Köpeklerden Kurtulmam Lazım...
-
köpekler senden kurtulacak, sen raide devam et
-
senin de ne ilginc sorunlarin var, herkesin derdi farkli derler ya... dogruymus...
-
jerry bunu yazdı:
-----------------------------
senin de ne ilginc sorunlarin var, herkesin derdi farkli derler ya... dogruymus...
kardeşim nasil bir ülke oldu burasi nasil bir adalet bu herkesin bir derdi var.sen köpegi öldürünce sana madalyami verecekler , senden başka akıllı kalmadimi o semt'de işin kötü tarafınıda düşün hırsız yaklaşamaz köpek var diye, Hem sen allahın verdigi canı nasil alirsin
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------jerry bunu yazdı:
kardeşim nasil bir ülke oldu burasi nasil bir adalet bu herkesin bir derdi var.sen köpegi öldürünce sana madalyami verecekler , senden başka akıllı kalmadimi o semt'de işin kötü tarafınıda düşün hırsız yaklaşamaz köpek var diye, Hem sen allahın verdigi canı nasil alirsin
yaw garipmisiniz garip rolümü yapıyosunuz? ben diyorum köpekler saldırdı diğer insanlarda saldırıyo siz diyorsunuz onları öldürünce madalyamı vericekler benden başka akıllı yokmuş demekki veya cesaret edemiyorlar... -
saint_of_rock bunu yazdı:
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------jerry bunu yazdı:
yaw garipmisiniz garip rolümü yapıyosunuz? ben diyorum köpekler saldırdı diğer insanlarda saldırıyo siz diyorsunuz onları öldürünce madalyamı vericekler benden başka akıllı yokmuş demekki veya cesaret edemiyorlar...
devam devam söylenecek biş iyok:) -
Yapma hoca bence uzaklaştırma tekniği falan çalış.. çünkü senin köpeğinle onlar arasındaki fark
Seninkinin gözü gibi bakan bir sahibi var onların yok ! haklısın belkide bu dayanılmaz noktaya gelebilir ama öldürmek bir çaremi bilemiyorum..
-
hoşt dedin mi kaçarlar hoca ya bizimde var iki kangal kapıda besliyoz.büyüsünler ortalığın tozunu atıcam amk.
-
hoja sn nerde oturon yakinsa bizim kopeklerden 1-2tanesini getirem parcalasinlar o kopekleri:)
-
kafasına sık :|
-
senin köpeğin cinsi ne ki hacı bende 7 aylık alman kurdu var çokda büyük bişi sayılmaz gezdirirken ne kadar köpek varsa kopup geliyo bizimki havlıo hırlıyo bi yandanda ben piştlıyom dönüp gidiyorlar
ya sizin ordaki köpeklerde bi sorunvar yada köpekte (süsköpeğiyse al kucağına oşt lfn de sana da saldırmazlar heralde sanada saldırıyolarsa bas zehiri)