Komik Ama Kafayı Yedirtecek Kadar İlginç Bir Olay
-
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Aslında dediklerin mantıklı ama ;Odam normal ve havasız değil, pencerem sürekli açıktır.Laptopda kapalıydı.Laptopun yanına koydum derken yani eğer su dökülse laptopda ıslanırdı demek istemiştim.ayrıca bataryamda BL-5C
dost bildigim kadarıyla 5c olanlar tehlikeliydi patlama açısından yanlış hatırlamıyorsam :S kullanma oynama çıkart bataryayı direk servise götür
-----------------------------Benimki BL-5B bunda bişiy olmaz demi? :)
-
avatırımı ne ara buldun lan :|
-
Tçiğ noktası = Tdoyma noktası(Pdoyma basıncı) x &
& = bağıl nem
eğer sahil kesiminde yada nemli bi yerde oturuyosan, laptopun soğutma fanı telefona doğru üflüyosa, telefon sürekli soğuyup o basınçtaki doyma sıcaklığına ulaşarak aynı zamanda da çiğ noktasına ulaşır. Suyun buharlaşması da endotermik olduğu için sürekli soğumaya devam eder, bu sebeplede üzerinde biriken su artmaya devam eder.
termodinamik rulz
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------Al bundy benim idolümdür kardeş :)Ayrıca boşver avatarı konuyu dağıtmayalım :) -
TrKomando89 bunu yazdı:
-----------------------------Tçiğ noktası = Tdoyma noktası(Pdoyma basıncı) x &
& = bağıl nem
eğer sahil kesiminde yada nemli bi yerde oturuyosan, laptopun soğutma fanı telefona doğru üflüyosa, telefon sürekli soğuyup o basınçtaki doyma sıcaklığına ulaşarak aynı zamanda da çiğ noktasına ulaşır. Suyun buharlaşması da endotermik olduğu için sürekli soğumaya devam eder, bu sebeplede üzerinde biriken su artmaya devam eder.
termodinamik rulz
-----------------------------En mantık lı cevap..Helal olsun...
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Allah aşkına bu konuya mantıklı bir cevap bulabilenin alnından öperim!
Gece altına kaçırmıştır güzel olmuş :D yada bi ihtimal hani cam fln bişey açıksa dışardan kuş fln girip üstüne işemiştir? :S çok ilginç bi konu yani,ağlayımmı güleyimmi şaşırdım :| en mantıklısı servise götürmen :)
-----------------------------dostum kuşlar işeyemez bildiğim kadarıyla sadece sıçarlar destekli atalım lütfen...
hoca bu arada kardeşin falan sana kızıp yapmış olmasın evden birinin yapma ihtimali varmı? =)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------Al bundy benim idolümdür kardeş :)Ayrıca boşver avatarı konuyu dağıtmayalım :)
----------------------------bakın swordfish ve benden başka bu avatarı kullananı görmeyeyim ona göre :|
neyse hadi iyi eğlenceler...
bu arada konu dağılmasın siz devam edin komple teorilerinize =)
-
TrKomando89 bunu yazdı:
-----------------------------Tçiğ noktası = Tdoyma noktası(Pdoyma basıncı) x &
& = bağıl nem
termodinamik rulz
-----------------------------Arkadaşım güzel bir açıklama yapmışsın ama :)Laptop uzun süre kapalıydı...Zaten açık olsa bile fanı telefona üfleyecek pozisyonda değildi....Ayrıca sahil kenarınada akın değilim....Zaten öyle terleme olayı filanda değil sanki..Resmen bir bardak suyu üzerine dökmüşler gibi :) -
zndmn bunu yazdı:
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Allah aşkına bu konuya mantıklı bir cevap bulabilenin alnından öperim!
Gece altına kaçırmıştır güzel olmuş :D yada bi ihtimal hani cam fln bişey açıksa dışardan kuş fln girip üstüne işemiştir? :S çok ilginç bi konu yani,ağlayımmı güleyimmi şaşırdım :| en mantıklısı servise götürmen :)
-----------------------------dostum kuşlar işeyemez bildiğim kadarıyla sadece sıçarlar destekli atalım lütfen...
hoca bu arada kardeşin falan sana kızıp yapmış olmasın evden birinin yapma ihtimali varmı? =)
-----------------------------Kardeşim gece çalıştıgı için evde yoktu :) Zaten olsada öyle birşey yapmaz.Ama yinede güzel teoriyd. :) -
hımmmmm...olay çok enterasan :D:D
bu kadar yorum yapılmıs sonuc sıfır...mantıkda kaldırmıyor bu olanı...
diyecek tek bir şey kaldıı...bu işte 3 harflilerin işi olmasın sakın :S:S:S:S:S:S:S
şakası bir yana harbi çok ilginç bir durum :S:S