Konya Buluşması Ver.2.0

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Konya buluşması yapalım abi diye zıplayan müritler görüyorum. Ölü insanlarda görüyodum ama o geçti artık psikolojikmiş.

6. hissime kulak verdim (biraderim olur bu arada) buluşma için ön kayıtların yapılacağı bu başlığı açtım.

İşin aslına bakarsanız bende bilgisizim bu konuda:) Nerde buluşacaz biliyoz ama ne zman buluşuruz bilemiyoruz.

Bu bakımdan Konya buluşmasına katılmak isteyen / katılacak olan müritlerin ortak bir tarih belirlemesi önemle rica edilir.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishmydonoz
    turkishmydonoz's avatar
    Erkek

Önümüzdeki pazar olur diyorum ben.badmadede uyar zaten t-shirtleri cumartesi alıyoruz buzulada söleriz oda gelir hem t-shirtini alacak hem benden parasını :D tugrulbab filozof ben badmad demirbashlar bunlar :D

La vittoria sara nostra !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yukarı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Asllında Ben Askere Gitmeden Önce Asker Yemeğinde Buluşuruz Diye Tahmin Ediyordum Ama Haftaya Pazar Günü Buluşalım Burada Askerlik Çanakkale 116. Jandarma Alayına Düştü

To Be Or Not To Be
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abü bakın ayarlarlayın haber verin yanlız bu sefer geliom diyipte gelmeyen olursa ...im :D a.k kesin geliom diyenler gelmiyor :))

ayarlayın işte haftaya olabilir kararlaştırın kesin olarak bende ona göre ayarlıyım kendimi.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek
    Badmad ve ben pazar günü gelebiliriz baba ve filozof cvp verin ollmassam su baslıga (: buzula msnden haber veririz

To Be Or Not To Be
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

a.k kesin geliom diyenler gelmiyor :))

-----------------------------

Kesinlikle gelicam ! :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Konyalı olan müritler yarın buluşma var konyada olupta gelmeyenin ta a.q bu sefer...

tshirtler de geliyor gelmeyene bi bok yoq.

13 mayıs 2007 saat 14:00 da kule sitede nike mağazasının önüne gelin lan bide süprizimiz olacak gelenlere tshirtten başka bişey gelenler çok şanslı gelmeyenlerede birdaha zaten böle bir şans sunamayız :D yanlız güzel bir süpriz....

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    exca kapıda bekle lan beraber gidelim ak ok ?

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    exca gelmesin satış yapma şansı var :D satışcalibur uheuhe :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    söz vermiyorum inşallah gelmeye çalışırım.

Toplam Hit: 4943 Toplam Mesaj: 33