folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Komşu Katili Olacam -2-

Komşu Katili Olacam -2-

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

o karının ta.... hacı al bi ip bahçe sınırların uzunlugunda sen yokken baglicaksan yanaşamasınlar eve a.q

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Yav şimdi kadın köpekten korkuyor olabilir bi bakıma haklı olabilir,

Ama orası apartman dairesi değil şehir merkezi değil. Bağ da millete emrivaki vermeye ne hakkı var ??

Bende çoluk çocuktan korkuyorum salma ortalığa de anasını satayım.
    Yav şimdi ciddi düşünecek olursak (yasa olayına girmeyelim herşey yasa değildir gelenek görenek diye birşey var)

kadına ciddi ciddi köpeğin öleceğinden korktuğunu köpeğinde dolaşmaya hakkı olduğunu ve buranın bağ bahçe olduğunu belirtmen lazım. Onunda bir canlı olduğunu söyle. Bazı garantiler ver. Eğer kabul etmezse seninde çirkefçe yollara başvurman lazım..

Ama kestirip atma önce bir kadınla adabıyla konuş yok olmazsa zaten ister çirkeflik yap ister kadının dediğini yap ikisindede senin hakkın olduğunu düşünüyorum..

Yada harbiden olay çıkmasını istemiyorsan çitle çevireceksin araziyi başka yolun yok.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı bağdan bahsediyoruz. arazini ihlal etmiyor it. sınırda yol var bitane oraya gidiyor sadece annem sürekli gözetliyor yola gidince hemen çağırıyor geri...  kendi bağımda besliyorum zaten. ama veteriner bağlı kalmaması daha iyi dedi. gecen sene komşunun LESSİ cinsi köpeği sürekli bağlı kldığı için bu yeni komsu yüzünden taşağında kis oluşmuş 1 senede... it öldü...resimleri çekip yarın koyayım kim haklı görürsünüz.çocuklar ilk geldiklerinde korkmuyorlardı. hayatlarında ne böcek görmüşler ne köpek. evden çıkarmamış anası hiç. anası korkunca çocuklarda korkuyorlar otomatikmen...

neyse resimlerle durumu görselleştireyim. holyone hocam dediğin gibi bende arıza çıkarmak için arastırma yapayım.

Bak güzel kardeşim..

Senin köpeğinin gezdiği oynadığı yer halka açık bir yer ise, yol ve benzeri bir yerse, oradan insanlar geçiyorsa yada geçebilme ihtimali varsa kısaca insanlara açık bir yerse ne amaçla olursa olsun köpeği serbest bırakamazsın..

yasal yöndende dğer yönlerdende suçlu olursun..

Bende besliyorum köpek ama olay budur...

hacı yoldan kastım sadece bizim ve onların eve giden yol. toprak yok. evimizin hemen dibi... resimleri çekeyim derdimi böyle anlatamayacağım yarın koyayım arazi şartlarına bakın kimin haklı olup olmadığına karar verin. ya bi insan bağcı olur küçük çocugu olur 4-5 yasında köpekten korkar tamam bişey demem bağlarım gerekirse haklı oldugum halde... Ama Ailecek korkuyolarsa ben adamı istemem orda. hatta gitmeleri için elimden geleni yaparım. yarın öbür gün başıboş bi köpek gelir ısırır çocuklardan birini suc bnm ite kalır basım belaya girer. bnm kızdığım noktalardan biriside o. sadece bnm köpeğim yok onlarca köpek var orda. etrafımızda hiç apartman yok bildiğiniz bağlar var yani. yarın birgün baska bi köpek gelir bişi yapar suc bize kalır. bağlı olsa bile yine bize kalır adım gibi eminim. o yuzden kzııyorum. bağcı değilseniz neden bağda yasıyorsunuz.gecen sene baykuş yakaladım. güvercinlerimden birini yemiş kanadı dala takılmış uçamamış. gündüz yakaladım besledim iyileştirdim. alıştı bizim eve. bizim ağaca. bizim orda yaşar oldu. Adamlar gelmiş baykuş evcil hyvanmı niye besliyorsunuz çocujklara bişey yaparsa bize bişey yaparsa felan fistan. kardesim hayvan yaralıysı iyileştirdim alıştı napayım öldüreyimmi ? 

