Kopya Çekme Formülleri
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------kingoftheangel bunu yazdı:
-----------------------------ewt özgün bir methot yokmu :P
-----------------------------war :| ders calısmak :|
-----------------------------
ders çalışmanın adı kopya çekmekmi oldu :| -
ha bide dalmış gibi yaparaktan bi soruyu isteme veya söyleme şeklim var. mesela coğrafaya sınavında boşluk doldurma vardı son sınavında hocaya bağırarak hocam 1. boşluğun cevabı şuda 2.si ne bi türlü anlamadım falan.
Bide bizim sınıftakiler test sınavlarda 1 zor 2 kolay 3 çok zor vs yaparlarda ben hiç uymadım onlara:D
ve kağıtları üzerimde hiç beklemediğiniz heryerime sokabilir ve sınavda çıkarıp hocaya hiç yakalanmadan çekebilirim.
-
kingoftheangel bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------kingoftheangel bunu yazdı:
-----------------------------ewt özgün bir methot yokmu :P
-----------------------------war :| ders calısmak :|
ders çalışmanın adı kopya çekmekmi oldu :|
-----------------------------çalıştığını beynıne kaydediyorsun :| arama motorun ile bunları kimseye çaktırmadan buluyorsun ( anla artıkın :| analatamadım :D )
-
Genelde test olursa A ise alın B ise göz C ise burun D ise ağzının üstü E ise çenemizi kaşırdık... Soruyu ise zaten rahatlkla el ile gösterirdik...
-
öğretmen masasını önündeki yere otur zaten çalışkanlar kağıdı hemen bitirir werir öğretmende onları masaya koyar sende usulca 100 alırsın e: zaten öle olmasa bile en önden hiç şüpelenmezler ordan istediğine fısıldayabilirsin.
-
bak bizde yazılılar ortak yapılıyor bizim a sınıfından çalışkna arkadaşlar var onlar bana test sorularını mesajla atıyolardı A=1 B=2 C=3 D=4 E=5 oluyodu böyle barkot gibi yazıyodu 32132451 eğer hocaya yaklanırsan msn şifresi dersin arkadaşınıda ablam die kaydet ;);) üç sınava hiç çalışmadan girdim üçündende 85 aldım
-
Converse'niz varsa onun altındaki beyaz lastik kısma yazacağınız şeyleri küçük küçük yazın ardından sınavda bacak bacak üstüne atın ve rahat rahat okuyun:)
-

-
bizim kopya yontemleri basitti herkes birbirinden bakardı ama biz sınavı 1 saat yada hocanın dersi 2 saatse 100 dkk yapardık 1 yazılıyı. hocaların alayı korkardı bızlerden mekan dolayısıyla pislik bir yer olmasından dolayı birsey diyemezlerdi hoca sag bastan kagıdı toplamaya kalkınca herkes sola dogru sıraların uzerınde zıplar kacar gecerdı hocanın ellerını tutarlar oturturlardı sıraya bende hocayı teselli ediyodum nolcak hocam gecek son senemiz cart curt ..
-
PriesTBT bunu yazdı:
-----------------------------yeni sınav sitemine uygun:D