folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Komşu Katili Olcam Sonunda

Komşu Katili Olcam Sonunda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

Ya Sabah Müzik Açıyorum Açma Akşam Açıyorum Açma Öğlen Açıyorum Açma Gece Açıyorum Açma Gidip Sığınakta Müzik Dinliyorum Dinleme

Yeter Ama Malmıyım benya 1milyara gitar aldım müzik dinlemicek çalmıcaksam ne boka yarıyor bu bizim üst katımızda biri oturuyo gelip sorun çıkarıyo

sabah açma akşam açma öğle açma cuamrtesi pazar pazartesi sali çarşamba perçembe cuma açma nezaman açıcam arkadaş

yeterinya ne tür bişi öneriyorsunuz böle karar varmı şşu günler müzik serbestdiye polisten yazılı bi kğıt çıakrıp ağızlarını kapıcam arakdaş ya varsa tabi

Bozamaz Aramızı Yarasa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebelpirate
    rebelpirate's avatar
    Erkek

hoca eğer komşuna diklenip gürültü yaparsan ve komşun seni şikayet ederse kabahatler kanununa göre gürültü yaptığın için ceza bile yersin. bence alttan alıp alıştıra alıştıra yavaş yavaş yap. bir süre 5-10 dakika çal gitarını sonra biraz uzat süreyi böyle yavaş yavaş uzat süreyi bir süre sonra alışacaktır komşun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bendede komşu sorunu vardı. under hocamın tavsiyesine uydum bize geldiğinde ayakkabasına bok koydum ama az bişe gitti evinin her köşesine bastı mal  Sonra benle ugrasmıyor artık :) hatta hiç konuşmuyor bizim evede gelmiyor  ailecek çok mutluyuz :))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

hocam gündüz nasıl karışıyo anlamadım. polisi arasın çok rahatsız oluyosa. veya sağlam bi kulaklık al :)

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

İyide hacı gitarı sen aldın. Gitarı alırken komşuna sordunmu? Sırf sen istiyon diye, gitar aldın diye, yazın sahilde hatun götürmeye hazırlık yapıyon diye adam senin gitar sesini, müziğini çekmek zorundamı?

Dikkat et komşun senin katilin olmasın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Eğer polise başvurursa ki büyük ihtimal seninle bireysel uğraşmamak için önce apartman yönetimine olmassa polise gider. O zaman polis seni cezalandırır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

Olgunisik bunu yazdı:
    -----------------------------

İyide hacı gitarı sen aldın. Gitarı alırken komşuna sordunmu? Sırf sen istiyon diye, gitar aldın diye, yazın sahilde hatun götürmeye hazırlık yapıyon diye adam senin gitar sesini, müziğini çekmek zorundamı?

Dikkat et komşun senin katilin olmasın.

hocam sahile gerek yok yanımda çok hatun var

elektoryu nasıl sahilde çalcam

:S yanıma akülü arabamı alıcam

o değil bu tek zevkim benim de bok koyma olayı güzelmiş hacilar

ama sabah akşam karışıyolar hani Sabahları serbest oldunu kanıtlıyan bi kağıt

devletten çıkarabilirsaem süper olcak :S

Bozamaz Aramızı Yarasa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

Olgunisik bunu yazdı:

Eğer polise başvurursa ki büyük ihtimal seninle bireysel uğraşmamak için önce apartman yönetimine olmassa polise gider. O zaman polis seni cezalandırır.

ya kanun yokmu arkadaşlar

koskoca 7 gün var büssürü zevkte insan var

tamam aparmanda ses açmak yasak diyelim

cumartesi pazra serbest olsun olmadı

haftanin 1 günü full serbest olsun kanna göre salı günü ses açmak serbest veya

sabahları şu saaten şu saate serbest olsun ama yok 7-24 mahkummuyuz

Bozamaz Aramızı Yarasa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

gitarını çalda sisteme niye baglıyon hadi sisteme bagladın sesini niye açıyon hadi sesini açtın komşuna niye kin besliyon..komşun haklı biri köpek alır biri ev sineması biri koşu bandı biri müzik aleti ne bu sirk mi apartman mı toplu yaşamanın kuralları var

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:

gitarını çalda sisteme niye baglıyon hadi sisteme bagladın sesini niye açıyon hadi sesini açtın komşuna niye kin besliyon..komşun haklı biri köpek alır biri ev sineması biri koşu bandı biri müzik aleti ne bu sirk mi apartman mı toplu yaşamanın kuralları var

ben kuran sevmiyirimki

bugün gidicem polisten anlatcam abi bana bi kağıt verin en azından şu günün şu saatleri müzik serbesttirdiye ki vardır heralde

böel bi kural rahatlıcam olmadı fake yapcam

Bozamaz Aramızı Yarasa
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

belediyeye git izni ordan al

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 8688 Toplam Mesaj: 47