Kombiyi Otomatik Açma
-
İkinizde calisiyormussunuz cimrilik yapmayin :)
Bazen babam aksam oturmalarina gidince kısıyordu
Gelince buz gibi oldugundan 3 kati açıyorduk
Yani sonradan sacma bir uygulama oldugunu anladık. Hafif bir ayarda sabit tutun
Birde buharli elektrik sobası alin.
Valla evin bir ferdi gibi oldu.
Gelir gelmez tak önünde otur 15 dk tamam sicacik
-
nerede ikame ediyorsun bilmiyorum ama ankara gibi soğuk bir yerde oturuyorsan ve kombinin elektriğini kesen bişey alırsan hava eksiye düştüğünde kombi kazanını patlatıp hurdaya çıkarırsın.
kombiye bağlanan zaman ayarlı termostatlardan alıyorsun ayarlıyorsun bütün işi yapıyor. hatta cosa diye bi marka var. aleti evdeki internete bağlıyosun işten çıkarken telefondan girip sıcaklığı ayarlıyorsun. biraz tuzlu ama iyidir.
https://www.youtube.com/watch?v=X4fASYKztGU
-
Cayan bunu yazdı
Sürtünerek ısının hocam en ucuz ve hızlı ısınma yöntemi.
...
(bir sürü boşluk)
...Duvara.
-
blackstone_tr bunu yazdı
bundan aldım.
2 haftadır kullanıyorum memnunum
hocam bu ürün tam olarak nasıl çalısıyor. kablosuz falan diyor. cep telefonu üzerinden kontrol filan diyor.
-
THT2005 bunu yazdıblackstone_tr bunu yazdı
bundan aldım.
2 haftadır kullanıyorum memnunum
hocam bu ürün tam olarak nasıl çalısıyor. kablosuz falan diyor. cep telefonu üzerinden kontrol filan diyor.
aleti kombiye ve evdeki wifiye bağlıyosun. akıllı telefonunlada eşleştiriyosun. kombiyi istediğin yerden açıyosun kapatıyosun sıcaklığı ayarlıyorsun.
-
ben bunun analog olani aldim.
-
programlanabilir oda termostatı alacaksın hocam istediğin saatte girer istediğin saatte çıkar hatta onların wifi lileri var cep telefonundan da kontrol edebiliyorsun
-
Linkini verdiğin alet baya pahalı geldi.
gebze de ikamet ediyorum.
büyük ihtimal böyle bişey alacağım. kullanan varsa diye merak etmiştim açıkçası.
2 ay önce taşındım. komşuları tanımıyorum maalesef. daha öncede hırsız girmiş benim kattaki dairelere.
ikimizde çalışıyoruz ama yinede yetmiyor :) daha önceki oturduğum evde en düşük ayarda sürekli açık bıraktık ancak ev ısınmadı kabarık faturada cabası.
evimde sabit internetim yok maalesef. telefondan nete giriyorum evde.
bir arkadaşta boş cevap yazmış ona cevap vermiyorum.
aslında bizim için sorun yok ancak 2 yaşında kızım var onun için böyle bir arayışa girdim. sanırım akıllı priz işimi görecektir. ilgilenip cevap verenlere teşekkür ederim.
-
hocam saat ayarlı prizler var 30-40 bilemedin 50 tl. hani su magazaların falan led isıklarını bagladıkları. alıyosun bi tane takıosun fişi ayarlıosun on saatini aksam 5e off saatını sabah 9a. aksam beste yanıo sabah 9da sonuyo.
ama haberin olsun tasarruf ettırmez. Cunku herseferınde suyu cesme suyuna kadar sogutu tekrar 50 dereceye getirmeye ugrasacak buda q=m.c.t de cok girmesi demek:D link gönderiom akıılı priz için
ahada sana link 33 tl imiş. LİNK ankarada isen direkt alacagın yerde soylerım
Özür: badboys zaten söylemiş. ilk sayfada gözümden kaçmıs.
-
clogu teşekkürler sipariş verdim.