Komedi Dükkanı Hakkında Yorumlarınız....
-
gayet normal bende cmylmz a gülemedim.herkesin komedi anlayışı farklı.
-
AKSU92 bunu yazdı:
-----------------------------gayet normal bende cmylmz a gülemedim.herkesin komedi anlayışı farklı.
-----------------------------CemYılmazı Arog da çok fazla beğenmedim diycem yine tepki gelecek. Napıyım kardeşim çıkmıyorki Vizontele ayarında bişey onlarca defa izleyip gülelim.
-
Geronymo51 bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------En kısa zamanda kendini mizah'a alıştır,dergilerle başla sonra komedi filmleriyle ilerle,sonra doğaçlama hakkında bilgi edin en sonunda bunu izle hem basit olmadığını hem diğer yapımlar gibi saçma salak olmadığını ve ne kadar komik olduğunu anlarsın.Çünkü bir insanın istemesede güLeceği bi yapım.
+ Olarakta diğer arkadaşlarına bak nerede gülüyorlar sana komik gelmiyorsa neden komik gelmediğini araştır :D Diğer insanlarda veya yapımda değilde sende bi arıza olduğunu anlarsın sonra zamanla gülmeyi öğrenirsin bu tür yapımlara :)
Ha birde STV-KANAL7 vs vs gibi kanallardaki salak salak yapımları izleyip zihnini köreltme gülme yeteneğini kaybedersin oralarda yok kalp gözü yok bilmem neyin gizemi (ben hep gülüyorum ama neyse :) )
-----------------------------EhLiyet Kursunun deneme sınavında 100 sorudan 17sini yanLış yapan birine göre güzel cevap :)) Her hafta 3 dergi okuyorum ama olmuyo demekki senin kadar mizahi bi kişiliğe bürünemedim. Ama tavsiyeni tutuyum dergi sayısını 5e çıkarıyım bari ne yapıyım...
-----------------------------Yok artık 6-7 yanLışta iLerLiyorum 27sinde de sınav var döte gelmemek için debeLeniorz :) Hem bende haftada 3 dergi okuyorum uykusuz,leman,penguen vs oku mizahi bi kişiliğe bürünürsün 5'e çıkarma sağlam dergi olsun 3 oku yeter :)
-
sadece adama e ordaki yönetmene dikkat ederseniz gülmezsiniz tabi ama orda tolga çevikin mimiklerini yönetmenin arada bi gülerken konuşması ve bazı kelimeleri şaşırması gerçekten komik oluyo ve bu tarz şeylerde önemli olan bu doğaçlama olduğun hata yapma olasılığı yüksek oluyo şahsen ben çok seviyorum denk geldiğimde zevkle ve gülerek izliyorum...
-
Süper bi progran o... Çoğu zaman gülmekten yerlere yatıyorum :)
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
Geronymo51 bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------En kısa zamanda kendini mizah'a alıştır,dergilerle başla sonra komedi filmleriyle ilerle,sonra doğaçlama hakkında bilgi edin en sonunda bunu izle hem basit olmadığını hem diğer yapımlar gibi saçma salak olmadığını ve ne kadar komik olduğunu anlarsın.Çünkü bir insanın istemesede güLeceği bi yapım.
+ Olarakta diğer arkadaşlarına bak nerede gülüyorlar sana komik gelmiyorsa neden komik gelmediğini araştır :D Diğer insanlarda veya yapımda değilde sende bi arıza olduğunu anlarsın sonra zamanla gülmeyi öğrenirsin bu tür yapımlara :)
Ha birde STV-KANAL7 vs vs gibi kanallardaki salak salak yapımları izleyip zihnini köreltme gülme yeteneğini kaybedersin oralarda yok kalp gözü yok bilmem neyin gizemi (ben hep gülüyorum ama neyse :) )
-----------------------------EhLiyet Kursunun deneme sınavında 100 sorudan 17sini yanLış yapan birine göre güzel cevap :)) Her hafta 3 dergi okuyorum ama olmuyo demekki senin kadar mizahi bi kişiliğe bürünemedim. Ama tavsiyeni tutuyum dergi sayısını 5e çıkarıyım bari ne yapıyım...
-----------------------------Yok artık 6-7 yanLışta iLerLiyorum 27sinde de sınav var döte gelmemek için debeLeniorz :) Hem bende haftada 3 dergi okuyorum uykusuz,leman,penguen vs oku mizahi bi kişiliğe bürünürsün 5'e çıkarma sağlam dergi olsun 3 oku yeter :)
-----------------------------İkimiz arasında çok küçük bi fark var ama nerde :)) Bende Leman, Uykusuz, Penguen okuyorum :D
-
Komedi dükkanı ilk başta çok iyiydi de artık hep aynı espriler sıkmaya başladı ama yinede neşelendiriyor...
bu arada vizontele yede ben fazla gülmemiştim:D
-
gülmekten gözlerim boşalıyo :D
karnıma kramp filan giriyo öldürüyo beni ya :D
-
yaptıgı işe saygı duyarım ama ne adamı ne de dükkanını sevmiyorum.
-
etrafımda daha güzel gülünç şeyler pek fazla bulunmadığı için mecbur gülüyorum.