Konya Hamle Yüzme Havuzu Sağlık Skandalı
-
son gittiğimde bendede öyle olmuştu gözler çok yanıyor orda yaş geliyor nerdeyse.
-
Sonucu merakla bekliyorum hocam
edit: konu hortlamış
-
@pcdoktor
Hocam ne zaman gittin en son?
@GusFring
Konuyuben hortlattım hocam kusura bakma. sonucu felan bekleme yani :)
-
asa42 bunu yazdı:
-----------------------------@pcdoktor
Hocam ne zaman gittin en son?
@GusFring
Konuyuben hortlattım hocam kusura bakma. sonucu felan bekleme yani :)
-----------------------------1 sene olmuştur belki hocam.
belki daha az bilmiyorum tam hatırlamıyorum. ama gerçekten pek düzgün biryer değil.
-
2 hafta önce bir arkadaşım gitti, "suyun üzerinde 3 cm yağ tabakası vardı" dedi.
-
XanTos bunu yazdı:
-----------------------------2 hafta önce bir arkadaşım gitti, "suyun üzerinde 3 cm yağ tabakası vardı" dedi.
-----------------------------ahaha :D son durumu o dereceye gelmiş ha? ben gittiğimde pek öyle değildi. geçen hafta gitmeyi düşünüyordum iyiki gitmemişim.
edit:bu arada çok konyalı varmış ya bi buluşmamı yapsak?
-
sahibinide tanırım havuzu gibi beş para etmez sonuç ne oldu merak ettim bakın
-
konum hortlamış :) konuya ilginize sevindim. il sağlık mudurlugu yazılı bir açıklama yaptı bu olayla ilgili. ertesi gün suyun değerlerinin incelendiğini, tüm değerlerin normal çıktığını (numune sonucunu da ekte gondermişler) yazmışlar. tabi araştırdım havuzu sonra biraz. dediler ki belediyeye ait bu havuz. sonra elimdeki numuneyi gittim attım çöpe. allamü cihan olsan sonuç alamazsın bu işten. 2 sebebi var birtanesi numuneyi oradan aldığımın ispatı mevzusu. 2. si ve en önemlisi havuzun belediye havuzu olması. bilirsiniz iyi çocuk kötü çocuk oyunu vardır. anca bu oyunu izlersiniz. gidip belediyenin havuzuna ceza yazılacağını düşünmüyorum bulunduğumuz noktadaki insan hakları ve evrensel ahlak! anlayışımıza bakınca. burada da hiçbir kimseyi hiçbir kurumu suçlamak karalamak niyetinde değilim. öyle bir niyetim yok. amacım bilmeyenler bilsin bu havuzda böyle bir sorun olduğunu. sağlık müdürlüğü de havuz yetkilileri de kendilerince açıklamalarını yaptılar. bir vatandaş olarak beni aydınlattılar. teşekkür ediyorum onlara. sonuç olarak herşey yasal bu havuzda isteyen gidebilir :)
-
Belediyenin kendi havuzuna ceza yazdiracagini sanmiyorsunuz ama elinizdeki pet sise ile aldiginiz ornegi atmamaliydiniz.Anlattiklariniz dava acmaniz icin yeterli gorunuyor , iste ben bu yuzden surekli hepinize hukuk devletindeki hukuk isleyisini anlatmaya cabaliyorum,hic bir engelden yilip sesinizi cikartmaktan asla cekinmeyin,bilgi guctur ve her konuda bilgi sahibi olun diye.
Sizin belediye kendisine cezami kesecek dediginiz birim size hizmet icin var.
Hukuk dediginiz olayi esgeciyorsunuz ama Turkiyede yada tum dunyada diyelim tum hackerleri bile vazgeciren neydi,hukuk degilmiydi ?
1- Elinize bir pet sise daha alin ve tekrar oradan su ornegi alip bir kac labaratuvarda test ettirin,bunlar Turkiyedeki sistemi bilmiyorum ama Abd'deki Labcorp gibi olsunlar
2- [ sağlık müdürlüğü de havuz yetkilileri de kendilerince açıklamalarını yaptılar] O halde siz o kanitsiz sozlere bakmayin,onlardan yapmis olduklari tatlillerin birer kopyasini isteyin,vermediler mi ?onlara bir dilekce yazdirip iki kopya yaptirip bir kopyasini gidip onlerine birakin ve hemen su anda tum bilgilerin bir kopyasini istiyorum deyin. Yine mi vermiyorlar ? 4982 sayili bilgi edinme kanunu kapsaminda yapabilecekleri tek sey 25.maddeyi gerekce gostererek reddetmek ki iste o zaman bulunduklari makamin kimseye hesap vermeyecek ulvilikte oldugunu da savunuyorlar demektir ,o zaman her kimlerse o insan sagligini tehtid eden bir konuya sahte rapor duzenleyen yada duzenleten,buna goz yuman yada ort pas eden,onlarin hepsini ve onlardan ne kadar varsa digerlerini de suru halinde hakim karsisina cikartiriz ve adalete hesap verirler.