Bizde çocuktuk bizde çocukluğumuzu bağda gecirdik ne itten korkardık ne kurttan. tmm her insan aynı değil sevmek zorunda değil ama sevmediğin şeyin oldugu yerde yasama o zaman merkezde müstakil evler var cevre mahallerde şehire yakın müstakil bahceli evler var. git oralara bahcende olur istediğinide yetiştirirsin.

Valla 8 sene mutlu mesut huzurlu yasadık bağda. temiz havayı soluduk senelerce... bunlar geldi geleli zehir ettiler bağ bize. ne huzur kaldı ne mutluluk. Onlarda çok gürültü çıkarıyorlar bas bas bağrıyorlar gece gündüz aşırı gürültü yapıyorlar. bu hukuken sucmu. rahatsız oluyorum ben ama 1 kere bile sesiniz çok çıkıyo demedim. 

Ehliyetim yok köpeği dağ çıkarıp oynatayım gezdireyim. + zamanım yok...tarantulanın resminide eve gidince çekeyim soran kardesim şuan işteyim

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

http://www.uzmantv.com/daire-sahibi-gurultu-yapiyorsa-apartman-sakinlerinin-hukuki-haklari-nelerdir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

DrKill bunu yazdı:

Yav şimdi kadın köpekten korkuyor olabilir bi bakıma haklı olabilir,

Ama orası apartman dairesi değil şehir merkezi değil. Bağ da millete emrivaki vermeye ne hakkı var ??

Bende çoluk çocuktan korkuyorum salma ortalığa de anasını satayım.
    Yav şimdi ciddi düşünecek olursak (yasa olayına girmeyelim herşey yasa değildir gelenek görenek diye birşey var)

kadına ciddi ciddi köpeğin öleceğinden korktuğunu köpeğinde dolaşmaya hakkı olduğunu ve buranın bağ bahçe olduğunu belirtmen lazım. Onunda bir canlı olduğunu söyle. Bazı garantiler ver. Eğer kabul etmezse seninde çirkefçe yollara başvurman lazım..

Ama kestirip atma önce bir kadınla adabıyla konuş yok olmazsa zaten ister çirkeflik yap ister kadının dediğini yap ikisindede senin hakkın olduğunu düşünüyorum..

Yada harbiden olay çıkmasını istemiyorsan çitle çevireceksin araziyi başka yolun yok.

hocam dedik. garanti verdik. birsey yapmaz zaten yavru daha dedik. huylanıyom diyo baska bişey demiyo. Ya herseyi bıraktım çocuklara yazık. hayatlarının tümünü hayvan böcek korkusuyla gecirecekler. daha köpeğe dokunmuşlukları yok. bi küçük kızı ikna ettim biraz sevdirdim annesi berabt etti yine herseyi. SEN korkabilirsin ama çocuklarını korkak alıştırmaya hakkın yok.

