folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Komşu Katili Olacam -2-

Komşu Katili Olacam -2-

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    Ata sözleri aklima Geldi ( yanliş anlama ) itin Dostlugu olmaz komsu komsunun külüne muhtaçtir

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

aga bence karı haklı, Senin it saldırmıyo olabilir ancak illede haşır neşir olmak zorunda değil ki millet...

Aynen bende kızardım valla bende de hayvan var bana salça olsa senin it baya atışırdık senle :D

Çünkü hastalık var aga... Yani it saldırmasa bile ne bilm evimdeki hayvana hastalık bulaştırma ihtimali var bide bu açıdan düşün.

benim bacağıma gelip sarılır bende hooop bütün mikrop virüs bilmemneleri evime taşırım bu olmaz hoş değil...

kusura bakma ama bakacaksan bağlayacaksın bakacaksan hergün o hayvanı takıp tasmasını gezdireceksin sen kendi tembelliğin yüzünden karıya suç atıyon ya :D

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:
    -----------------------------

aga bence karı haklı, Senin it saldırmıyo olabilir ancak illede haşır neşir olmak zorunda değil ki millet...

Aynen bende kızardım valla bende de hayvan var bana salça olsa senin it baya atışırdık senle :D

Çünkü hastalık var aga... Yani it saldırmasa bile ne bilm evimdeki hayvana hastalık bulaştırma ihtimali var bide bu açıdan düşün.

benim bacağıma gelip sarılır bende hooop bütün mikrop virüs bilmemneleri evime taşırım bu olmaz hoş değil...

kusura bakma ama bakacaksan bağlayacaksın bakacaksan hergün o hayvanı takıp tasmasını gezdireceksin sen kendi tembelliğin yüzünden karıya suç atıyon ya :D

hocam bağda köpekten önce mikrop kapacağın milyon tane şey var... Ayrıca köpeğin ha kazara dişi batar ısırmasa bile sivri batar diye tüm aşılarınıda yaptırdık kontrollu olarak veterinere götürüyoruz... Bide komsunun bağına girmiyor ama bağlar dip dibe ve yol ortak olduğu için mecbur bizim o tarafa geliyorlar bazen... ipi 7-8 metre zaten ama yinede yetmiyor. bazen dolanıyor boynuna felan bacağına dolanıyor kötü oluyor. Tarantula meslesinde zaten bnm ufak bi özel bahcem var bağda orda besliyorum. etrafını tarantulanın aşamayacağı şekilde çevirdim. kendiside alıştı yuvasına zaten... Hacı apartman osla anlarım şehir içi olsa anlarımda bağ burası. Bağda 1- domates biber kayısı yetiştirilir. 2- it kuş güvercin beslenir...

Anlayamadığım nokta burası. Madem her türlü böcek hayvandan korkuyon niye bağ geliyon arkadas... eger bişi yetiştirmek istiyosan hobi bahçelerine git :))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

hacı ne tahammülsüzsünüz ne cabuk vuracam kesecem katil olacam baslıkları atıyonuz komsunuza karşı.Komşu be hacı biraz mantıklı düşün en başta sana orda bişey olsa ailen yanında olmasa yardımına en başta o komsuların gelecek.

Sende bütün gün iti boşlama bırak gece takılsın gündüz bağla yada günde 2 saat serbest bırak.Senin itinin keyfine milleti rahatsız edemezsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:

hacı ne tahammülsüzsünüz ne cabuk vuracam kesecem katil olacam baslıkları atıyonuz komsunuza karşı.Komşu be hacı biraz mantıklı düşün en başta sana orda bişey olsa ailen yanında olmasa yardımına en başta o komsuların gelecek.

