Komşu Kızı Boncuk Tabancasıyla Vurdum
-
şimdi kız karşıda tamam mı her yaz millet dışarı koyulur sohbet çay filan bunlar sınırı aştı her gece her gece yeter dedim şişko bi kız var karşıda popo desen o biçim 90,60,50 tip bi kız akşam karardığında bunlar evönüne inip babası annesi öldü yeni annesiyle beraberler bu kız bi güldümü dünya yerin dibine giriyor millet bende karar aldım bi gülüyor mahalle ayaklanıyor sanki televizyondan adile naşit hi hi hi diyee horoz gibi gülüyor misali bıktım artık bugün zaten otocadden çıkmışım 60 alırmıyım endişesindeyim tuttum aldım boncuklu tabancayı doldurdum boncukları yeter dedim ya ders verme zamanı geldi camı biraz deliktten soktum tabancının ucunu tam merdivenden çıkarken 2 poposunun ortasına nişan aldım ama sağ popoya geldi :) neyse bi bağırdı aaahh diye hemen kaçtım diğer eve gizlendim 5dk sonra bi baktım kız etrafa bakıyor çocukların ellerinde tabanca varmı diye çok güldüm artık ders olsun bi daha gülmeyi gördü eğer bi daha gülerse yine acısını hissedecek ne diyorlar çok gülme birazda ağla bu kız osurarak gülüyor aşırı nasıl bir üreme den çıktıysa artık babasının sesi de mahallede duyuru mikrofonu gibi maşşş neyse ders olsun
-
Koptum a.k gülmekten gözlerimden yaş aktı :)
Öksürük tuttu boğuluyom sandım a.k :)
Neettin aga sen yaff :D
İyi etmişsin valla mahallede öyle kerhanedeki pezemek karılar gibi gülen tiplerden nefret ediyom bende..
Bende mi öle yapsam naapsan a.k :D
Yalnız yaptığını gözümün önüne getiriyom da birde 20 yaşındasın bayağı bir komik geliyo insana yaa :))
Allah iyiliğini versin ne diim :D -
Zekirdeği çok dinlersen böyle olursun :D bi tahmin ama doğru sanki?
-
ben olsam vurmak için başka araçlar tercih ederdim :) örneğin mükemmel bir vücut bahşedilmiş bize ama dimi
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
ben olsam vurmak için başka araçlar tercih ederdim :) örneğin mükemmel bir vücut bahşedilmiş bize ama dimi
Zuahahahahahha :)))) -
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------o kadar değil ben öcümü aldım bi kere artık gece yatarken düşünsün birisi bana böyle yapsa iyi mi olur derseniz insan ne ederse kendine ediyor bağırmasın cıylak cıylak adam gibi gülsün kimse karışmaz koca popolu... acaba merak ediyorum bu ses koskoca poponun sıkışmasıyla mı çıkıyor ?
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
Hep Kötü Düşünüon a.q (: -
yarıldım yaaaaa :D hoja helal olsun da o nişan alıp nasıl kacırdın :D tam denk gelmesi lazımdı ki hoplasın :D ehueheuheuehueheuheuehueheueh
valla guldurdun bizi :D helal ole agzı ile gulmeyene neler yapılır cinsinden iyi bir ornek :D:D:D:D:D
-
oyle modeller burda bayagi cok...
dikkat cekmek icin resmen gülmek yerine bagiran tipler işte...:D
torpil yakıp atacan üzerine gizliden.
:D
-
benim başımda da aynı dert var ama ben boncukludan biraz ötesini kullanıcam hat san mod 125 air rifle :D nasıl bi etki bırakır artık ömrü boyunca konuşmaz :D
-
kız kaç yaşında? ufak mı? yoksa genç kız mı?