folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Köpeklerden Kurtulmam Lazım...

Köpeklerden Kurtulmam Lazım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

saint_of_rock bunu yazdı:
    -----------------------------
     hocam jopların fiyatları ne kadar bir bilgin varmı? + bize uznu bişey lazım bezbol sopasndan daha kısa ama en az direskten parmak uçuna kadar uznu olsn yani

http://urun.gittigidiyor.com/100-Guvenlik-icin-Katlanabilir-portable-Celik-Jop_W0QQidZZ11902749

Buradan bi incele istersen. Tesadüfen bunu buldum. 50 cm uzunluğunda. Kısa ama etkili birşeyde olabilir. Köpekteki etkisini bilemem ama elektrikli şok veren joplar da var. Sana bir alet daha önereyim ismi "üvendire". Yaklaşık el feneri boyutlarında 9V pille çalışan bir cihaz. Biz bunu sığırları ayağa kaldırma amaçlı kullanıyoruz. Hayvana deydirdiğinde elektrik şoku veriyor. 650 kiloluk bir hayvanı yerinden zıplatacak kadar etkiliyse köpekte de işe yarayabilir diye düşünüyorum.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

Eline 1 tane haydar alıyosun gelen köpeğin beline beline vuruyosun . inliye inliye kaçar namussuzlar

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
     Silah  filan satan yerde jop olr dimi?

dışarda çok ses var içerde uzay.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Yahu Sen Hala Buralardamısın, Hastaneye Koşsana Köpek Sevdası Ayağına Gitcen Tahtalı Köye ha... HasbinAllah Töbe Yarebbim Töbe.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    şerefsizler vaktinde benim köpegimi sokak köpegi diye zehirlemişlerdi. tasması falanda vardı kimseyede dokunmazdı gezerdi öyle :( hatırladım hüzünlendim

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Olabilir. Güvenlik malzemeleri satan yerlerde de bulabilirsin. Beyzbol sopası aklına yatarsa onu kipada spor malzemeleri reyonunda bulabilirsin. Güzel alet. Gürgenden yapılmış. 7 ytl ye almıştım. Çok amaçlı kullanabilirsin. Aklıma gelmişken plastik mermi atan tabancalara bi göz at derim. İşe yarayabilir. Zehirleme olayı hem cani bir yol hemde böcek ilacıyla bir köpeği devirmen güç. Alternatif yolları kullan..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
     Plastik mermili silh nasıl birşey oluo taşımak için 18yaş ve ruhsat gerekiomu???  kç paradır?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Yolda giderken bir köpek gördüğünde;

Heyecanlanmadan yere eğiliyosun,

Eline ilk gelen min. 4cm çaplı bir taşı alıp yavaşca kalkıyorsun.

Köpek sana gelirse istifini bozmadan dengeni bozacak bütün eşyaları üstünden atıyorsun.

Gelirken ince ayar,hesaplamaları falan yapıyorsun ve sonunda  taşı yaklaşık45 derece eğimle köpeğin alnının çatına fırlatıyorsun.

Bir daha köpek yaklaşırsa beni çağır. 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
    hocam bu işlemleri yapraken benim köpekte yanımda olcak onu nasıl zaptetcem... 4 5köpeğin arasına gönderemm köpeği hafif yara filan alır mikrop kapar hayvan...  tek gelseler hemen bırakrm benmkini zaten

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

saint_of_rock bunu yazdı:
     Plastik mermili silh nasıl birşey oluo taşımak için 18yaş ve ruhsat gerekiomu???  kç paradır?

Yasal prosedürü nedir tam olarak bilmiyorum. Fiyatı 50 ytl civarı. Ankarada bir dükkanın önünde görmüştüm. 50 ytl + 12 ay taksit diye...

Toplam Hit: 9471 Toplam Mesaj: 70