Sende bütün gün iti boşlama bırak gece takılsın gündüz bağla yada günde 2 saat serbest bırak.Senin itinin keyfine milleti rahatsız edemezsin.

rahatsız oluyosa bağ gelmeyecek hacım. 2 sene tahammül ettim.  bişi olsa ondan önce yardıma gelecek komsularımızda var. onlar gelmesin zaten. o değil çocuklarına acıyorum. annesi korkak yetiştiriyor çocukları... herseyden korkuyorlar. yavru köpekten bile korkuyorlar. kocaman 8 e giden kız yavru köpeğin yanına yaklasamıyor. bi kere ikna ettim küçük kızı 5 yasındakini gel sev bişey yapmaz felan.. iti tuttum yanıma geldi seviyoduk yavas yavas anası görmüş bağra bağra koştu yanımıza sen itin yanına bağra bağra koşarsan itte refleks olarak tepki verir. oyun oynuyo sandı kadını ona doğru koştu kızda bana geliyo zannederek kaçtı kız koşuncada ona yöneldi ben yetiştim heleki... avrat gelmese ne güzel alıştırıyodum ite...

Hacı sonra başıboş itler geliyo dadanıyo bağ bahceye bizimkiler kovuyo onları ona bişey demiyolar. 10 senedir bağdayız 8 sene hiç bi sorun çıkmadı bunlar gelince 2 senedir bağda huzur kalmadı... inat ettim bağlamıyorum . ben çalışıyorum şuan dükkandayım sbah 7 aksam 10 iti nası gezdireyim :S

Tamam ben sucluysam sucluyum ama hala anlam veremiyorum...

Sadece köpek meselesi değil her türlü hayvan böcek vesaire şeylerden korkuyorlar. Arkadas madem korkuyon niye bağ geliyon hobi bahçesine git bahçeli ev al koskoca bağ alıyonuz :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

Pisibaliqi bunu yazdı:

hocam bağda köpekten önce mikrop kapacağın milyon tane şey var... Ayrıca köpeğin ha kazara dişi batar ısırmasa bile sivri batar diye tüm aşılarınıda yaptırdık kontrollu olarak veterinere götürüyoruz... Bide komsunun bağına girmiyor ama bağlar dip dibe ve yol ortak olduğu için mecbur bizim o tarafa geliyorlar bazen... ipi 7-8 metre zaten ama yinede yetmiyor. bazen dolanıyor boynuna felan bacağına dolanıyor kötü oluyor. Tarantula meslesinde zaten bnm ufak bi özel bahcem var bağda orda besliyorum. etrafını tarantulanın aşamayacağı şekilde çevirdim. kendiside alıştı yuvasına zaten... Hacı apartman osla anlarım şehir içi olsa anlarımda bağ burası. Bağda 1- domates biber kayısı yetiştirilir. 2- it kuş güvercin beslenir...

Anlayamadığım nokta burası. Madem her türlü böcek hayvandan korkuyon niye bağ geliyon arkadas... eger bişi yetiştirmek istiyosan hobi bahçelerine git :))

Kanka kusura bakmada bundan sonra millet bağda ev alırken senden izin alsın yau :D

Yani öyle bi demişsin ki sanki herkes ıvır zıvır beslemek zorunda, Tamam sen beslersin beslemekte normal geliodur ama onlarında beslememek ve haşır neşir olmamak en doğal hakkı yau... Yinede sen bilirsi kanka beni ilgilendirmez ama onlarada biraz hak ver hep kendi açından bakıyomuşsun gibi geldi.

ki kaldıki hayvandan korkan bağ evinde yaşayamaz diye anayasada bi madde de yok yani :D

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

Pisibaliqi bunu yazdı:

Kanka kusura bakmada bundan sonra millet bağda ev alırken senden izin alsın yau :D

Yani öyle bi demişsin ki sanki herkes ıvır zıvır beslemek zorunda, Tamam sen beslersin beslemekte normal geliodur ama onlarında beslememek ve haşır neşir olmamak en doğal hakkı yau... Yinede sen bilirsi kanka beni ilgilendirmez ama onlarada biraz hak ver hep kendi açından bakıyomuşsun gibi geldi.

ki kaldıki hayvandan korkan bağ evinde yaşayamaz diye anayasada bi madde de yok yani :D

