Konya Buluşması Ver.2.0
-
Konya buluşması yapalım abi diye zıplayan müritler görüyorum. Ölü insanlarda görüyodum ama o geçti artık psikolojikmiş.
6. hissime kulak verdim (biraderim olur bu arada) buluşma için ön kayıtların yapılacağı bu başlığı açtım.
İşin aslına bakarsanız bende bilgisizim bu konuda:) Nerde buluşacaz biliyoz ama ne zman buluşuruz bilemiyoruz.
Bu bakımdan Konya buluşmasına katılmak isteyen / katılacak olan müritlerin ortak bir tarih belirlemesi önemle rica edilir.
-
Önümüzdeki pazar olur diyorum ben.badmadede uyar zaten t-shirtleri cumartesi alıyoruz buzulada söleriz oda gelir hem t-shirtini alacak hem benden parasını :D tugrulbab filozof ben badmad demirbashlar bunlar :D
-
yukarı
-
Asllında Ben Askere Gitmeden Önce Asker Yemeğinde Buluşuruz Diye Tahmin Ediyordum Ama Haftaya Pazar Günü Buluşalım Burada Askerlik Çanakkale 116. Jandarma Alayına Düştü
-
abü bakın ayarlarlayın haber verin yanlız bu sefer geliom diyipte gelmeyen olursa ...im :D a.k kesin geliom diyenler gelmiyor :))
ayarlayın işte haftaya olabilir kararlaştırın kesin olarak bende ona göre ayarlıyım kendimi.
-
Badmad ve ben pazar günü gelebiliriz baba ve filozof cvp verin ollmassam su baslıga (: buzula msnden haber veririz
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------a.k kesin geliom diyenler gelmiyor :))
-----------------------------Kesinlikle gelicam ! :D
-
Konyalı olan müritler yarın buluşma var konyada olupta gelmeyenin ta a.q bu sefer...
tshirtler de geliyor gelmeyene bi bok yoq.
13 mayıs 2007 saat 14:00 da kule sitede nike mağazasının önüne gelin lan bide süprizimiz olacak gelenlere tshirtten başka bişey gelenler çok şanslı gelmeyenlerede birdaha zaten böle bir şans sunamayız :D yanlız güzel bir süpriz....
-
exca kapıda bekle lan beraber gidelim ak ok ?
-
exca gelmesin satış yapma şansı var :D satışcalibur uheuhe :D
-
söz vermiyorum inşallah gelmeye çalışırım.