Herseyi gectim bi kertenkeleye bi bukalemuna kıyameti koparıyosan niye geldin bağ arkadas sen. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Mal mı lan o karı, bağa gelmişse her türlü it, börtü, böcek olur. O değilde ben 9-10 yaşlarındayken bnmde itim vardı bi tane iyi de hayvandı ısırmazdı etmezdi. Havlamazdı bile :).. Apartmandaki herkes de o köpeği severdi oyunlar oynardı vs. ama 2 blok ötedeki kadının çocukları bnm iti kızdırmaya geiyorlardı taş vs. atıyorlardı 3 defa pacayı zor yırttılar( ikisinde ben, birinde it kovalamıştı) daha sonra bnm it çocuklarından birinin paçayı tutmuş (nasıl kızdırdılarsa) ondan sonra cocuklar bi de benden dayak yedi, gittiler.. Anaları geldi köpeğe saldırdı amına kodumun karısı "hoşt, moşt" köpeğe sopayla vuruyor.. (Daha sonradan öğrendim ki raporu varmış karının) Bende babama söyledim bu olaydan sonra babamda kadına gitmiş dava acacam bilmem ne demiş kadını korkutmuş veya becerememiş çünkü ertesi gün belediyeden köeği almaya geldiler. Neymiş efendim? Köepk cevreye zarar veriyormuş. Biz de vermek zorunda kaldık, en kötü günümdü... O günden sonra kadının cocuklarına ne bisiklet bindirdim ne top oynattım gördüğüm yerde dövüyordum :D...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

bağ nerde hisarcıkta mı ?

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

mortyr bunu yazdı:

Mal mı lan o karı, bağa gelmişse her türlü it, börtü, böcek olur. O değilde ben 9-10 yaşlarındayken bnmde itim vardı bi tane iyi de hayvandı ısırmazdı etmezdi. Havlamazdı bile :).. Apartmandaki herkes de o köpeği severdi oyunlar oynardı vs. ama 2 blok ötedeki kadının çocukları bnm iti kızdırmaya geiyorlardı taş vs. atıyorlardı 3 defa pacayı zor yırttılar( ikisinde ben, birinde it kovalamıştı) daha sonra bnm it çocuklarından birinin paçayı tutmuş (nasıl kızdırdılarsa) ondan sonra cocuklar bi de benden dayak yedi, gittiler.. Anaları geldi köpeğe saldırdı amına kodumun karısı "hoşt, moşt" köpeğe sopayla vuruyor.. (Daha sonradan öğrendim ki raporu varmış karının) Bende babama söyledim bu olaydan sonra babamda kadına gitmiş dava acacam bilmem ne demiş kadını korkutmuş veya becerememiş çünkü ertesi gün belediyeden köeği almaya geldiler. Neymiş efendim? Köepk cevreye zarar veriyormuş. Biz de vermek zorunda kaldık, en kötü günümdü... O günden sonra kadının cocuklarına ne bisiklet bindirdim ne top oynattım gördüğüm yerde dövüyordum :D...

hacı apartman olsa neyse bağ yav. yazıktır günahtır. it bağda rahatca gezemeyecekse nerde gezecek. gecen diğer komsunun tavugu bizim bağ kaçmış gelmiş. bizim itte gördü. koptu hemen arkasından bende koptum ama yetişemedim tavuğu kaptı getirdi evin önüne ağzından alamadıkta. yedi bi güzel. karı geldi tavuğumu gördünüzmü diye bizde hee bizim bağ gelmiş bizim itte kapmış yimiş dedim. voo öylemi neyse sağlık olsun dedi gitti. böyle adam olsun ben tavuk çiftliği kurayım adama. tavuk aldım ggetirdim kadın boşverin kesin beraber aksam yemeğinde yiyelim dedi. böyle komsulara can gurban. ama adam gelip tavuğumu itiniz yemiş itinize sahip çıkın derse inadına boşlarım iti...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

kroo bunu yazdı:

bağ nerde hisarcıkta mı ?

altınoluk`un biraz ilerisinde. beğendik- çiftlik bağlarına yakın. Eğribucak diye geciyor. Abdullah Gülün babasının bağına çok yakın...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

senin köpekleri bağla, psikopat bi kedi bul hacı sal onların bağa .d

hatta abart onların orya kediyi bağlı bırak bağlıdan kastım hergün çaktrmadan tavuk fln at yemk ver o ordan hep yemk bekler kovsalarda gitmez :d

bu sefr senin köpekleri salmanı isterler :d istemezlersede enayiler :d

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
Toplam Hit: 5788 Toplam Mesaj: 47