Köpeğim Ameliyatta Morale İhtiyacım Var
-
çok geçmiş olsun kardeşim. umarım bir an önce ayaklanır ve kaldığınız yerden devam edersiniz.
bravo sana..
-
yarım baytar olarak rıskı yuksek ınsallah ıyılesır buyumeyen cocuktur evcıller :)
-
inşallah atlatacak. zor bir durum gerçekten. benim köpeğim de 11 yaşında. geldiğinde el kadardı şimdi neredeyse benden uzun :) çok iyi anlıyorum seni ama gönlünü ferah tut.
-
Ben uyur bir süre sonra ben de biraz kestiririm diyordum ama ameliyattan çıktığından beri hiç uyumadı arada bir kalkmaya çalışıyor ama bacaklarda güç yok devriliyor dikişlerin üzerine düşüp patlatmasın diye bekliyorum bende. Hâlâ uyumamış olması normal mi acaba var mı bilen online mürit
-
Nikoteen bunu yazdı
Ben uyur bir süre sonra ben de biraz kestiririm diyordum ama ameliyattan çıktığından beri hiç uyumadı arada bir kalkmaya çalışıyor ama bacaklarda güç yok devriliyor dikişlerin üzerine düşüp patlatmasın diye bekliyorum bende. Hâlâ uyumamış olması normal mi acaba var mı bilen online mürit
narkozun etkisi çabuk mu geçti acaba...
yok mu ağrı kesicisi? ver sersemlesin iyice, zarar vermesin kendine.
-
Nikoteen bunu yazdı
Hocam dün kedim ayağını parçalamış veteriner hekimdeydik.
Artık narkozdan hemen sonra uyandırdıklarını söyledi bizimki de bugün narkoz alıp operasyona girecek ayağı dikilecek.
Hani kulak dolgunluğu olarak küçük bir bilgiyi paylaşmak istedim belki faydası olur
-
En sevdiğim şeyi kaybettim. Sabah 6.03 de gözlerimin içine baka baka can verdi. Ulan yaş 35 oldu hâlâ alışamadım yaşamanın zorluğuna ne yerimde duruabiliyorum ne gitmek istediğim bir yer var. Tanrı inancı olmayınca ölümün hafifletilebilir bir yanı da kalmıyor gitti işte sonsuza kadar yok oldu gitti
-
Nikoteen bunu yazdı
En sevdiğim şeyi kaybettim. Sabah 6.03 de gözlerimin içine baka baka can verdi. Ulan yaş 35 oldu hâlâ alışamadım yaşamanın zorluğuna ne yerimde duruabiliyorum ne gitmek istediğim bir yer var. Tanrı inancı olmayınca ölümün hafifletilebilir bir yanı da kalmıyor gitti işte sonsuza kadar yok oldu gitti
:(
-
başın sağolsun müdür.
-
Nikoteen bunu yazdı
başın saolsun hocam :(