folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Komediden Anlamayan Recep İvedik"E Gider

Komediden Anlamayan Recep İvedik"E Gider

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    -Abi Recep İvedik diye komedi filmi çıkıyor, Şahan'ın mış !
    +Bi bakarım fragmanlarına.
    -Abi bir tane fragmanı var ekih ekih ekih.

Dııt. Telefon cepte.. Açtım baktım youtube'i. Tıkladım arama butonuna. Recep İvediği kodladım. İlk vidyoyu tıkladım. Tıklar tıklamaz 99999.99999.99999 milyon dolar kazandığımı öğredim, umursamadım. Derhal vidyoya daldım.

Mağara adamı karşıladı beni. İğrenç bir tip. Hiç gülmedim. Tiksindim. Espirilier gördüm, tipten kaynaklanan, cahil cümlelerden kaynaklanan, basit espiriler. Dayanamadım kapattım. Bu kadar rezalet bir mizah anlayışı ilk defa görüyordum. Bir tane maymun koyulmuş, kabaca söylemler, hiç bir derinliği olmayan espiriler... Hangi salak gider dedim. Kim bilir nasıl sövmüşlerdir dedim. Bi tıkta aşşağıya indim. Ben şaşırdım. O mahur beste çaldı müjganla ben ağlaşmaya başladık. Müjgan da dayanamadı. Örnek mi lazım ?

- Abi süper ya apsdıasdoasodsaod.

- Ay ajqo Yıkılıooo

- Son zamanlarda çıkarılan çok yerinde bir film olmuş, Şahan kendini belli ediyor.

Son üslubu okuyunca delirdim. Böyle birşeyleri çok fazla biliyormuş gibi yazı yazanlara sinir oluyorum. Meşe odunumu ve ıslatma aparatım olan su dolu benzin bidonuma kısa bir bakış attım. Attım ama tutmadı. Unuttum sonradan.

Film vizyona girdi. Filmin ağzına burnuna girişmek istiyordum. Günlerce sövmek istiyordum. Gittim filmine. Düşmanımı tanımak için. İnsanlar hipnotize olmuş gibi gülüyorlardı. Pembe, çok dar bir spor kıyafeti giymiş, sarı "don"lu bir ayı gördüm. Herkes güldü. Dedim bu ne biçim bir mizah anlayışı ! Nedir yani ? Bu ayıya gülünür mü ! Birkaç basit espiri daha ve film bitmeden evin yolundaydım. İzleyemedim.

Bu anıları sonsuza dek gömmek istiyordum. Nasıl olsa bu filmler hatırlanamzdı. Ticari amaçlar taşıyan filmler... İçeriksiz fimler. Rezaletler. Kim hatırlamak ister ?

Herşey bitti dedim. Ama bitmemişti.

Zırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!

- YEah !
    + Abi Recep İvedik 2 çıkmış.
    - Allah belasını versin !
    + Recep'in mi ? Eheheh

Dııt... telefon cepte. Dedim bu sefer kimse gitmez heralde. Görüldüğü gibi heraldelerim var. Geçmiş tecrübeler yaptırıyor bana bunu. Sinirlendim de ! Bir adamın cebini doldurmak için kim rezalet filme gitmek ister ! Oh evet insanlar baya güzel gidiyor, izliyor. Ben gitmem.

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    bu film bu kadar tutuldu ya ona şaşırdım..izlemem izlemıcemde :) filmmiş espriymiş :) benim espriler bundan daha güzel :)

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    espiri zeki insanların işidir;taklit ise .......

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

aga sevmek zorunda değilsin tabiki adamı, veya espirilerini...

bir noktada bende sana katılıyorum....

çevremde AROG'a gitmeyin hiç komik değil, recep kadar gülemedik diyen zihniyetleri gördükçe çıldırıyorum..

insan odun olmaya görsün... sen arog'daki espiriyi anlayacak kapasitede değilsen adam ne yapsın:D

recep ivedik en spastiğinden en kültürlüsüne kadar hitap ettiği için çok tutuldu.

çok süper espiriler yaptığından değil. ama adama bende gülerim o başka, ama espirileri yüzeysel :D 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    tLG bunu yazdı:
    -----------------------------

aga sevmek zorunda değilsin tabiki adamı, veya espirilerini...

bir noktada bende sana katılıyorum....

çevremde AROG'a gitmeyin hiç komik değil, recep kadar gülemedik diyen zihniyetleri gördükçe çıldırıyorum..

insan odun olmaya görsün... sen arog'daki espiriyi anlayacak kapasitede değilsen adam ne yapsın:D

recep ivedik en spastiğinden en kültürlüsüne kadar hitap ettiği için çok tutuldu.

