folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Komşu Kızı Boncuk Tabancasıyla Vurdum

Komşu Kızı Boncuk Tabancasıyla Vurdum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi
    aa EVET ilişki felan var herhalde bunu yaptığınıza göre.. Aynısı benim başımdada var karşı cinse uygulamayı düşnünüyorum ama gözümde köpek kadar değeri olmayan birine  sözlerimle bunu konuşarak yapacam insanları rahatsız etmeye hakkınız yok deilmi mahalle bekçileri tek dertleri uzaktan havlamaktır..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    acayip komik olmuşş haaa sende keskin nişancımısın ne

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kotusirinecim kızla ilişkim olmadı hiç düşünmedimde bir olaydı bu ya sevdiğim kız varsa biliyomuydun başkasını sevdiğimi?

bu dünkü sinir streslerimin patlamasıyla yaptığım bir patlamaydı bi yandan sınav bi yandan haberlerin beni üzmesi bende kıza patladım hiç merak etme komşu kızı bktan bişey dedim ya napayım diye kasardan beter olduğunu çarşıda görüyorum erkeklerle hatta yazmıştım babası bi sefer yakalayıp dövdü diye  kız dediğin nasik olur gülmesini de bilir orspu gibi cak cayk gülmez ki sende gülmüyosundur bu kız anadan doğma cıylak kaç gece ders çalışırken gece 1 lere kadar güldüklerini hiç unutmadım hayatımda hep bi bela oldular fünye patlatmayı dahi düşündüm ama çocuk aklı o zamanlar hç uğraşmadım dediğim üzre bi daha bağırırsa ön bölgeden yapacam üst kısım lar özellikle :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    abü gecenin ta$$aklı bi saatinde kimse yokken atıcaksın bi tane molotof kokteyl sadece bi $işe ! onlar yokken at tamamdır :D bi daha oralara oturup ta$$ak muhabbeti yapabiliolarmı görürsün (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    zumsuk'a katılıyorum.Nasip bu işler ganimet,hayırlısıysa olur :D
    boncuklu silah ne la,su tabancasının bir üst versiyonu a.q :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bizim burada da adam versiyonu var.Adamın gülüşü bütün mahalleden duyuluyor :D

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    ii etmişin la  puahahah..

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gülmekten geberdim yaf...ellerine sağlık...ama excalibur un dediğini yapsan gerçektende bi daha oraya yaklaşıp sesli sesli gülmezler ...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben olsam vurmak için başka araçlar tercih ederdim :) örneğin mükemmel bir vücut bahşedilmiş bize ama dimi
    -----------------------------

herkesda real kurdu yanlış anlamış adam tokat adın diyor 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    yok yok doğru anlamışlar :P

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 8208 Toplam Mesaj: 32