Komik Ama Kafayı Yedirtecek Kadar İlginç Bir Olay
-
o gece kafaN iyi miydi? telefonun üzerine işeme kendi kendine su dökme gibi işler yapmış olmayasın ya da uyurgezer fln olabiliten var mı? mesela benim kardeşimin geniz eti vardı yastığıda çok kalın seviodu. geceleri sık sık sayıklayıp uyanıyordu. bişiler yapıp (ama uyumakla uyumamak arası ne yaptığını sabah hatırlamıodu :S) geri yatıyordu öle bişi war mı???
-
Hocam hakkaten çok komikmiş ya. Kafayı da yedim. Vay anasını.
-
sahil kenarında olmana gerek yok coğrafik olarak nemli bi bölgede oturuyosan, ve telefonu ilk koyduğun anda ıslaksa (terliyse) üzerine esen kısa süreli bi rüzgar telefonu soğutup çiğ noktasına getirmiş olabilir. o saatten sonrası zincirleme gelişir zaten. Çok nemli bi bölgede oturmana da gerek yok sadece ne kadar nemli olursa bu şartlar okadar hızlı gelişir.
Bağıl nem 0 ile 1 arasında bi değerdir.yani yarıya çekebilir vs.
-
Herkeze teşekkürler fikirleri için ama bu söylenenlerin hiçbiri olayı tam açıklamıyor.Bu arada kafa iyi filan değildi.Zaten uykum hafiftir hayatta uyurgezerlik tarzı olaylarım olmaz...Ya arkadaşım heacker61 ürkütme beni ne o 3 harfililer filan :(
-
TrKomando89 bunu yazdı:
-----------------------------sahil kenarında olmana gerek yok coğrafik olarak nemli bi bölgede oturuyosan, ve telefonu ilk koyduğun anda ıslaksa (terliyse) üzerine esen kısa süreli bi rüzgar telefonu soğutup çiğ noktasına getirmiş olabilir. o saatten sonrası zincirleme gelişir zaten. Çok nemli bi bölgede oturmana da gerek yok sadece ne kadar nemli olursa bu şartlar okadar hızlı gelişir.
-----------------------------
Bu bağıl nem dediğin olay bir bardak su kadar olurmu :) -
TrKomando89 bunu yazdı:
-----------------------------sahil kenarında olmana gerek yok coğrafik olarak nemli bi bölgede oturuyosan, ve telefonu ilk koyduğun anda ıslaksa (terliyse) üzerine esen kısa süreli bi rüzgar telefonu soğutup çiğ noktasına getirmiş olabilir. o saatten sonrası zincirleme gelişir zaten. Çok nemli bi bölgede oturmana da gerek yok sadece ne kadar nemli olursa bu şartlar okadar hızlı gelişir.
-----------------------------
Bu bağıl nem dediğin olay bir bardak su kadar olurmu :) -
simdi kedidir o kedi dicektim ban yicem die demedim
hocam bence pek bi mantıklı acıklaması yok...
kesinlikle kedi falandır
-
gece birisi kalkip karanlikta su doldururken bardagi tasirip sadece telefonunun uzerine bi miktar su dökmüş olabilir.
zaten butun surahiyi doksen bu sicaklarda sabaha kadar masanin ustunun kuruma ihtimali var ama telefonun ici iki gunden asagi kurumaz.
bagil nem gibi ayrintilara girmeye gerek yok bence..zira o halde her laptopun yanina telefon koyan sabaha sirilsiklam bulmasi gerekiyodu..
o gece evde kalanlara bi sor istersen..gerci "birinin dökmesi imkansiz" demişsin ama o nasil oluyor anlamadim.
-
salyan sümüğün akmıştır üstüne :P:P:P
-
Hocam olaya branşım olan sağlık tan bakmak istiyorum. İnsan gün içerisinde çeşitli nedenlerle uykusunda bilinç altının elverdiği şekilde kalkıp gezebilir. yani daha önceleri uyku halinde gezmediysen çeşitli nedenlerle(yorgunluk, stres, bilinç altı olayları..vs) bu olmuş olabilir.
Varsayımlarla konuşacak olursak;
Çok yorgun geçmiş bir günün ardından yatağına girdin ve hemen uyudun. Ancak çişin geldi ve tuvalete gitmek için gece uyandın. tuvalete giderken de saat kaç diye telefonuna baktın. Telefon elinde girdin tuvalete. elini yıkarken lavaboya düştü telefon aldın lavabodan getirdin koydun aldığın yere ve yatagına döndün uyumaya devam ettin. ertesi gün uyandıgında bu olayı hatırlamayabilme ihtimalin var.
edit: az da olsa =)