Konya Hakkında Bilgi
-
Konya mı ? bence hiç gitme ..yeryüzündeki tüm yobazlar orada toplanmış gibi..sözüm meclisten dışarı..illaki istisnalar vardır;ama benim gördüğüm tüm konyalılar istisnasız geri kafa ve yobazlardı ama.
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
Konya mı ? bence hiç gitme ..yeryüzündeki tüm yobazlar orada toplanmış gibi..sözüm meclisten dışarı..illaki istisnalar vardır;ama benim gördüğüm tüm konyalılar istisnasız geri kafa ve yobazlardı ama.
-----------------------------haci oyleride var :) ama aradan secmece yaparsan iyileride cikmiyor degil :))
-
Martech bunu yazdı:
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------haci oyleride var :) ama aradan secmece yaparsan iyileride cikmiyor degil :))
-----------------------------üni. öğrencileri gittikten sonra konyada yaşanmaz :)) sema otel de kal bence fiyatlar nasıldır bilmem ama iyi gibi
görünüyo. mevlana tarafındada oteller bulabilirsin.sema otel meram yeni yol üzerindedir.4 numara dolmuşa binip sema otel
dersen indirir onlar :) kule siteyi gezin reali gezin ( gerçi gezilcek pek bi yeri yok ama ) ( yolda ters düşer birz
zafere :)) konya lezzet lokantasında tavuk döner, çağrı kebap ta mangal tavuk ,havzan veya cemo da etli ekmek
yemezi tavsiye ederim :) meram bağlarına muhakkak gidin. konya da ki nadir yeşillikten biridir. biri meram bağları diğeride stadyum ::)))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
konyanın a.q haritadan sildim
-----------------------------Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------+1
6 senedir konyada yaşayan birisi olarak %100 katılıyorum
-
Genelleme yapmak istemem yaşadığım mahallede caddenin öbür başından diğer başına full Konyalı dolu. Ve bu kendilerine müslüman diyen yobazlara ahirette komşuluk hakkımı sorduğum zaman müslümanlıkları ne derece çıkacak ortaya merak edecem. 2 defa gitmişliğim var güzel bir şehir. Selçuklunun özünü taşıdığı bir yer olarak bakıldığı zamansa Ankaradan sonra Türk devletine başkent olmaya layık ikinci şehir olarak görüyorum.
-
+ kalacak yer arıyan arkadaş için dündar oteli var orta yollu, bera otelide fena değil, özkaymak biraz tuzlu olabilir bi ihtimal , pansiyon hiç bilmiyorum bide mevlana türbesinin o taraflarda oteller var ama hizmetini vs bilmiyorum hiç
-
konya ya hayatında gitmemiş kişiler yobaz,insan sevmeyen kişiler gibi laf atmaları söylemesi çok kolay.konya'daki üniversite öğrencilerinin 100 de 98 i konya'daki halk dan memnun istisnalar olabilir elbet ama 100 de 2 gibi bir oran olabilir bu en fazla ..
-
Drawlord bunu yazdı:
konya ya hayatında gitmemiş kişiler yobaz,insan sevmeyen kişiler gibi laf atmaları söylemesi çok kolay.konya'daki üniversite öğrencilerinin 100 de 98 i konya'daki halk dan memnun istisnalar olabilir elbet ama 100 de 2 gibi bir oran olabilir bu en fazla ..
:) bu söylediğine gülüyorum ben hem konyada 8 senedir yaşıyorum hem burada üniversite okuyorum tanıdıklarım ünidekiler ve has konyalılar bile konyadan nefret ediyor .bende aynı şekilde ama el mahkum göt gardiyan buradayız bi süre daha -
bide şunu söyleyim türkiyenin batı iç ve trakya tarafında belli bir süre yaşayıpta buraya gelenler üni kazananlar vs. koskoca konya yüz ölçümü bakımından türkiyenin en büyük şehrinde gidilebilecek görülebilecek yerler bi elin beş parmağını geçmez diyorlar bende buna katılıyorum. kendi ağzımdan değil ankaralı istanbullu izmirli trabzonlu vs elemanların ağzından söylenenleri yazıyorum.
-
dostum buraya geleceksen bosnaya gel ve dışına çıkma.bosna mah. ve kampüsten başka bi yerde vakit geçiremezin konyada.hem kampüste şenliklerimizde başladı.şenlik çıkışı sabahlara kadar akarsın buralarda.