folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Köpeğim Ameliyatta Morale İhtiyacım Var

Köpeğim Ameliyatta Morale İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

çok geçmiş olsun kardeşim. umarım bir an önce ayaklanır ve kaldığınız yerden devam edersiniz. 

bravo sana..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

yarım  baytar olarak rıskı yuksek ınsallah ıyılesır buyumeyen cocuktur evcıller :)

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

inşallah atlatacak. zor bir durum gerçekten. benim köpeğim de 11 yaşında. geldiğinde el kadardı şimdi neredeyse benden uzun :) çok iyi anlıyorum seni ama gönlünü ferah tut. 

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Ben uyur bir süre sonra ben de biraz kestiririm diyordum ama ameliyattan çıktığından beri hiç uyumadı arada bir kalkmaya çalışıyor ama bacaklarda güç yok devriliyor dikişlerin üzerine düşüp patlatmasın diye bekliyorum bende. Hâlâ uyumamış olması normal mi acaba var mı bilen online mürit 

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı

Ben uyur bir süre sonra ben de biraz kestiririm diyordum ama ameliyattan çıktığından beri hiç uyumadı arada bir kalkmaya çalışıyor ama bacaklarda güç yok devriliyor dikişlerin üzerine düşüp patlatmasın diye bekliyorum bende. Hâlâ uyumamış olması normal mi acaba var mı bilen online mürit 

narkozun etkisi çabuk mu geçti acaba...

yok mu ağrı kesicisi? ver sersemlesin iyice, zarar vermesin kendine.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı

Hocam dün kedim ayağını parçalamış veteriner hekimdeydik.

Artık narkozdan hemen sonra uyandırdıklarını söyledi bizimki de bugün narkoz alıp operasyona girecek ayağı dikilecek.

Hani kulak dolgunluğu olarak küçük bir bilgiyi paylaşmak istedim belki faydası olur

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

En sevdiğim şeyi kaybettim. Sabah 6.03 de gözlerimin içine baka baka can verdi. Ulan yaş 35 oldu hâlâ alışamadım yaşamanın zorluğuna ne yerimde duruabiliyorum ne gitmek istediğim bir yer var. Tanrı inancı olmayınca ölümün hafifletilebilir bir yanı da kalmıyor gitti işte sonsuza kadar yok oldu gitti

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı

En sevdiğim şeyi kaybettim. Sabah 6.03 de gözlerimin içine baka baka can verdi. Ulan yaş 35 oldu hâlâ alışamadım yaşamanın zorluğuna ne yerimde duruabiliyorum ne gitmek istediğim bir yer var. Tanrı inancı olmayınca ölümün hafifletilebilir bir yanı da kalmıyor gitti işte sonsuza kadar yok oldu gitti

:(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

başın sağolsun müdür.

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı

başın saolsun hocam :(

ride or die..
Toplam Hit: 7455 Toplam Mesaj: 49
kan tahlil tam kan sayımı köpek veteriner