Komşu Kızı Boncuk Tabancasıyla Vurdum
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
ben olsam vurmak için başka araçlar tercih ederdim :) örneğin mükemmel bir vücut bahşedilmiş bize ama dimi
-----------------------------o kıza onu apmak g*t ister :)
normal konusurken sesi diğer sokaktan duyulan bir kız ( sanırım bakire ) :D ilişki esnasında sanrım meclise kadar gider ses....
sonra ganimeti yakalarlar :)
Yazı yazma helaya başın girer belaya götürürler merkeze s*ktirirler herkese :)
-
güzelmiş:) yani güzeldir, anlıyorum seni(:
bende komşu kızının poposuna havalı tüfekle ateş etmiştim. sırf nasıl bağırıcak,duyayım diye=)
ama küççücüktüm:P
o sırada kızın çok film izlediğini anladım:) aynı filmlerdeki gibi baldırının üst kısmını tutarak aaaaaah diye bağırdı:)
annesine de söyledim:) kıza gülüyom noldu acıdımı diye soruyom:) annesi bozuldu ama sağolsun severdi beni. kaldırılmayacak derecedeki bu absürt şakayı kaldırmıştı
-
abi süpersin ya sabah sabah 2 arkadaş okuduk ve koptuk ya feci bişe
-
Tecavuz et sesi kisilir :)
-
:) Hoca eskiden böle boruların içine kağıdı üçgen yaparaktan borunun içine sokup fırlatıoduk xD o düzeneği tekrar kurup o üçgen kaadın ucuna makine iğnesi vs vs tak v fırlat (: sonuç mükemmel olur bnce biz küçükken hep hatunların popolarına iğne atardık xD
-
abi iyi yapmışsın. bizim de karşı balkonda bi moruk var. kilotla balkona çıkıy mahalle şikayetçi; ben de yakında moruk sabah balkonda yatarken hortumla su fışkırtmayı düşünüyorum :) boncuk tabancası mı alsam :D
-
hiç unutmam o boruların içinde koyduğumuz şeyleri üflüyemezdim içime girerdi (: hye gidi gnelr heyy
-
thonguch371 bunu yazdı:
kız kaç yaşında? ufak mı? yoksa genç kız mı?
-----------------------------19 civarndan got desen o biçim üstüne atlarsam olmaz elimde kalır mazallh geçenlerde babası bi erkekle görmüş eve gelip dövmüş kızı mahalleye rezil olmamak için sustu bi ara yine bozuldu ondan bu seferde ben patlattım
-
:D büyük aşklar kavgayla başlar diye bir ton söz biliyorum hayırlısı ya..
-
zumsuk bunu yazdı:
:D büyük aşklar kavgayla başlar diye bir ton söz biliyorum hayırlısı ya..
-----------------------------kızla ilişkim yok napayım o goca gotluyu.::