Komik Ama Kafayı Yedirtecek Kadar İlginç Bir Olay
-
Gece yatmadan önce Telefonumu laptopumun yanına kapatmadan koydum.Buraya kadar herşey normal.Sabah kalktıgımda telefon su içindeydi :)Sanki üzerine bir bardak su dökülmüş gibi.O kadarki telefonu elime aldığımda şıpır şıpır sular damlıyordu.Ama garip olan telefon yanındaki herşey kupkuru.Üzerine birşey dökülmesinede imkan yoktu.Hiç bir şekilde suyla temas etmesi imkansız.Birisinin dökmeside imkansız....Ne oldu bilmiyorum ama gece birşeyler oldu ??????Şimdi telefon çalışmıyor ama ben bu olayın nasıl oldugunu çözemedimBelki faydası olur diye :D Telefonum N70 ME :)Acaba ne olmuş olabilir çok fena kafam karıştı müridler...
-
gece altına kaçırmıştır ((:
-
batarya erimesin olabilitesi var mı bilmiyom ama :)
-
dost aklıma tek birşey geliyor saçmada olabilir odan küçükse ve havasızsa laptopunda açıksa eğer sıcaklıgından kaynaklı tele zarar vermiş olabilirde ıslanması acaip :l direk servise git büyük ihtimal garanti dışıda diebilirler :S
edit: birde telefon patlaması falan olur allah göstermesin. bataryan 4c miydi 5c mi
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------
batarya erimesin olabilitesi var mı bilmiyom ama :)
Bataryada bir sorun yok.Başka telefonda sorunsuz çalışıyor.Ama telefon bozuldu :S -
aziz2724 bunu yazdı:
gece altına kaçırmıştır ((:
aziz, ban yiyebilirsin sanırım dost bu cümlenden sonra :( -
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------dost aklıma tek birşey geliyor saçmada olabilir odan küçükse ve havasızsa laptopunda açıksa eğer sıcaklıgından kaynaklı tele zarar vermiş olabilirde ıslanması acaip :l direk servise git büyük ihtimal garanti dışıda diebilirler :S
edit: birde telefon patlaması falan olur allah göstermesin. bataryan 4c miydi 5c mi
-----------------------------Aslında dediklerin mantıklı ama ;Odam normal ve havasız değil, pencerem sürekli açıktır.Laptopda kapalıydı.Laptopun yanına koydum derken yani eğer su dökülse laptopda ıslanırdı demek istemiştim.ayrıca bataryamda BL-5C -
Allah aşkına bu konuya mantıklı bir cevap bulabilenin alnından öperim!
Gece altına kaçırmıştır güzel olmuş :D yada bi ihtimal hani cam fln bişey açıksa dışardan kuş fln girip üstüne işemiştir? :S çok ilginç bi konu yani,ağlayımmı güleyimmi şaşırdım :| en mantıklısı servise götürmen :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Allah aşkına bu konuya mantıklı bir cevap bulabilenin alnından öperim!
Gece altına kaçırmıştır güzel olmuş :D yada bi ihtimal hani cam fln bişey açıksa dışardan kuş fln girip üstüne işemiştir? :S çok ilginç bi konu yani,ağlayımmı güleyimmi şaşırdım :| en mantıklısı servise götürmen :)
-----------------------------Kardeşim camda sineklik var giremez.Ayrıca telefonun bozulmasını kafaya takmıyorum.Servise zaten yollarımda benim kafama takılan nasıl o kadar ıslandıda yanındaki herşey kupkuruydu.Tek derdim mantıklı bir açıklama :) -
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Aslında dediklerin mantıklı ama ;Odam normal ve havasız değil, pencerem sürekli açıktır.Laptopda kapalıydı.Laptopun yanına koydum derken yani eğer su dökülse laptopda ıslanırdı demek istemiştim.ayrıca bataryamda BL-5C
dost bildigim kadarıyla 5c olanlar tehlikeliydi patlama açısından yanlış hatırlamıyorsam :S kullanma oynama çıkart bataryayı direk servise götür -
swordfish bunu yazdı:
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Allah aşkına bu konuya mantıklı bir cevap bulabilenin alnından öperim!
-----------------------------Kardeşim camda sineklik var giremez.Ayrıca telefonun bozulmasını kafaya takmıyorum.Servise zaten yollarımda benim kafama takılan nasıl o kadar ıslandıda yanındaki herşey kupkuruydu.Tek derdim mantıklı bir açıklama :)
-----------------------------Bak il cevabımda altını çizip koyu yazdığım kısılarda verdim ben açıklamayı :)