folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Komşu Katili Olcam Sonunda

Komşu Katili Olcam Sonunda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------

belediyeye git izni ordan al

tamam gidicem güzel bi sonuc cıkarsa koyucam fotoyu buraya:S

Bozamaz Aramızı Yarasa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

hocam türkiyede nasil bilmiyorum ama tahminen bu konuda ayni kanunlar gecerli,almanya ile.

ev icerisinde  30-40 db arasi  ses cikarabilir,gürültülü olabilirsin.

fakat en güncel bilgiyi polisten alabilirsin.polise gitmeni ve sormani tavsiye ederim.

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

O insan gibi gelip anlatıyorsa sen de insan gibi konuş onunla, susma karşısında tamam deyip geçiştiriverme. İlla bir zarar verecek değilsin vereceksen piskopat taklidi yap mesela geldiğinde elinde satırla aç kapıyı sallamayla aç ne bileyim :) korkak birşeyse korkar gelmez zaten.

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Rebelist bunu yazdı:

O insan gibi gelip anlatıyorsa sen de insan gibi konuş onunla, susma karşısında tamam deyip geçiştiriverme. İlla bir zarar verecek değilsin vereceksen piskopat taklidi yap mesela geldiğinde elinde satırla aç kapıyı sallamayla aç ne bileyim :) korkak birşeyse korkar gelmez zaten.

ahahah :D aynen biraz piskopata bağla.

DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Aynı komşu tarzı bizim alt katta da vardı :) Yalnız kadın işin cılkını çıkarmıştı. Terlikle yürüyoruz yukarı çıkıyor sessiz olun yalınayak yürüyoruz yazın daha yavaş yürüyün çocuğum uyuyor falan ailemin ses çıkarma demesi nedeniyle onların yanında da birşey diyemedik. En sonunda ailem evde yokken kadın geldi çocuğum uyuyor biraz sessiz ol diye sonunda şarteller attı kadını iyice fırçaladım bize kral çocuğu mu yetiştiriyorsun çocuğun zırladığı an kapına mı dayanayım diye. 1 gün sonra da çocuk ağlayınca gittim çaldım kapısını çocuğunun sesini kes ders çalışamıyorum deyince anladı en ufak seste komşuyu rahatsız etmemesi gerektiğini. Önce insaniyetle konuş anlamayan tarzdaysa sende karşı misillemeye geç :)

NOT: Çok fazla üstüne gitme. Apartmanda adın deliye çıkabilir ama o bile rahatlatıyor insanı kimse yaklaşmıyor ne yapacağı belli olmaz diye :)

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

twilight_flame bunu yazdı:

Aynı komşu tarzı bizim alt katta da vardı :) Yalnız kadın işin cılkını çıkarmıştı. Terlikle yürüyoruz yukarı çıkıyor sessiz olun yalınayak yürüyoruz yazın daha yavaş yürüyün çocuğum uyuyor falan ailemin ses çıkarma demesi nedeniyle onların yanında da birşey diyemedik. En sonunda ailem evde yokken kadın geldi çocuğum uyuyor biraz sessiz ol diye sonunda şarteller attı kadını iyice fırçaladım bize kral çocuğu mu yetiştiriyorsun çocuğun zırladığı an kapına mı dayanayım diye. 1 gün sonra da çocuk ağlayınca gittim çaldım kapısını çocuğunun sesini kes ders çalışamıyorum deyince anladı en ufak seste komşuyu rahatsız etmemesi gerektiğini. Önce insaniyetle konuş anlamayan tarzdaysa sende karşı misillemeye geç :)

NOT: Çok fazla üstüne gitme. Apartmanda adın deliye çıkabilir ama o bile rahatlatıyor insanı kimse yaklaşmıyor ne yapacağı belli olmaz diye :)

süpersin kardeşim :)

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

döner bıçaklarıyla dalalım aabbiiieee..!! :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

sabahtan beri belediyede galiba :P

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:

bendede komşu sorunu vardı. under hocamın tavsiyesine uydum bize geldiğinde ayakkabasına bok koydum ama az bişe gitti evinin her köşesine bastı mal  Sonra benle ugrasmıyor artık :) hatta hiç konuşmuyor bizim evede gelmiyor  ailecek çok mutluyuz :))

sen cozdunmu lae o prblemı hadı hayrılı oslun bakıyım :D

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

:D Kanka aynı sorun bendede vardı adam akıllı çalamıyodum batariyi  sürekli şikayete geliyodu bi gün çok sinirliydim davullara boş boş vuruyodum zil çaldı

+"Kardeşim çok ses geliyor yaw" Diye :D:D

-"Hay senin sesinin s..... yeter lan bi sesdir tutturmuşsun gidiyon s.kt.r git lan evine şimdi doğramıyım seni burda"

:D adam merdivenleri olduundan 5 kat daha hızlı çıktı ve hiç sorun çıkmadı bi daha da

Toplam Hit: 8682 Toplam Mesaj: 47