folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Komik Ama Kafayı Yedirtecek Kadar İlginç Bir Olay

Komik Ama Kafayı Yedirtecek Kadar İlginç Bir Olay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Gece yatmadan önce Telefonumu laptopumun yanına kapatmadan koydum.Buraya kadar herşey normal.Sabah kalktıgımda telefon su içindeydi :)
    Sanki üzerine bir bardak su dökülmüş gibi.O kadarki telefonu elime aldığımda şıpır şıpır sular damlıyordu.Ama garip olan telefon yanındaki herşey kupkuru.Üzerine birşey dökülmesinede imkan yoktu.Hiç bir şekilde suyla temas etmesi imkansız.Birisinin dökmeside imkansız....Ne oldu bilmiyorum ama gece birşeyler oldu ??????
    Şimdi telefon çalışmıyor ama ben bu olayın nasıl oldugunu çözemedim
    Belki faydası olur diye :D Telefonum N70 ME :)
    Acaba ne olmuş olabilir çok fena kafam karıştı müridler...

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aziz2724
    aziz2724's avatar
    Erkek
    gece altına kaçırmıştır ((:

Silinen konu loglarını okumaktan zevk alıyom.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    batarya erimesin olabilitesi var mı bilmiyom ama :)

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

dost aklıma tek birşey geliyor saçmada olabilir odan küçükse ve havasızsa laptopunda açıksa eğer sıcaklıgından kaynaklı tele zarar vermiş olabilirde ıslanması acaip :l direk servise git büyük ihtimal garanti dışıda diebilirler :S

edit: birde telefon patlaması falan olur allah göstermesin. bataryan 4c miydi 5c mi

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    dreampark87 bunu yazdı:
    -----------------------------
    batarya erimesin olabilitesi var mı bilmiyom ama :)
    Bataryada bir sorun yok.Başka telefonda  sorunsuz çalışıyor.Ama telefon bozuldu :S

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    aziz2724 bunu yazdı:
    gece altına kaçırmıştır ((:
    aziz, ban yiyebilirsin sanırım dost bu cümlenden sonra :(

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı:

dost aklıma tek birşey geliyor saçmada olabilir odan küçükse ve havasızsa laptopunda açıksa eğer sıcaklıgından kaynaklı tele zarar vermiş olabilirde ıslanması acaip :l direk servise git büyük ihtimal garanti dışıda diebilirler :S

edit: birde telefon patlaması falan olur allah göstermesin. bataryan 4c miydi 5c mi

Aslında dediklerin mantıklı ama ;
    Odam normal ve havasız değil, pencerem sürekli açıktır.
    Laptopda kapalıydı.Laptopun yanına koydum derken yani eğer su dökülse laptopda ıslanırdı demek istemiştim.
    ayrıca bataryamda BL-5C

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Allah aşkına bu konuya mantıklı bir cevap bulabilenin alnından öperim!

Gece altına kaçırmıştır güzel olmuş :D yada bi ihtimal hani cam fln bişey açıksa dışardan kuş fln girip üstüne işemiştir? :S çok ilginç bi konu yani,ağlayımmı güleyimmi şaşırdım :| en mantıklısı servise götürmen :) 

:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı:

Gece altına kaçırmıştır güzel olmuş :D yada bi ihtimal hani cam fln bişey açıksa dışardan kuş fln girip üstüne işemiştir? :S çok ilginç bi konu yani,ağlayımmı güleyimmi şaşırdım :| en mantıklısı servise götürmen :) 

Kardeşim camda sineklik var giremez.
    Ayrıca telefonun bozulmasını kafaya takmıyorum.Servise zaten yollarımda benim kafama takılan nasıl o kadar ıslandıda yanındaki herşey kupkuruydu.
    Tek derdim mantıklı bir açıklama :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:
    Aslında dediklerin mantıklı ama ;
    Odam normal ve havasız değil, pencerem sürekli açıktır.
    Laptopda kapalıydı.Laptopun yanına koydum derken yani eğer su dökülse laptopda ıslanırdı demek istemiştim.
    ayrıca bataryamda BL-5C

dost bildigim kadarıyla 5c olanlar tehlikeliydi patlama açısından yanlış hatırlamıyorsam :S kullanma oynama çıkart bataryayı direk servise götür

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:
    wasd bunu yazdı:

Kardeşim camda sineklik var giremez.
    Ayrıca telefonun bozulmasını kafaya takmıyorum.Servise zaten yollarımda benim kafama takılan nasıl o kadar ıslandıda yanındaki herşey kupkuruydu.
    Tek derdim mantıklı bir açıklama :)

Bak il cevabımda altını çizip koyu yazdığım kısılarda verdim ben açıklamayı :)

:)
Toplam Hit: 9961 Toplam Mesaj: 53