Komediden Anlamayan Recep İvedik"E Gider
-
ayrıca şahan'ı canlı yayınlarda da gördük. videolarındaki kadar iyi espiri yapamıyor...
cem yılmaz'a bak her katıldığı program olay adamın ya... telefonla bağlanması bile yetiyor..
cem yılmaz ile şahan'ı karşılaştırmak çok saçma.
Cem yılmaz yılların adamı, işe karikatür çizerek başlamış tiyatroda da sevdirmiş kendini..
Siz hala bişiler çabalayın, yok recep daha çok izleyici çekti bilmemne diye.
Öyle ölçün siz değerini... -
bu tarz düşünen insanlarda demek ki şöyle bi düşünce yapısı var..
okuyun lütfen :)
aaa baksana ne çeşit kamera kullanmışlar aa ne kadar kötü olmuş ayrıca dublajda biraz daha çalışabilirlerdi ya da hiç yoktan biraz daha görsellik olabilirdi ya da çekimlere hiç para harcanmamış şöyle 10 milyon dolarlık bi bütçesi bilem yok baksananıza tarantino ya baksanıza fincher a böyle mi film çekiyo adamlar aaa hiç yakıştıramadım şimdi rezillik reziilliiiiik hiç sanatsal olmamış sinemayla hiiiç alakası yok bu filme güzel diyen adam sinemadan anlamıyodur bence haha hahaa gülüyorum bu tip insanlara ne kadar da ezikler ya sinema anlayışlarına bak benim izlediğim filmlere bak bide şu filme bak ne kadar acınası bi durum ahahaha
söylemek istediğim şey şu :) recep ivedik sanatsal özelliği olsun diye çekilen bi film değil ki zaten :) amacı tamamen insanları güldürmek yani o filme giden insalar gülmek için gidiyo yukarda yazdığım şeyleri görmek için değil :) hee ama bu farkı anlayamadıysanız asıl acınacak halde olanlar sizlersiniz.. :) recep ivedikte evet bu yukarda söylediğim şeylerin hiçbiri yok hee isteselerde yapamazlar burası da doğru ama adamlar böyle bişey için uğraşmak istemezler bile çünkü amaçları insanları güldürmek ve bunu da başarıyolar..
var mı itirazı olan? :) -
var tabiki itirazı olan....
gora ile cem yılmaz hem türkiye'deki bilimkurgu filmlerine bir örnek oldu..
hem de komedi anlamında coştu...
Biz burda bişileri söylerken, cem yılmaz çok para harcadı ondan güzel oldu demiyoruz.
adam işini iyi yapıor. doritos kamera arkası bile recep 'e bin basar...
Toplam Hit: 3822 Toplam Mesaj: 34