Konya Buluşması Ver.2.0

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    büyük ihtimalle oradayım. :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

belki demein a.q :D bide anlımızın akkı ile foto çekinip atalım yavvv :D

bi bakıon 4 kişi gelio başka kimse gelmio olurmu öle dava :D

yarın 2 de kesin gelin.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    buzula beni yalnız başıma sap gibi bırakmadığı için teşekkür ederim :) gelecez diyipte gelmeyenlernde ta amk buzulla sosyal aktiviteli bir gün geçirdik (husky gezdirmek gibi) vs vs vs..

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Evet ya aq çok zevkli geçti :D  işin $akası resim falan yokmu la :S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

a.q bir daha gelirsem buluşmaya 2.olsun şerefsizim gelmeyecem tshirtler mshirtler yoq ortada bırak onu adamlar yok ortada varya bir daha gelirsem buluşmaya züksünler beni... televizyona çıkacaktık bir sürü olay olacaktı tshirtler gelmeyince her bi bok kaldı a.q

neyse en azından stifler ile sibirya kurdu falan gezdirdik :D ambulansa gibin hissetim kendimi yolun ortasından gidioz köpeği gören sağa sola çekiliyor :D bir daha bana buluşma demeyin msn den kakalarım küfürü :D

a.q ta 100 km den o kadar işi gücü bırakıp gelioz ortada kimse yoq + otobüsü kaçırdım + param kalmadı a.q her bi boku çektik :D  ulan maydonoz bi tshirt getireceksiniz a.q yapacağınız işin :D 1 aydır bi işin hakkından gelemediniz.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ulen ipne şahin sana ev telini verdim niye aramadın ertuyu?

ben işteydim pazar mazar yok işte nabalım bi durum oluyo çekip gidiyoz. Zaten telde de söyledim sana..

tişörtler gelmedi hea? Şimdi züktüm işte  

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Stifler kopeksiz gezmio zaten := self veteriner adam :D ... neyse bulusma V 2.0 da 2kisi bulustu o da guzel :) onemli olan gonullerin bulusmasi :D foto yokmu la :d

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    abü 2 kişi ne zkime foto çekecez :D resmen rezalet a.q bizim mustiyi ayarladık kontv çıkacağız heckırlar kulede buluştular falan die spiker gelip soru falan soracaktı güya tabi böle 2 tane mala gelipte ne sorsun spiker :D a.q ne güzel giyecektik tbt tshirtlerini en azından bi anlamı olacaktı tv yide salla 2 kişi kaldık kol gibi koydu :D neyse en azından sibirya kurdu gezdirmiş olduk stifler ile :D bide yolda kaldım a.q 70 ytl vardı cebimde anneler gününe mününe bişeyler alayım derken para kalmamış :S tam komedi a.q :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:
    -----------------------------

ulen ipne şahin sana ev telini verdim niye aramadın ertuyu?

ben işteydim pazar mazar yok işte nabalım bi durum oluyo çekip gidiyoz. Zaten telde de söyledim sana..

tişörtler gelmedi hea? Şimdi züktüm işte  

-----------------------------

tugrul abi valla kontur bitti :D ertuyu arayamadım ne bilem valla haberi yokmuş ertunun akşam biliomuş oda :D

abi sen çalışıon ertunun haberi yk akşam sanıyor tamam olabilir normalde a.k maydonoz biliyor badmad de kesin biliyordur bide tshirt getireceklerdi nie gelmediler beim kızdığım şey o valla höt gibin kaldık orde a.q 40 dk ayakta beledik nike mağazasının önünde ağaç olduk meyve verecektik bir buçuk saate kulede bekledik sonra köpek gezdirdik. :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishmydonoz
    turkishmydonoz's avatar
    Erkek

olm o husky badmad lan evrim geçirdi :D 3 kişiydiniz a.q :D buzul engeli kaldır lan msnden :D olm uyanamadım a.q badmad uyandıramamış beni oda gitmemiş ahuahauha :D hiç yoktan bir gün bile olsa sosyal insanlar komitesine girdin buzul a.q bak kimse kolay kolay husky gezdiremez :D Sen bunu başardın ya sana ne koyacak bizim sizi ekmemiz falan :D hadi şimdi engeli kaldır :SPDD

La vittoria sara nostra !
Toplam Hit: 4945 Toplam Mesaj: 33