Komşu Katili Olcam Sonunda
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
belediyeye git izni ordan al
-----------------------------tamam gidicem güzel bi sonuc cıkarsa koyucam fotoyu buraya:S
-
hocam türkiyede nasil bilmiyorum ama tahminen bu konuda ayni kanunlar gecerli,almanya ile.
ev icerisinde 30-40 db arasi ses cikarabilir,gürültülü olabilirsin.
fakat en güncel bilgiyi polisten alabilirsin.polise gitmeni ve sormani tavsiye ederim.
-
O insan gibi gelip anlatıyorsa sen de insan gibi konuş onunla, susma karşısında tamam deyip geçiştiriverme. İlla bir zarar verecek değilsin vereceksen piskopat taklidi yap mesela geldiğinde elinde satırla aç kapıyı sallamayla aç ne bileyim :) korkak birşeyse korkar gelmez zaten.
-
Rebelist bunu yazdı:
O insan gibi gelip anlatıyorsa sen de insan gibi konuş onunla, susma karşısında tamam deyip geçiştiriverme. İlla bir zarar verecek değilsin vereceksen piskopat taklidi yap mesela geldiğinde elinde satırla aç kapıyı sallamayla aç ne bileyim :) korkak birşeyse korkar gelmez zaten.
-----------------------------ahahah :D aynen biraz piskopata bağla.
-
Aynı komşu tarzı bizim alt katta da vardı :) Yalnız kadın işin cılkını çıkarmıştı. Terlikle yürüyoruz yukarı çıkıyor sessiz olun yalınayak yürüyoruz yazın daha yavaş yürüyün çocuğum uyuyor falan ailemin ses çıkarma demesi nedeniyle onların yanında da birşey diyemedik. En sonunda ailem evde yokken kadın geldi çocuğum uyuyor biraz sessiz ol diye sonunda şarteller attı kadını iyice fırçaladım bize kral çocuğu mu yetiştiriyorsun çocuğun zırladığı an kapına mı dayanayım diye. 1 gün sonra da çocuk ağlayınca gittim çaldım kapısını çocuğunun sesini kes ders çalışamıyorum deyince anladı en ufak seste komşuyu rahatsız etmemesi gerektiğini. Önce insaniyetle konuş anlamayan tarzdaysa sende karşı misillemeye geç :)
NOT: Çok fazla üstüne gitme. Apartmanda adın deliye çıkabilir ama o bile rahatlatıyor insanı kimse yaklaşmıyor ne yapacağı belli olmaz diye :)
-
twilight_flame bunu yazdı:
Aynı komşu tarzı bizim alt katta da vardı :) Yalnız kadın işin cılkını çıkarmıştı. Terlikle yürüyoruz yukarı çıkıyor sessiz olun yalınayak yürüyoruz yazın daha yavaş yürüyün çocuğum uyuyor falan ailemin ses çıkarma demesi nedeniyle onların yanında da birşey diyemedik. En sonunda ailem evde yokken kadın geldi çocuğum uyuyor biraz sessiz ol diye sonunda şarteller attı kadını iyice fırçaladım bize kral çocuğu mu yetiştiriyorsun çocuğun zırladığı an kapına mı dayanayım diye. 1 gün sonra da çocuk ağlayınca gittim çaldım kapısını çocuğunun sesini kes ders çalışamıyorum deyince anladı en ufak seste komşuyu rahatsız etmemesi gerektiğini. Önce insaniyetle konuş anlamayan tarzdaysa sende karşı misillemeye geç :)
NOT: Çok fazla üstüne gitme. Apartmanda adın deliye çıkabilir ama o bile rahatlatıyor insanı kimse yaklaşmıyor ne yapacağı belli olmaz diye :)
-----------------------------süpersin kardeşim :)
-
döner bıçaklarıyla dalalım aabbiiieee..!! :D
-
sabahtan beri belediyede galiba :P
-
ReDsEa bunu yazdı:
bendede komşu sorunu vardı. under hocamın tavsiyesine uydum bize geldiğinde ayakkabasına bok koydum ama az bişe gitti evinin her köşesine bastı mal Sonra benle ugrasmıyor artık :) hatta hiç konuşmuyor bizim evede gelmiyor ailecek çok mutluyuz :))
-----------------------------sen cozdunmu lae o prblemı hadı hayrılı oslun bakıyım :D
-
:D Kanka aynı sorun bendede vardı adam akıllı çalamıyodum batariyi sürekli şikayete geliyodu bi gün çok sinirliydim davullara boş boş vuruyodum zil çaldı
+"Kardeşim çok ses geliyor yaw" Diye :D:D
-"Hay senin sesinin s..... yeter lan bi sesdir tutturmuşsun gidiyon s.kt.r git lan evine şimdi doğramıyım seni burda"
:D adam merdivenleri olduundan 5 kat daha hızlı çıktı ve hiç sorun çıkmadı bi daha da