folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Konya Hamle Yüzme Havuzu Sağlık Skandalı

Konya Hamle Yüzme Havuzu Sağlık Skandalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Ersin bey,on yil once konusulan konuyu da tekrar ele alabiliriz,yirmi yil once konusulani da . Site yonetimimizin son aldigi kararlara gore , ayni konuyu ilgilendiren gelismeler ayni konu basliklari altinda devam etmelidir.Eger bu karar ile ilgili merak ettiginiz bir sey varsa ,eski konulari tekrar ele alan kisileri surekli hedef almak yerine bu konuyu onlar ile gorusup konusmanizi tavsiye ederim.

1-Konu hortlatmak kavrami tamamen bitirilmistir,cunku gerek bilim&teknoloji gerek bir cok konuda surekli gelismeler olmaktadir.Bu gelismeler ve yeni bilgi ve yorumlar, ayni konulara uyelerin kendi secip uygun bulduklari zamanlarda eklenebilir,hic bir sakincasi yoktur.

2-Konulara artik ''cizik'' yazip birakmak yasaklanmistir .Ne cizecekseniz lutfen Photoshop'ta cizin.

Arkadaslar bunlar hepimiz icin gecerli , burada universite,lisans,jd,phd,md seviyesinde de bir cok konuyu liseli ve universitede halen egitimini tamamlamakta olan uyeler ile de ortak bir sekilde gorusuyoruz,onlarin da gorus ve fikirlerini aliyoruz.Onlara sen konuya ekleme yaptin,post kastin,hortlattin,ben cizdim,o yazdi,bu cizdi gibi anlamsiz tepkiler vermek yerine, motive edelim,sorulan bir sorunun cevabini iki yil sonra bile bir uye bulup yazmaktan cekinmesin,kendilerine guvenlerini kirmayalim.

Rica ediyorum.

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

irem27 bunu yazdı:
    -----------------------------

Belediyenin kendi havuzuna ceza yazdiracagini sanmiyorsunuz ama elinizdeki pet sise ile aldiginiz ornegi atmamaliydiniz.Anlattiklariniz dava acmaniz icin yeterli gorunuyor , iste ben bu yuzden surekli hepinize hukuk devletindeki hukuk isleyisini anlatmaya cabaliyorum,hic bir engelden yilip sesinizi cikartmaktan asla cekinmeyin,bilgi guctur ve her konuda bilgi sahibi olun diye.

hukuk devletindeki hukuk işleyişi..

isveç adliyesine gitsin.

edit: norveç de olur :D

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Seneler, bundan yaklaşık 8 sene önce aynı havuz bizimde gözlerimizi yapmıştı.Daha demek hala aynı hata ve bilinçsizlikle bunu yapmaya devam ediyorlar O.o birileri dava açmalı.

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rome
    rome's avatar
    Erkek

irem27 bunu yazdı:

sevgili irem, yazdıklarını okudum tek tek. ihtilal çağrısı gibi. heyecanlandırdı beni.anlattıklarına katılıyorum. ben de  kararlıyımdır  karşılaştığım sorunlar konusunda.ama sadece kararlı olmak yetmiyor.kuralları,kanunları bilmek de yetmiyor. bazı gerçekleri  görmek lazım. türkiyede işleyen bir sistem var. hakkımızı ararken bu sisteme  çomak sokmaya çalışıyoruz aslında. bu da malesef kolay olmuyor. havuz özelinden tüm günlük hayata genelleyebiliriz bu insan hakları ihlallerini. değişmek,değişmek için sorgulamak gerekiyor.  ben çalıştığım kurum itibariyle bu tip sorgulamaları yürütecek durumda değilim malesef. özünde biraz da sorun buydu olayın üstüne düşmememdeki. pozisyon olarak daha özgür olan gençlere,arkadaşlara bırakıyorum bu sorgulama işlerini :)

Romedir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

çok normal birşey çok fazla klor katılmıştır ve sizde o saate denk gelmişsinizdir.

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
Toplam Hit: 7876 Toplam Mesaj: 26