Konya Buluşması Ver.2.0
-
büyük ihtimalle oradayım. :)
-
belki demein a.q :D bide anlımızın akkı ile foto çekinip atalım yavvv :D
bi bakıon 4 kişi gelio başka kimse gelmio olurmu öle dava :D
yarın 2 de kesin gelin.
-
buzula beni yalnız başıma sap gibi bırakmadığı için teşekkür ederim :) gelecez diyipte gelmeyenlernde ta amk buzulla sosyal aktiviteli bir gün geçirdik (husky gezdirmek gibi) vs vs vs..
-
Evet ya aq çok zevkli geçti :D işin $akası resim falan yokmu la :S
-
a.q bir daha gelirsem buluşmaya 2.olsun şerefsizim gelmeyecem tshirtler mshirtler yoq ortada bırak onu adamlar yok ortada varya bir daha gelirsem buluşmaya züksünler beni... televizyona çıkacaktık bir sürü olay olacaktı tshirtler gelmeyince her bi bok kaldı a.q
neyse en azından stifler ile sibirya kurdu falan gezdirdik :D ambulansa gibin hissetim kendimi yolun ortasından gidioz köpeği gören sağa sola çekiliyor :D bir daha bana buluşma demeyin msn den kakalarım küfürü :D
a.q ta 100 km den o kadar işi gücü bırakıp gelioz ortada kimse yoq + otobüsü kaçırdım + param kalmadı a.q her bi boku çektik :D ulan maydonoz bi tshirt getireceksiniz a.q yapacağınız işin :D 1 aydır bi işin hakkından gelemediniz.
-
ulen ipne şahin sana ev telini verdim niye aramadın ertuyu?
ben işteydim pazar mazar yok işte nabalım bi durum oluyo çekip gidiyoz. Zaten telde de söyledim sana..
tişörtler gelmedi hea? Şimdi züktüm işte
-
Stifler kopeksiz gezmio zaten := self veteriner adam :D ... neyse bulusma V 2.0 da 2kisi bulustu o da guzel :) onemli olan gonullerin bulusmasi :D foto yokmu la :d
-
abü 2 kişi ne zkime foto çekecez :D resmen rezalet a.q bizim mustiyi ayarladık kontv çıkacağız heckırlar kulede buluştular falan die spiker gelip soru falan soracaktı güya tabi böle 2 tane mala gelipte ne sorsun spiker :D a.q ne güzel giyecektik tbt tshirtlerini en azından bi anlamı olacaktı tv yide salla 2 kişi kaldık kol gibi koydu :D neyse en azından sibirya kurdu gezdirmiş olduk stifler ile :D bide yolda kaldım a.q 70 ytl vardı cebimde anneler gününe mününe bişeyler alayım derken para kalmamış :S tam komedi a.q :D
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------ulen ipne şahin sana ev telini verdim niye aramadın ertuyu?
ben işteydim pazar mazar yok işte nabalım bi durum oluyo çekip gidiyoz. Zaten telde de söyledim sana..
tişörtler gelmedi hea? Şimdi züktüm işte
-----------------------------tugrul abi valla kontur bitti :D ertuyu arayamadım ne bilem valla haberi yokmuş ertunun akşam biliomuş oda :D
abi sen çalışıon ertunun haberi yk akşam sanıyor tamam olabilir normalde a.k maydonoz biliyor badmad de kesin biliyordur bide tshirt getireceklerdi nie gelmediler beim kızdığım şey o valla höt gibin kaldık orde a.q 40 dk ayakta beledik nike mağazasının önünde ağaç olduk meyve verecektik bir buçuk saate kulede bekledik sonra köpek gezdirdik. :D
-
olm o husky badmad lan evrim geçirdi :D 3 kişiydiniz a.q :D buzul engeli kaldır lan msnden :D olm uyanamadım a.q badmad uyandıramamış beni oda gitmemiş ahuahauha :D hiç yoktan bir gün bile olsa sosyal insanlar komitesine girdin buzul a.q bak kimse kolay kolay husky gezdiremez :D Sen bunu başardın ya sana ne koyacak bizim sizi ekmemiz falan :D hadi şimdi engeli kaldır :SPDD