folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Konya Hakkında Bilgi

Konya Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Drawlord bunu yazdı:
    -----------------------------

konya ya hayatında gitmemiş kişiler yobaz,insan sevmeyen kişiler gibi laf atmaları söylemesi çok kolay.konya'daki üniversite öğrencilerinin 100 de 98 i konya'daki halk dan memnun istisnalar olabilir elbet ama 100 de 2 gibi bir oran olabilir bu en fazla ..

hocam kusura bakma ama sanırım rakamda  bır "," unuttun yanı %9,8 ı dıyecekdın :) ben ve benım cevremdekı hıc bır ogrencı arkadasın konyalıların %10nundan fazlasını sevdıgını ne gordum nede duydum konya sanayıce gelısmıs bır sehır olmasına ragmen %40 ı dolaylı yoldan vs ogrencı sayesınde gecınıyor ama yınede sadece %10 u ogrecıye gereken saygıyı gosterıyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:

Drawlord bunu yazdı:

konya ya hayatında gitmemiş kişiler yobaz,insan sevmeyen kişiler gibi laf atmaları söylemesi çok kolay.konya'daki üniversite öğrencilerinin 100 de 98 i konya'daki halk dan memnun istisnalar olabilir elbet ama 100 de 2 gibi bir oran olabilir bu en fazla ..

hocam kusura bakma ama sanırım rakamda  bır "," unuttun yanı %9,8 ı dıyecekdın :) ben ve benım cevremdekı hıc bır ogrencı arkadasın konyalıların %10nundan fazlasını sevdıgını ne gordum nede duydum konya sanayıce gelısmıs bır sehır olmasına ragmen %40 ı dolaylı yoldan vs ogrencı sayesınde gecınıyor ama yınede sadece %10 u ogrecıye gereken saygıyı gosterıyor.

konya %40 öğrenciden ve yoldan geçinen bir memleket değil , mevlananın hoşgörüsünün serpildiği bir memlekette adam olana adam gibi saygıda gösterilir...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

cyrpt bunu yazdı:

Drawlord bunu yazdı:

konya %40 öğrenciden ve yoldan geçinen bir memleket değil , mevlananın hoşgörüsünün serpildiği bir memlekette adam olana adam gibi saygıda gösterilir...

Hocam kusura bakma ama oyle 10 yıldır be sehırdeyım en basıtı ben marketten ekmek aldım adam gıttı dolap yaptırdı dolaylı yoldan kazanc konyada yaklasık 90 bın cıvarında ogrencı var 20 bını konya ıcınden olsun dıyelım bır ogrencıyede ortalama 500 geldıgını varsayalım bunun ıcerısınde hocalar vs (üni calısanları yok) sayesınde gelen bolum yok. Ufak bır hesap yap karsına ne cıkacak? Saygıyı hak etmeye gelınce ogrencılerın %50 sı yas %50sının kuru oldugunu var sayalım ama ne yazıkkı konya nufusu ıle aynı orantıda saygıyı hak etmıyor. Konyalı bır taksıcı ıle bır sohtbetım olmustu onuda aktarmak ısterdım ama fazla uzatmak nıteınde degılım. 

Not: amacım konyanın tamamını yada konyalıların tamamını kotuleyıp tartısma yaratmak degıl sadece ordugumu aktarmak...

Toplam Hit: 3262 Toplam Mesaj: 24