folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kopya Çekme Formülleri

Kopya Çekme Formülleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scaryhim
    scaryhim's avatar
    Erkek

hehheeeeeyt beaaa ne çekerdim amk. gerçi hala çekiom da ,:)

1. metodum: eğer ikili sırada oturuyosan ve teksen (bnm lisedeki halim) yan tarafına bi sürü defter yığ ama en üstteki böyle turunculu morlu yarısaydam kapaklı spiraller var ya onlardan koy, kopya kağıdını da kapağın altındaki ilk sayfanın üzerine koy, zaten o spiralin kapağı biraz yamuk olduğundan hafif kalkacak ve görünmicek tamam mı? sonra hoca arkayı döndüğünde kapağa dokun kopya kabak gibi meydanda :D sonra elini çek eski halie gelsin

2. üniversitede felsefe finalimde yapmış bulunduğum bir metoddur çok sağlamdır :D

kağıt değiştirmek :D

3. bizim sıralar tekliydi ama yan yana  2 sıra birleştirirdik birine kitapları gömerdik demin dediğim gibi

yok hoca onu anladı diyelim napacan?? elbette ki hemen yanındaki sıranın kolonunu kopyayla dolduracan

arada kaldığı için hoca da göremezdi

4. en klasiği de sınıfı organize etmektir, Herkes çekerse hic bi sikim yapamıolar :) ama yakalanmadan sessizce yapın amk.

5. bi ara da bi tükenmez kalemler vardı açıpkapattıkça içindeki bişi dönüodu :) ondan 4 tane almıştım :) her sınavda onn üstüne yabıştırıyodum :)

Bak arkadaş bugün ben Hukuk Fakültesi okuyosam bu kopyalar sayesinde okuyom :)

Neden? Çünkü Öğrenmede yazarak öğrenme çok etkili acayip aklında kalıyo :)

Tarikatın Avukatı alicancicek@gmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

kopya cekerken hocanın gözlerine bakmıcaksın

hoca seni kesiyosa düşünür gibi yapıp aha buldum gıbılerınden kalemı oynatın yazarmıs gibi

hocanın sınıftaki konumu hesaplıcaksın mesela 1 turu kac saniyede donuyo ona göre  yandakıne bakacaksın.

dizlerini ,ayaklarını ve ellerini bir bütün gibi kullancaksın.

suratını biraz hocaya doneceksın ama gözlerin yandakının kagıdında  kalacak.

terlemıceksın  yoksa  hazırladıgın kagıtlar terden okunmaz hale geliyor.

götüne güveniyosan kopyayı rahat cekersin :)

....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

ben hep en önde hocanın masasının önünde otururdum en rahat kopyayıda ben çekerdim :S hocalar hep arkaları kontrol ediyor önlere hiç bakmıyorlar :D

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edonline
    edonline's avatar
    Erkek
    En çok kullandıklarım GAZETE ye yazma ve PET ŞİŞE suyun içerisine yazma. Ama ortaokulda bu fotoğrag makinalarının içine takılan filmlerin bitmiş haline kağıt keser yapıştırırdım üzerine kopya yazardım, toplamak için elinizin hızlı olması ŞART.:)

sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur herkesi sen dost mu sandın belki o agyar olur sadıkane belki o alemde bir dildar olur yar olur agyar olur dildar olur serdar olur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Konuları hortlatmayın be

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 8528 Toplam Mesaj: 46