Komedi Dükkanı Hakkında Yorumlarınız....
-
komedi dükkanı bence cok güzel kopuyorum gülmekten ama arog tam bir vasattı
-
Esprilerini falan geçtim ben , süper ötesi komik mi değil mi diye değerlendirmiyorum ama mimikleri süper ötesi , bir kaç gündür izliyorum denk gelirse gülme ihtiyacımı karşılıyor :)
-
Espriler genelde birbirine benziyor olsada güldüren bir program.
en sevdiğim yanı ise güldürürken düşündürmüyor!!olması.
-
Bide 'Anında Görüntü Show'u izle bakalım ona gülcenmi yapı olarak birbirne benzeyen programlar ikiside...
-
Komedi dükkanı hakkında yorum yapmaktan ziyade bildiğim birşeyi paylaşmak isterim,
Herkes gülmekten yana dert yanmış.Takın pardonu izleyin kardeşim.Pardon'a gülmicek bi adam görmedim daha.6 defa izledim yine güldüm yine güldüm.Gülmek piskoloji meselesidir bir gün bi film izlersin film süperdir ama tat almazsın çünkü o gün film izleme gününde yada ruhani modunda değilsindir ama pardonu her izleyişimde güldüm be birader varsa izlemeyen izlesin pardon herkesin ruh modunu olması gereken yere getirebilecek güzel bir film,tam bir Türkiye filmi.. -
Bence çok başarılı Tolga ÇEVİK özellikle yüz mimikleriyle beni güldürebiliyor zaten :)
-
Esprilerin derecesi nirvanaya ulaşmasada ben beğeniyorum ve çok da gülüyorum mesela. Mizah kişiden kişiye göre görecelik gösteri muhakkak..
mimikler ve ima lar gayet güzel bence :)
-
Zevkler tartışılmaz tabiki.Komedi Dükkanı nın ilk bölümleri daha iyiydi ama her ne kadar benzer esprileri yapıyor olsada Tolga Çevik in mimikleri güldürüyor bence...
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
zevkler tartışılmaz hocam.
-----------------------------
yani..
-
başta çok iidi ama programın her hafta yapıldıgından olsa gerek esprileri hep benzer biçimde