çok süper espiriler yaptığından değil. ama adama bende gülerim o başka, ama espirileri yüzeysel :D 

yüzeysel mi :D  magmada kalıntıları var ya :D

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Derin esprilere gerek yok sanki sizi koysak derin espriden 5.000.000 insanı çekebileceksiniz...Adamın duruşu bile komik ve türklerinde yaşam tarzı ve hayat felsefesine uyuyor benim düşüncem bu recep ivedik 1 e de şahsen 3 kez izledim....yine vizyon yapsa yine giderim.Ultra_ReceP :F
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Ben Recep İvedik i çok seviyorum arkadaşım... gittim bol bol güldüm... Bu tarz filmlere sanatsal birşey arayarak gitmek embesilin önde gideni olmaktır...Para tuzagıymıs, ben gülüyor muyum? gülüyorum... Peki kim sallar başkalarının dediklerini, ben güldükten sonra? kendinden bişey bulmayan yoktur o filmde iddia ediyorum..Recep İvedik gibi bir tiplemede kendinizden birşeyler buldugnuz için belki kendinizi suçlu hissediyorsunuz. 'lan aynı durumda aynı şeyleri bende yapardım' demekten utanıyorsunuz sanırım.. Sadece bi tipleme oldugunu unutarak...

Bana laf söyleyebilirsiniz espiriden komediden anlamıyorsun diye... Bi kulagımdan girer digerinden çıkar... Bir çok insanda eglenmis gitmis hayvan gibi gişe yapmış bir film...Ben AROG a da çok güldüm.. neden güldüm acaba espirileri anlamış olabilir miyim? yok yok ama recep ivedik e gülüp aynı zamanda arog a da gülebilen biri olamaz dimi :) ... kulvarları farklı bir defa biri tipleme komedisi... Uzun süredir bu şekilde TR de film çekilmişmiydi? hayır... Ruhu şad olsun Kemal Sunal ' ın büyükçe bir boşlugu var sinemamızda...Şahan doldurabilirmi? tabiki hayır.. Daha 20 yıl film çekmesi lazım :) 

neyse şunu anlıyorumki hiçbiriniz İnek Şaban izlememişsiniz... Ya da onada gülmüyorsunuz ki o zaman diyecek hiçbirşeyim yok...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    çekememek böyle bişey olsa gerek :D 
    adam cem yılmazı da skti bütün komedi dünyasını yerle bir etti e tabi doğal olarak düşmanları ve onu çekemeyenleri çıkacaktır çok normal doğanın kanunu :D 
    hyr beğenmiyosan izleme lafını etme başka şeylerle ilgilen ama eğer laf atıyosan onu karalamaya çalışıyosan bu çekemediğin anlamına gelir :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Zevkler ve renkler tartısılmaz o ayrı ancak bu tarz filmler göstermiştir ki cem yılmaz gibi işini bulundugu ülke sınırları içinde meslektaşları arasında üst seviyede yapan adamların yaptıkları,insanların "aaa orda öyle mi demiş" "hımm yada öyle demiştir herhalde" sözleri ile gülünüp daha dogrusu gülmeye odaklanarak gülenen seyler bir zaman sonra kafa yormaya baslıyor yada sadece sartlanmadan kaynaklanan bir gülme ve onun getirisi bir tatminsizlik var.Çünkü sahan geldi ortalıgın bilmemne yaptı hepsini kırdı gecirdi onu ezdi bunu parcaladı demenin hiç bir anlamı yok.Çünkü takım tutmak gibi bir şey oluyor bu ikisinde de cebine para girmez ama ikiside bazı seylerin dısa vurumudur.Ezik bir ögrenci ögretmen olursa ögrencilerini ezer.Fakir bir semtin kurdugu bir takımın diger bir semtin takımını yenmesinden dogan zevk ve o zevkin o takımı destekleme zorunlulugunu dogurması.Acınası bir durum ikiside.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ne alaka ne güzel komedi işte espirileride gayet orjinal zaten daha iyisini biliyorlarsa onlar yapsın.

recep ivedik o kadar hit yapmış anlamayan diyecek çok saçma bir olaya barmah atılmış :D

eşşek hoşaftan ne anlar diyecem ama yanlış anlayacaksınız demiyorum o yüzden :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı:
    espiri zeki insanların işidir;taklit ise .......

Özgünlüge giden yol "taklit"le baslar..

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 3827 Toplam Mesaj: 34