folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Komşu Katili Olcam Sonunda

Komşu Katili Olcam Sonunda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dima
    dima's avatar
    Dişi

bu komşular gerçekten dert işin zor :D

www.myspace.com/dima_00
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

arastir vardir bi kanunu belli bir limiti gecmedikce dinleyebilirsin kanimca. muzik iyidir yahu :) ruhu dinlendirir neden .bnelik yapiyoki :)

bizim ust katta bi aile vardi eskiden masallah hepsi cami$ gibi yurudulermi yer gok sallanirdi. her gun peder bagrirdi yukari cikardi sikayet icin. yada tv son ses. polise gitmedik hic :)

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

BlackSadistic bunu yazdı:
    -----------------------------

Olgunisik bunu yazdı:

Eğer polise başvurursa ki büyük ihtimal seninle bireysel uğraşmamak için önce apartman yönetimine olmassa polise gider. O zaman polis seni cezalandırır.

ya kanun yokmu arkadaşlar

koskoca 7 gün var büssürü zevkte insan var

tamam aparmanda ses açmak yasak diyelim

cumartesi pazra serbest olsun olmadı

haftanin 1 günü full serbest olsun kanna göre salı günü ses açmak serbest veya

sabahları şu saaten şu saate serbest olsun ama yok 7-24 mahkummuyuz

Kanunlar, kurallar olmaz olurmu var hatta ayrıca apartman kuralları bile var.. 

Ben bu insanları anlamıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

İşin içinden çıkamazsan ses yalıtımı olayına gir. Odanın birini feda et. Stüdyo gibi yalıtım yap. Tuzluya patlayabilir ama rahat edersin.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Valla bendede var öyle bir komşu hatta apartman yöneticisi En son dayanamadım bizim kömürlügün üzerine zıpladım oda kocasıyla balkonda bana bağrıyorlardı kömürlügün üzerindede hani şu inşaatlarda kullandıkları Terazimidir nedir ondan vardı 2.5 mt kadardı aldım bi fırlattım Cam çerçeve aşagı indi kocasında silah vardı Güvenlik olarak çalışıyor bir yerde Ama görseniz tırsagın teki karısı konuşuyor kendisi konuşmuyor. Sonra başladı tamam olum aman sakin ol felan filan bende acayip hemen parlıyorum zaten sonra polis çagırmışlar geldi polis aldı beni dışarı dedim onuda alın bende ondan şikayetçiyim :) kocası silah gösterip durdu dedim Polisde camı indirmişsin dedi yaptırız dedim çokmu pahalı sanki oda akıllı olsaydı inmeseydi camı aşagı demi ama sonra boş ver dedi takmak bu salakgı git sen eve aç müziğini dinle Kadın şimdi benden acayip korkuyo :)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

Toplam Hit: 9066 Toplam Mesaj: 47