Kontor Yuklettim Gelmedi
-
Konun yerine taşındı, sende banlandın.
-
ben valla drek turkcell.com.tr den alıyorum en güzeli, dışarda ana turkcell bayileri hariç 30 lira alıcaksan 32 lira felan 3-5 bişey kitliyorlar
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam simdi gittim aldim parami baska yerden kartla aldim. Bu kontormatik bilmemne sistemlerinde adamlar kendi kredi kartindan mi alip gonderiyor vodafone, avea, turkcell nasil goz yumuyor buna ? Bu heriflerin resmi olarak bir vergi mukellefiyetlikleri var mi?
Soru hala guncel -
Ben koskoca vodafone bayisinde msnden yaptıklarını gördüm :| Bimden başka yerden almam artık.
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------motolotofları hazırladım geliyorum aga :F bakkalı kundaklıyalım
-----------------------------:::::)))))
-
Hacı turkcell den ben aldım kont kredi kartıyla anlamadığım ykm den tut başka sitelere kadar uzandı turkcell in sitesinde kredi kartıyla alış veriş yapanız varmı ?? böyle bir sorun çıktımı ??
-
önce kendi numaranı ezbere bi öğren.sonra para verip kontör al.
-
işbank'ın işcep uygulamasıyla, cep telefonundan kontör yüklüyorum :) anında geliyor
-
DiKeyEy bunu yazdı:
-----------------------------önce kendi numaranı ezbere bi öğren.sonra para verip kontör al.
-----------------------------adam numaram doğru diyor senin bu söylemin nedendir kardeş ??
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------DiKeyEy bunu yazdı:
-----------------------------önce kendi numaranı ezbere bi öğren.sonra para verip kontör al.
-----------------------------adam numaram doğru diyor senin bu söylemin nedendir kardeş ??
Piyasada bi bok bilmeden ben dogru yaptim diyenler oldugu icin gaza gelmis de burasi tbt hocam siki yonetim var cannide sen de dikkat edin (: