folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kosgeb Den Kredi Alan Var Mı?

Kosgeb Den Kredi Alan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

Hocam müridlerin söyledikleri benim gördüklerimle pek örtüşmüyor. Kimisi robot yap kimisi görünmezlik formülü yap vs gibi şeyler söylemiş. Bu kadar ütopik şeylere gerek yok. 2-3 sene kadar önce babam da kullanmıştı bu krediden ve öyle akla hayale gelmeyecek icatlar için değil yeni bir ölçüm cihazı almak için. Ayrıntısını pek hatırlamıyorum o noktada pek yardımcı olamicam ama sana tavsiyem git doğrudan kosgeble görüş. Burdan pek sağlıklı bilgilere ulaşamayabilirsin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

KaRaKuLe bunu yazdı:

vergi levhası olmayana vermiyorlarmış :/

ne anlamı kaldıki :))

@buzul

niye vermezler risklimi görüyorlar a.q :D hizmet sektörü a.q illa elle tutulur birşeymi yapmak lazım risk satıyoruz

yok hacım ondan değil sağlam bir proje ile gitmen lazım sigorta şirketi açacak olursan onu vermiyorlar ama diyelim bir yazılım şirketi kuracaksın ve orjinal bişeyler var elinde yesliyorlar direk tabi sen araştır yinede xD

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Hocam çalıştığım yer kosgeb  & Marka 'dan destek almak isteyen firmaları hazırlıyoruz.

Daha şimdi bi firmadan aradılar senin için yapabileceğim bir şeyler varsa pm at.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

kosgep ten para almak çok zor ben kursunada gittim birker prjeyi hazırlmak 3 bin lira kabul görecek safhası ayrı ayrıca sen işi kuracan malzemeyi alacan sana parça parça veriyorlar projede çok incelikler var senin yaptığını kabul etmiyorlar kursa ders verenler proje hazırlayanlarla ortak hep seni yönlendiriyor buraya yaptır şuna git halbuki bu kursta yasak olmasına rağmen para almak çok zor alırsan 100binlira 30 binini geri almıyor devlet gerisinide iki yıl sonra ödüyon 300 kişilik kurstan sonra 3 kişi almak için projesi kabul oldu indiregandilere yok 

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
Toplam Hit: 9680 Toplam Mesaj: 25