Anayasada yok ama Mantığa aykırı hacı... Biraz aklı olan adam korktuğu şeyin milyonlarca olduğu bi yere niye giderki yerleşirki... Köpek meselesi değil sadece Bi akrep görüyorlar çığlık çığlıa bisey oldu zannediyoruz kopuyoruz hemen herkes yüksek bi yerlere çıkmış ağlıyorlar. uçan vızvız geliyor aksam yemeklerine düşüyor masayı deviriyorlar. Kertenkele geliyor evlerinin önüne yine bağlık çağlık...bağda yasayacak biri bunları artık normal karsılamalı. bağda yemeğine böcek düşer abi.. bunun için masa devirmeye gerek yok. akrep de olur. kıyameti koparmaya gerek yok. Beceremiyorsan korkunu yenemiyorsan sat git.bazen bağlıyorum iti gece baska hayvanlar geliyo tilki geliyo böcekler geliyo bitkileri felan yiyorlar. bizim itten buluyorlar sucu. Ya bu kaplumbağ ısırığı arkadas bağcı adam bilir bunu it yapmaz diyorum yalancısın diyor. daha neler neler Ben gecen sene sürekli bağlı tuttum itimi kışı atlatamadı öldü. itle doya doya oynayamadım sevemedim zaman geciremedim. bu sefer öyle olmayacak. bağlı olmayacak. 

hala mantığım almıyo harbiden en ufak bi böcekten korkan adam korkuğu şeylerin bol olduğu yere niye gelir... gittim ben öldürdüm akrebi... çocukları görseniz annelerine bakıyorlar onlarda çok kötü oluyorlar.  çocuklarda herseyden korkuyor. küçükken böyle yetişririsen adam büyüdüğünde fobi olur. hiç bi hayvana yaklasamaz. böcek gördümü kriz gecirir.  sakin olmayı beceremiyorlar.

Bide sormak istediğim köpeğim onların arazisine girmediği sürece hukukşi sorun olmaz demi... ortak yol var bazen oraya gidiyor çocuklar bisiklet süremiyormus. kadın felan gezemiyormus. köpek hiç bişey yapmıyor kendileride biliyor ama huylanıyoruz diye kavga çıkarıyorlar. resimleri çekip araziyi göstereyim yarın size kim haklı görürsünüz. bi gün kadına girişecem dövecem diye korkuyorum. kadına el kalkmaz tamam ama bende insanım gözüm karardımı kendime hakim olamam. kadın sabah 7 de telefon acmış gecen iti bağlayın gezmeye gideceksiniz diye... sabahın köründe ne oluyorsa :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:

sonunda dediğin doğruysa (öyle snıyorum ) bağlama itini bırak konuşsunlar hiç takma onları hatta takmadığını onlara belli et eğer hlaa olmuyorsa evlerine taruntulanı sal

yada köpeği bağla tarntulayı sar birinin kapalı kalmaması lazım dedi kesin iti seçerler :)

şu çılgın türkler :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Stargazer bunu yazdı:

asiminnesli bunu yazdı:

sonunda dediğin doğruysa (öyle snıyorum ) bağlama itini bırak konuşsunlar hiç takma onları hatta takmadığını onlara belli et eğer hlaa olmuyorsa evlerine taruntulanı sal

yada köpeği bağla tarntulayı sar birinin kapalı kalmaması lazım dedi kesin iti seçerler :)

şu çılgın türkler :D

tarantulayı karıştırırsam için içine çıkamam hacı. :) ama dahada direirlerse bi gün gece it avına çıkacam. yakalayacam 4-5 tane iti getirecem tam kapılarının önüne bağlayacam o olacak. baska çare bırakmıyorlar adama... çocuklara acımasam yaparımda çocuklara acıyorum. çok tatlılar ama anaları yüzünden korkak yetişiyorlar. tamam insan özgürdür haşır neşir olmama hakkı vardır ama it 10 metre yaklassa (bizim arazi yada yolda) kıyameti koparıyor. böylede olmazki 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

Pisibaliqi bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

Pisibaliqi bunu yazdı:

