ısıtmaya daha fazla enerji harcar,
-
bundan aldım.
2 haftadır kullanıyorum memnunum
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıDestinatioN bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Mantıklı olan da o değilmi belli bir ısıda sürekli çalışması, diğer türlü tekrar evi ısıtmaya daha fazla enerji harcar,
bence mantıksız
evden çıktıktan en az 10 saat sonra geri geliyorsun
10 saat süresince boş evi ısıtması sen gelmeden yarım saat önce eve gelmesiyle aynı değerdemi sence :)
bu arada konu sahibine söylüyorum kombinin kendi özelliği yoksa öyle birşey olamaz
ya kendin yapıcaksın diy şekli yada zaman ayarlı priz bakacaksın
-
evet o prizler iş görür hb de var 15 tl, çok fazla saat değişmessen iyi oluyor yani günlük genelde aynı saatte olacaksa.. 15 dklık aralıkları var, bide dijital versiyonları var onlar daha özellikli prizler..
-
Hocam işin bide şu boyutu var. Bulundugunuz şehir baya soguksa kombi arasıra devirdaym yapıyor. Kombiciler o yüzden kombiyi fisten cekmememizi tavsiye ediyorlar herhangi donma anında patlayabilirmis su tankı. Ayarli priz alırsan kombinin fisini cekmis gibi gorev yapacak onuda dikkate almalisin
-
Hocam programlanabilir zaman ayarlı elektronik priz alıyorsun işi bitiriyorsun. Günlük, saatlik, haftalık programlar yapabiliyorsun.
Ben bunu kullanıyorum şuan kombide ve önceden akvaryumda.
http://m.n11.com/cata-cd-9182-dijital-zaman-ayarli-priz-P81847778
-
Ver komşiya anahtari siz gelmeden yarım saat önce eve girip açsın kombiyi ,komşu komşuluğunu yapsın kardeşim :)