Komşu Katili Olacam -2-
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar gecen sene Merkezdeki evde komsumun bana yaptığı gıcıklıklar nedeniyle konu acmıştım. Öss ile ilgiliydi. Under hocamın tavsiyesine uyup kadının ayakkabısına az miktarda bok koydum. farkına varmadı bile evin heryerine bulaştırmış kokununda tuvaletten geldiğini zannetmiş :) oğlundan havadisleri aldım azından laf aldım yani...
Neyse bu sefer yaz geldi bağ göçtük eski komsumuz çok iyiydi 2 senedir baskası oturuyor orda... şimdikiler kedi köpek böcük kuş akrep örümcek solucan kertenkele gibi klasik bağ hayvanlarından acayip korkuyorlar. kadın korkuyor çocuklarınıda korkak yetiştiriyor. bebelerin biri 8 e gidiyor biri 1 e gidiyor biride 5 yasında. hepside her türlü hayvandan korkuyor. Malum bende bebekliğimden beri bağcıyım. bağda büyüdüm. it kurt tavuk horoz akrep örümcek vb. hayvan ve böcekleri çok severim. bu yaz 1 adet akrep 1 adet tarantula 2 adet köpek (1, ni 5 yıldır besliyorum) tavuk horuz ve taklacı güvercinleri besliyorum. akrep tarantula tavuk ve güvercinlerin hiç bi zararı yok kapalı alandalar. bazen tarantulamı bırakıyorum bahceye gezip geliyor tekrar koyuyorum kutusuna...
büyük köpeğimi 5 yıldır beslediğimi sürekli bağlı tutuyorum arka tarafta bazen gezditiyorum. lakin henuz yetişkin olmamış tahminen 2-5 3 aylık köpeğimi bağlamıyorum. bağlayınca çeniliyor sesi herkesi rahatsız ediyor. bende acıkcası bağlı durmasını istemiyorum. evin önünde kendi halinde duruyor. agresif yapıya sahip lakin hiç bi zararı yok. oyun amaçlı hmen bacağa yapışıyor ısırmıyor lakin dişi sivri oldugundan batıyor biraz :))
neyse bu komsu kadın hergün geliyor itinizi bağlayın korkuyoz itinizi bağlayın korkuyoz. onların eve giden yol bizim evin yanından geciyor 25 metre mesafede evler. bebeleri bisiklet süremiyomus oynayamıyomus. onların bağına giriyomus. ekinlere zarar veriyomus. bebeleri korkuyomus felan felan. 2 senedir deli etti beni. bnm anlayamadığım itten böcekten korkan adamın bağda ne işi var arkadas. madem korkuyosunuz niye bağ satın aldınız niye bağcı oldunuz. ben itimi rahatca boşlayıp onla oynayamıyacakmıyım. bnm itim sizin yüzünüzden esir gibi bağlı mı duracak. tamam büyüyünce tehlikeli olmaya baslayınca bağlayacam ama daha yetişkin bile değil. genç bile değil :))onların misafiri geliyor bebeler bizim orya geliyor oynamaya yolda toprak yol var iti bağlayın diyolar. misafirler gidince çözüyorum bas bas bağrıyor avrat iti bağlayın. artık şu "itinizi bağlayın" lafı beni çıldırtacak. ne yapmamı öneriyorsunuz kim haklı burda...
Eskiden bunlar yokken her evde 1-2 tane it olurdu herkes beslerdi herkes has bağcıydı. köpekler bğ bahce gezerdi bitkilere zarar da verirlerdi ama kimse birsey demezdi. bağ denilince akla it beslemek gelir bunu herkes biliyordu...
diğer komsunun iti bağlı kalmaktan taşşaklarında kis oluşmuş gecen sene öldü. birazda bundan korkuyorum veteriner köpeği fazla bağlı tutmayın koşması gezmesi lazım dedi... nediyonuz bu işe
-----------------------------bağcıyım köyllüyüm hocam bilirim buunları.
sal buyuk köpeği ustune..
-
Bende köpek besliyorum,bunun gibi cinsler çok var.Boxer cinsi besliyorum malum tip olarak pittbull'a oldukça benzer ilk defa görenler ister istemez tırsıyor.Ama bugüne kadar kimseye saldırmışlığı yoktur.Gel görki bunu kıt komşuya anlatamazsın.Senden farklı olarak şehirdeki müstakil evimde besliyorum 1 kişi dışında laf söyleyen yok.
Katil olucaktım bunlar yüzünden.Köpek elime gözlerini yeni actıgında geldi avucumu zar zor dolduruyrdu.Şimdi 2.5 yaşında bir kere bile geceleri havlamışlığı yktur ama denyo komşunun zile basıp dediği şu : çocuğu yeni uyuttuk köpek havlamasın bak diye üşenmeden kapıma geliyor.Onun dışında akşam üzeri park var sürekli herkes köpegini falan getirir.Özellikle bakarım sokakta fazla cocuk olmamasına ona göre cıkarır götürürüm.Oda inatmış gibi çıkarmaz çıkarmaz cocugu tam benim cıkacagım dakka cıkar veled.Sürekli köpek yüzünden laf sokma cabası var karıda ne girdiyse bi tarafına.Kendi veledi özellikle yazları başlar zırlamaya saati belirsiz şekilde.Şımarık bi veled bi dediği olmasın başlar.Sesimi çıkarmadıkça tepeme cıktı.En sonunda gittim bu veled bi daha akşamları beni uyandırırsa size uyku uyutmam burda diye o gün bugündür köpeğe laf edemez oldu.
-
hacı çivi çiviyi söker. çirkefliğe çirkeflik yap tatlı dilden anlamaz bunlar. cahil insana da bişey anlatmaya çalışma dediğin insan tipini çok iyi biliyorum. o yüzden hiç hak hukuk meselesine girmicem git ve gerekeni yap bidaha da konuşamasınlar. çocuklarla da aranı yaparsın zaten
ps: köpeği bağlama benim öyle boğularak ölen bi köpeğim oldu :(
belediye falan da zehirlemişti bitanesini :D herneyse burdan bütün köpek düşmanlarına sesleniyorum : hastasınız :D
-
Bağın bahçesi yokmu hocam çit döşe kurtul
-
cocukların cebine FARE koy..korkudan birdaha kimse dışarı çıkmaz..köpeğinde sende o toprakların tek hakimi
olursunuz.. Lale devriniz başlar..Baktın çocuklar korkulrını yendi dışarı çıktı..bu sefer tarantulayı sal üzerlerine..Ev i
boşalatsınlar. :) -
madem börtü böcekten hayvandan korkuyon bağda ne işin var be kadın ? bari çocuklarını korkak alıştırmasaymış, hayatı öğrenmeleri gerek, her zaman kaçamazlar, mecbur kaldıklarındada çaresiz kalırlar, bence çocuklara hayvan sevgisi aşıla bi şekilde...
@ nonstop çok iyi yapmışsın :D