Anayasada yok ama Mantığa aykırı hacı... Biraz aklı olan adam korktuğu şeyin milyonlarca olduğu bi yere niye giderki yerleşirki... Köpek meselesi değil sadece Bi akrep görüyorlar çığlık çığlıa bisey oldu zannediyoruz kopuyoruz hemen herkes yüksek bi yerlere çıkmış ağlıyorlar. uçan vızvız geliyor aksam yemeklerine düşüyor masayı deviriyorlar. Kertenkele geliyor evlerinin önüne yine bağlık çağlık...bağda yasayacak biri bunları artık normal karsılamalı. bağda yemeğine böcek düşer abi.. bunun için masa devirmeye gerek yok. akrep de olur. kıyameti koparmaya gerek yok. Beceremiyorsan korkunu yenemiyorsan sat git.bazen bağlıyorum iti gece baska hayvanlar geliyo tilki geliyo böcekler geliyo bitkileri felan yiyorlar. bizim itten buluyorlar sucu. Ya bu kaplumbağ ısırığı arkadas bağcı adam bilir bunu it yapmaz diyorum yalancısın diyor. daha neler neler Ben gecen sene sürekli bağlı tuttum itimi kışı atlatamadı öldü. itle doya doya oynayamadım sevemedim zaman geciremedim. bu sefer öyle olmayacak. bağlı olmayacak. 

hala mantığım almıyo harbiden en ufak bi böcekten korkan adam korkuğu şeylerin bol olduğu yere niye gelir... gittim ben öldürdüm akrebi... çocukları görseniz annelerine bakıyorlar onlarda çok kötü oluyorlar.  çocuklarda herseyden korkuyor. küçükken böyle yetişririsen adam büyüdüğünde fobi olur. hiç bi hayvana yaklasamaz. böcek gördümü kriz gecirir.  sakin olmayı beceremiyorlar.

Bide sormak istediğim köpeğim onların arazisine girmediği sürece hukukşi sorun olmaz demi... ortak yol var bazen oraya gidiyor çocuklar bisiklet süremiyormus. kadın felan gezemiyormus. köpek hiç bişey yapmıyor kendileride biliyor ama huylanıyoruz diye kavga çıkarıyorlar. resimleri çekip araziyi göstereyim yarın size kim haklı görürsünüz. bi gün kadına girişecem dövecem diye korkuyorum. kadına el kalkmaz tamam ama bende insanım gözüm karardımı kendime hakim olamam. kadın sabah 7 de telefon acmış gecen iti bağlayın gezmeye gideceksiniz diye... sabahın köründe ne oluyorsa :S

dostum köpek konusunun bir kısmı dısında ve gerikalan sorunlarda haklısın fakat haksız olduğun noktalarda var...adamın parası vardır almıstır bağ evini canı istemiştir isterse dinazor olsun genede almıstır ki bizim (benim kendime ait) bağ  evimiz var ulukentte ve buna benzer bir durum oldu. 2-3 tarla uzaklıktan bir bağevinin köpeği durmadan bizim tarlaya gelip yatıyo ewe girene çıkana havlıyo üstümüze geliyo bi keresinde de üstüme atılmaya çalıstı zor kurtuldum bir anda köpeğin sahibine 3-4 kere adam gibi izah ettim abi bak böle böle köpek saldırıyo bize felan diye anlattım durumu ki dedim bizde köpekten korkan insanda yok neyse adam anlamadı heralde bi gün bizim bağın etrafında dolaşıyodu bende aldım tüfeği kapıdan çıkmamla üstüme gelmesi bir oldu hayvanın tam havladığı sırada batım tetiğe leşide sahibinin kapısının önüne koydum adam 2 gün sonra geldi sizmi öldürdünü noluyo felan bağıra bağıra geldi ewe tüfeği adama doğrulttum mülkün içinde fazla ses yapma vururum 1 kişi duymaz dedim aldı payını defolup gitti o günden beri tık yok ne köpek ne bişe...

dikkat et te karşı komsun benim gibi olmasın :D :D :D

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
Toplam Hit: 5786 Toplam Mesaj: 47