Size ek bilgi olsun,4982 ,25 maddesi = Kurum ve kuruluslarin,kamuoyunu ilgilendirmeyen ve sadece kendi personeli ile kurum ici uygulamalarina iliskin duzenlemeler hakkindaki bilgi veya belgeler bilgi edinme hakkinin kapsami disindadir.Ancak,soz konusu duzenlemeden etkilenen kurum calisanlarinin bilgi edinme haklari saklidir.
Birinci idare mahkemesinin alacagi bu karar emsali ile cok onemli hukuki sonuclar ortaya cikabilir ,tum kamu yonetiminin bilgi vermesini,is ve islemlerinde seffaf olmasini,bilgi vermenin hukuki bir mecburiyet oldugunu gormeleri acisindan onemli bir ictihattir.Dogru bir yol izlerseniz hukuka,vicdana,ahlaka,dine uygunsa ve mesruiyet sorunu yasanmiyorsa bize bu bilgileri ver,bu dogrulari bizden saklama,biz de dava acmayalim...diyebilirsiniz.
Hep kaybediyorsunuz cunku dogru isler yaparsaniz kaybetmek kaderiniz olmaktan cikacaktir.
Her belediyeyi bir de denetleme komisyonu vardir , bunu da bir dusunun .
Tek maddeyi ihlalden icerde hapis yatan binlerce insan vardir,size hukuk saka gibi geliyor ama degil,Turkiyeyi iyice bir gozunuzun onune getirin , bir kisi ben avukatim veya hukukcuyum dediginde konuyla hemen ilgilenip el pence divan oluslari iste bu yuzdendir,herkesle bir sekilde ugrasirsin ama bir kanun insani ile ugrasmak demek muhammad ali ile boks macina cikmaniza benzer.
Bir numarali mafya babasi olsaniz kar etmez,vergi borcundan bile iceri girersiniz.
Cunku herkes hukuk'a tabidir,tipki yer cekimi gibi.Makaminda havalananlari da,ucanlari da bulur.
Turkiyede hukuk kalmadi diyen arkadaslar cok yaniliyorsunuz,devleti devlet mafyasi sanip,hukuk'u yeterince ogrenmeyip vatandaslik haklarinizi kullanmayip,ben ne yapabilirim ki derseniz daha cok bu tur kisi ve birimler milletin basina bela olurlar.
Oysa yuce adaletimiz hepsini lastik gibi gerecek kivama coktan gelmistir,tek basiniza bir seyler yapmak zorunda degilsiniz,bakin Konya ilimizde de Tahribat'in tahrib gucu bir toplantimizda istirak edeceklerin sayisi ile bile ap acik gorunmektedir.
Hakkinizi yedirtmeyeceksiniz,hakli oldugunuzda susmayacaksiniz,elinizden geleni ardina koymayacak,yalniz olmadiginizi hatirlayip korkmayacaksiniz.
Avukat Yucel 232 386 55 77 , takildiginiz yerde onu arayin,karatahta gibi,bilgisi ile ipe goturur tecrubesi ile ipten alanlardandir.
Sizden su 3 cm yagi olan ve insan sagligini tehtid eden havuzun tatlil sonuclarini bekliyoruz,konyali tbt liler bunu hazirlayin ve Tahribatin tahrib gucune sahit olun.
Artik Tahribat bilgisi ve icinde barindirdigi bilgi esittir guc ile bir cok konuda soz sahibi , bilgi kaynagi ve hic kimsenin satasmaya bile cesaret edemedigi Tahrib gucu inanilmaz boyutlara cikabilecek bir gruptur.
Gozleriniz yanmis ,yaslar gelmis,kan canagina donmus..Ya kor olsaydiniz ? Size bir zarar gelseydi ?
Dalimizi kiranin agacini kokten sokeriz.
-
kesin irem zıplatmıştır dedim girdim baktım değilmiş hayret