Köpeklerden Kurtulmam Lazım...
-
Fare Zehiri + Kıyma = Yeşil Kıyma. Al Kıymayı Bas Zehiri Bi güzel karıştır. İyi işe yarıyor meret.
-
hocam bu fikir güzel... şu anda düşünmüyorum veterinrde dedi köpeği biraz köpeklerle kavga ettir dedi hırslansın biraz dedi onun için lazım oluo köpekler :)
-
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bu fikir güzel... şu anda düşünmüyorum veterinrde dedi köpeği biraz köpeklerle kavga ettir dedi hırslansın biraz dedi onun için lazım oluo köpekler :)
-----------------------------Bak Gördünmü Köpek Besleyen biri değilim Amma Tecrübe Konuşur, Ne Demiştim Sana, Onların Doğasında Olan Şeyler Onların Arasında Oyun Gibi bişeydir bu Elleşme Hayvancağızlara Dedimmi Demedimmi... Demekki Neymiş Köpek Beslemek Kolay Bişey değilmiş... :) Besliyosan Çekecen Kahrını.
Kararın İçin Tebrik Ederim.
-
Hocam bize doğru gelen köpeklerin derdi oyun değil... Köpeklerde biri demişti sen demiş olabilirsini, sürü psikoljisi var ve alanı koruyor oraya onlardan güçlü yabancı bir köpek geldiğinde onlarda alanlarını korumya çalışıyor bizi uzaklaştırmaya çalışıyor... Sürüleride kışkırtan dişiler diyorumki sadce dişileri toplsaam başka yeremi götürsem? Şöle bir durum var şimdi benim köpek site yönetiminin bahçesinde kalıyor ve ordan biz geçerken filan köpekler havlıyor insanalr filanda geçiyor o arada sonra şikayet ediyorlar köpekleri kışkırtıyo saldırtıyo diye... Köpek evde kalsa kimse oraya şikayet edemiycek benimde köpeklerle aramda sorun kalmıycak şikayeti bana söyledikleri zaman benimde sinirlerim bozuluyor biz birşeyde yapmıyoruz sadce yürüyoruz ama hala böle şikayet ediyorlar köpek evde kalsa şikayet etseler ağızlarının payını çok rahat veririm :)
-
köpekler yaklaşınca meşale yak :D denenmiş onaylanmıştır köpek fobim olduğunuda ekleyeyim :D
-
ben hep geldiğinde eğilip taş atarmış gibi yapıp dıppşşt yapıom vala kaçıolar :D biraz da üzerine koşsan tamamdır ama bir keresinde cetincevize denk gelmiştim üzerine koşuom bi tırsmadı köpek bana mal mal bakmıştı bende tırsmaya başlamıştım kaçmıştım hiç unutmam :D
-
bas ddt yı oldur alayını :|
bnde bırgun mahalledekı kedılerı öldürecem...
-
can ulan onlar can. manyak mısınız? bunun belediyesi var veterineri var fen işleri var. arayın uygun olanı yapsınlar. sen yaptırtamıyorsan muhtarına yaptırt.
Benim köpeğimi yaraladı bu zihniyetteki barbar, insanlıktan nasibini almamış yaratıklar. az akıllı kelam edin.
-
yazıktır etme hayvanlar sana düşmanlığından diil hayvanlığından böyle davranıyor, büyüklük sende kalsın uyma sen onlara
ayrıca hayvancıkları öldürdün diyelim yine başka köpekler nasılsa türeyecekler köpek kaçıran gibi birşey al ya da köpeğini başka yerde gezdir benimde köpeğim var az uğraşmadım bunun kavgalarıyla nerde sokak köpeği görse boğuşmaya başlıyorlar ama yapacak birşey yok hayvancağızı öldürsen bile elini kana buladğınla kalırsın yarın başka bi köpekle nasılsa karşılaşacan