Komşu Katili Olcam Sonunda
-
bu komşular gerçekten dert işin zor :D
-
arastir vardir bi kanunu belli bir limiti gecmedikce dinleyebilirsin kanimca. muzik iyidir yahu :) ruhu dinlendirir neden .bnelik yapiyoki :)
bizim ust katta bi aile vardi eskiden masallah hepsi cami$ gibi yurudulermi yer gok sallanirdi. her gun peder bagrirdi yukari cikardi sikayet icin. yada tv son ses. polise gitmedik hic :)
-
BlackSadistic bunu yazdı:
-----------------------------
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------
Eğer polise başvurursa ki büyük ihtimal seninle bireysel uğraşmamak için önce apartman yönetimine olmassa polise gider. O zaman polis seni cezalandırır.
-----------------------------ya kanun yokmu arkadaşlar
koskoca 7 gün var büssürü zevkte insan var
tamam aparmanda ses açmak yasak diyelim
cumartesi pazra serbest olsun olmadı
haftanin 1 günü full serbest olsun kanna göre salı günü ses açmak serbest veya
sabahları şu saaten şu saate serbest olsun ama yok 7-24 mahkummuyuz
-----------------------------Kanunlar, kurallar olmaz olurmu var hatta ayrıca apartman kuralları bile var..
-
İşin içinden çıkamazsan ses yalıtımı olayına gir. Odanın birini feda et. Stüdyo gibi yalıtım yap. Tuzluya patlayabilir ama rahat edersin.
-
Valla bendede var öyle bir komşu hatta apartman yöneticisi En son dayanamadım bizim kömürlügün üzerine zıpladım oda kocasıyla balkonda bana bağrıyorlardı kömürlügün üzerindede hani şu inşaatlarda kullandıkları Terazimidir nedir ondan vardı 2.5 mt kadardı aldım bi fırlattım Cam çerçeve aşagı indi kocasında silah vardı Güvenlik olarak çalışıyor bir yerde Ama görseniz tırsagın teki karısı konuşuyor kendisi konuşmuyor. Sonra başladı tamam olum aman sakin ol felan filan bende acayip hemen parlıyorum zaten sonra polis çagırmışlar geldi polis aldı beni dışarı dedim onuda alın bende ondan şikayetçiyim :) kocası silah gösterip durdu dedim Polisde camı indirmişsin dedi yaptırız dedim çokmu pahalı sanki oda akıllı olsaydı inmeseydi camı aşagı demi ama sonra boş ver dedi takmak bu salakgı git sen eve aç müziğini dinle Kadın şimdi benden acayip korkuyo :)
-