Komşu Kızı Boncuk Tabancasıyla Vurdum
-
aa EVET ilişki felan var herhalde bunu yaptığınıza göre.. Aynısı benim başımdada var karşı cinse uygulamayı düşnünüyorum ama gözümde köpek kadar değeri olmayan birine sözlerimle bunu konuşarak yapacam insanları rahatsız etmeye hakkınız yok deilmi mahalle bekçileri tek dertleri uzaktan havlamaktır..
-
acayip komik olmuşş haaa sende keskin nişancımısın ne
-
kotusirinecim kızla ilişkim olmadı hiç düşünmedimde bir olaydı bu ya sevdiğim kız varsa biliyomuydun başkasını sevdiğimi?
bu dünkü sinir streslerimin patlamasıyla yaptığım bir patlamaydı bi yandan sınav bi yandan haberlerin beni üzmesi bende kıza patladım hiç merak etme komşu kızı bktan bişey dedim ya napayım diye kasardan beter olduğunu çarşıda görüyorum erkeklerle hatta yazmıştım babası bi sefer yakalayıp dövdü diye kız dediğin nasik olur gülmesini de bilir orspu gibi cak cayk gülmez ki sende gülmüyosundur bu kız anadan doğma cıylak kaç gece ders çalışırken gece 1 lere kadar güldüklerini hiç unutmadım hayatımda hep bi bela oldular fünye patlatmayı dahi düşündüm ama çocuk aklı o zamanlar hç uğraşmadım dediğim üzre bi daha bağırırsa ön bölgeden yapacam üst kısım lar özellikle :)
-
abü gecenin ta$$aklı bi saatinde kimse yokken atıcaksın bi tane molotof kokteyl sadece bi $işe ! onlar yokken at tamamdır :D bi daha oralara oturup ta$$ak muhabbeti yapabiliolarmı görürsün (:
-
zumsuk'a katılıyorum.Nasip bu işler ganimet,hayırlısıysa olur :D
boncuklu silah ne la,su tabancasının bir üst versiyonu a.q :) -
Bizim burada da adam versiyonu var.Adamın gülüşü bütün mahalleden duyuluyor :D
-
ii etmişin la puahahah..
-
gülmekten geberdim yaf...ellerine sağlık...ama excalibur un dediğini yapsan gerçektende bi daha oraya yaklaşıp sesli sesli gülmezler ...
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
ben olsam vurmak için başka araçlar tercih ederdim :) örneğin mükemmel bir vücut bahşedilmiş bize ama dimi
-----------------------------herkesda real kurdu yanlış anlamış adam tokat adın diyor
-
yok yok doğru anlamışlar :P