Kopya Çekme Formülleri
-
Yav bizim zamanımızda okula telefon almazlardı.
Şimdi bakıyorum herkes sınavda mesajla falan kopya çektıgını söylüyor. Ya hocalar mal. Sınav sırasında telefonla uğraşmanıza izin veriyorlar. Yada görmüyorlar
-
kopyasız sınav olmaz.
aslında kopya çekmek bir bakıma ders çalışmaktır.lisede arkadaşlar A-5 kağıdının biraz daha küçüğünü yaptırırlardı fotokopi makinasında ele sığacak kadar. kopyayı küçücük kağıtlara yazıp sınavda dizimin üstüne koyardım. cebimden çıkarttığım kopyaları bazen elimin altına koyar bazende sınav günü gömlek giyip ön cebe atar arada çıkarır masanın üstüne öyle çekerdim. geçen sene hoca kopyayı elimden almıştı :) ama birşey yapmadı. mikroişlemciler dersinden yakalanmıştım ilk defa bütte verdim onuda.
sırf kopyayı bazı gıcık öğretmenler için çekmişimdir. verdikleri eğitimi adam gibi vermedikleri bazı durumlarda eğitim için değilde para için öğretmenci oldukları sanan hocalar için çektim. bazı arkadaşlar günah diyordu umursamıyordum nedense yoksa kalacağım :(
son kopya sınavlarımı kağıda değilde masanın altına kitap koyarak çektiğimi hatırlıyorum. sayfaları çevir cevabı bul :D
bir not: hayatınızda kopya bir yere kadar. sonrasında size kalacak artık. o zamanda kopya olmayacak.
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------sirfaksu bunu yazdı:
-----------------------------saolsun sayesinde 9.sınıfı bitirdim arkadasın :)
-----------------------------
est. :D ben senin sayende bitirdim 9. sınıfı:Dyada nese ortak paylaşım... birbirimize destek olmasak ikimizde bitiremiyoduk 9. sınıfı:D
arkadas derken kopyayı kastetmistim -
mazide kaldı hepsi üniversitede lisede yıılarca kopya cektik ama yalan oldu hepsi be
-
ben küçük kopya kağıtlarında çekemiyorum nedense yazarken aklıma giriyor.kopyayıda yeni yeni çekmeye başladım okul bitince artık bütünlemeye kalmamak için başka çare kalmıyordu benim bir dosyam varr şeffaf dosya onun içine koyarım daha güzel çekiliyor.keşke hep deneseydimmm.
-
Kitap yada cepten kopyalar çıkarıp bakamam ama arkadaşların kağıdından bakarım
-
valla anfilerde o kadar kasmaya gerek kalmıyor kopya çekmede ama bizim arkadaşla ortak taktik, bluetooth ve telefon ekraranına yazılan notlardı. Genelde yanyana otururduk birazda hızlı mesaj yazmak kaabiliyeti gerekiyor ayrıca mesajlara kaydederekte çok kopya çekmişliğimiz olmuştu ;)
-
Zaten biz ders çalışma formüllerini değil , kopya formüllerini araştırdığımız için başarısısız...
-
ilaç firmalarının bir kalemi var yıllarca onla kopya çektim. kalemin özelliği şu içinde yaylı basit bir sistem çek bırak hesabı. dışında projeksiyon perdelerine benzeyen bir kağıt var çekiyosun kalemin içinden kocaman bir kağıt çıkıyor bırakıyosun kendi kendine rulo şeklinde içeri giriyor her sınavdan önce kalemi söker içindeki kağıdı kopya kağıdımla yer değiştirdim. kalemide sıranın altına bantlardım sınavda çek bırak çek bırak şak diye bir ses çıkardı ama hocalar hiç bir şekilde çakamadılar durumu. yalnız bir keresinde sınavın ortasında mekanizma bozuldu kağıt içeri girmiyor. kafayı yedim :)
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Zaten biz ders çalışma formüllerini değil , kopya formüllerini araştırdığımız için başarısısız...
compunun bi msjı vardı hoca bu msjını görünce o aklıma geldi konuyu hortlatıım dedimTahribata hosgeldiniz...bilginin geyigin pichligin en uc noktasinda yasamak istiyorsaniz dogru yerdesiniz...ama yok toplum kurallari cercevesinde yasiyorsaniz,kucukken evlerin zillerine basip kacmadiysaniz,evlerin camlarini taslamayip , firlamalik yapmadiysaniz ve aklinizde surekli firlama fikirler dolanmiyorsa burasi size gore degil...