Komedi Dükkanı Hakkında Yorumlarınız....
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------
Bide 'Anında Görüntü Show'u izle bakalım ona gülcenmi yapı olarak birbirne benzeyen programlar ikiside...
-----------------------------İlk çıktığında izlemiştim Komedi Dükkanından çok daha kaliteli ve komik olduğunu düşünüyorum.
-
Bençe gayet güzel zevkle ve gülerek izliyorum senin komedi anlayaşın farklı olabilir nelere gülüyosun peki onu söyle o zaman ?
-
venom88 bunu yazdı:
Bençe gayet güzel zevkle ve gülerek izliyorum senin komedi anlayaşın farklı olabilir nelere gülüyosun peki onu söyle o zaman ?
-----------------------------Olay çok basit aslında yaa ben gülmemek için programlanmış bi yaratık değilimki. Komedi dükkanı güldürmüyo bide Okan Bayülgen denen herif. Bunun dışında ne varsa gülüyorum zaten. Çok güzel hareketler, beyaz show, kurtlar vadisinde bile gülecek bi dolu şey çıkıyor. Ama geelmiş geçmiş en baba Komedyenim AÇILAY ABİ :) Yazık ettiler adama yaa 5 hafta yayınladılar kaldırdılar çok üzüldüm çooookkkkkk.
-
ilk seferleri komikti ama şimdi mimikler bile her seferinde aynı. yani baydı artık hakaretler falanda çoğaldı. gerizekalı aptal..vs
-
bende pek gülmüyorum...
-
benim gibisin..
Karakter tiplemelerine ve anlık laf ebeliklerine gülmüyosun. BKM izle koparsoın benim kafadaysan
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------En kısa zamanda kendini mizah'a alıştır,dergilerle başla sonra komedi filmleriyle ilerle,sonra doğaçlama hakkında bilgi edin en sonunda bunu izle hem basit olmadığını hem diğer yapımlar gibi saçma salak olmadığını ve ne kadar komik olduğunu anlarsın.Çünkü bir insanın istemesede güLeceği bi yapım.
+ Olarakta diğer arkadaşlarına bak nerede gülüyorlar sana komik gelmiyorsa neden komik gelmediğini araştır :D Diğer insanlarda veya yapımda değilde sende bi arıza olduğunu anlarsın sonra zamanla gülmeyi öğrenirsin bu tür yapımlara :)
Ha birde STV-KANAL7 vs vs gibi kanallardaki salak salak yapımları izleyip zihnini köreltme gülme yeteneğini kaybedersin oralarda yok kalp gözü yok bilmem neyin gizemi (ben hep gülüyorum ama neyse :) )
-----------------------------Saçmalamışsın be hacı :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Nurky bunu yazdı:
zevkler tartışılmaz hocam.
yani..
kesinlikle -
DJ_Alper bunu yazdı:
Nurky bunu yazdı:
zevkler tartışılmaz hocam.
yani..
-----------------------------katiliyorum:)
-
Komedyenlik ve sanatın farklı olgular olduğuna inanıyorum. Birileri çıkıp komedyenlik adı altında sanat yaptığını iddaa ettiği vakit gerçekten komik olabiliyorlar. Bu yüzden komedyenler ve bu işi yapanlar hakkında yaptığım yorumlar farklı algılanabiliyor. Mizahsal yönüyle sanatsal bir bütünlük sağlayanlar gerçekten sanatcıdır fakat bi ayrımı göz ardı etmememiz gerek.
Geçen sene okuldaki bir panelde Mahşer-i Cümbüş oyuncularından Ayça Işıldar ve Dilek Çelebi ile bir tartışmaya girmiştim, sorduğum soru ise;
- Yaptığınız işi sanat olarak değerlendiriyormusunuz ?
1 dakika düşündükten sonra topu birbirlerine attılar, soruya soruyla yanıt verme eylemini gerçekleştirerek ''Sence Sanat nedir?'' günün espirisine imzalarını attılar...
Aynı salondaki yüzlerce insanın uhultusuyla protesto edildim. Hatta salonu terketmeseydim üzerime bile yürüyebilirlerdi.
Daha da komik olan, 1 hafta sonra aynı salondaki bir tiyatro gösterisini sonuna kadar izleyen 3 kişiden biri olmamda. Diğer ikisi ise yakın aradaşlarımdı ve benim zorlamamla kaldılar. Sorduğum soruya sinirlenen ve tiyatroya destek verdiğini ima eder tarzda protesto uhultusunda bulunan, hatta arkamdan küfür edecek kadar ezik olan bireylerin varlığı bihaberdi...