Download / Dosya Paylaşım
Korsan Film Dizi İzleyenler Belirlenip İnternet Abonelik Leri İptal Edilecek !
Korsan Film Dizi İzleyenler Belirlenip İnternet Abonelik Leri İptal Edilecek !
-
mkyb bunu yazdı
Yazıcıoğlu iş hanı önünden geçmeyin beyler. :)
+111111
-
Adil kullanım şeysine hız yavaşlatma kılıfı için güzel ha aslında. Bak hiç aklıma gelmemişti. Gel gelelim abonelik iptalini hiçbirinin götü yemez. Ülkede abone kalmaz amk. Ama hız yavaşlatma güzel kılıf bak onu tuttum.
Sayın abonemiz. Yasadışı olarak telif hakkına sahip içeriklere eriştiğinizi tespit ettik ve hızınızı ilgili mevzuata uygun olarak 3 mbpsye daimi olarak çektik. İtiraz ederseniz ziki tutarsanız, etmezseniz böyle devam edersiniz. Hayde selametle.
-
Caliber bunu yazdı
Adil kullanım şeysine hız yavaşlatma kılıfı için güzel ha aslında. Bak hiç aklıma gelmemişti. Gel gelelim abonelik iptalini hiçbirinin götü yemez. Ülkede abone kalmaz amk. Ama hız yavaşlatma güzel kılıf bak onu tuttum.
Sayın abonemiz. Yasadışı olarak telif hakkına sahip içeriklere eriştiğinizi tespit ettik ve hızınızı ilgili mevzuata uygun olarak 3 mbpsye daimi olarak çektik. İtiraz ederseniz ziki tutarsanız, etmezseniz böyle devam edersiniz. Hayde selametle.
Yalnız onu Almanya'da mı nerede bir Türke yapmışlar adam madem öyle bende faturaları ödemiyorum deyince mecbur adamın internetini geri açmışlardı. Bayağı oluyor bu olay olalı. :)
Kaldı ki abonelik iptali olursa taahhüt bozma cezası ödememek için bilerek film indirecek insanları tanıyorum ki çoğuda bu forumda.
mkyb tarafından 04/May/17 03:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Korsan cd tezgahtarı bunu beğendi.
-
Nasıl bu milleti daha mutsuz hale getirebiliriz diye özel toplantı yaptıklarını düşünüyorum. Millet için tek olumlu haber olmaz mı bir ülkede acaba? -
İnternet sanki hızlıymış gibi birde yavaşlatacağız diyorlar.
-
kabadayi09 bunu yazdı
Nasıl bu milleti daha mutsuz hale getirebiliriz diye özel toplantı yaptıklarını düşünüyorum. Millet için tek olumlu haber olmaz mı bir ülkede acaba?" Milletin *mına koyduk " diye ses kayıtları çıktıydı bir ara :D Sence millet s*klerinde mi ? .Bukadar andaval bir toplum dünyanın hiçbiryerinde yoktur sanırı. Her türlü belaya musibete katlanıp darbe girişimini bastıran bir millet darbe girişiminin kahramanı olmasına rağmen kahramanlık rozetini başgomutanım dedikleri kişiye verdiler :D Hak ediyor türkiye bu tarz şeyleri. Şahsen g*tümle gülerek takip ediyorum gelişmeleri.
-
hoşt.
-
Savci efendi yakalayabilirse opsun...
Dunya ulkeleri mp3 paylasiminin onune gecebildimi. Birak Turkiyeyi. Yasaklarla is cozulmez.
-
kabadayi09 bunu yazdı
Nasıl bu milleti daha mutsuz hale getirebiliriz diye özel toplantı yaptıklarını düşünüyorum. Millet için tek olumlu haber olmaz mı bir ülkede acaba?(TBT ifşa team :P)