folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kpss Sinavi Ve Sonrasi ?

Kpss Sinavi Ve Sonrasi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telos00
    telos00's avatar
    Erkek

antivir-US bunu yazdı:
    -----------------------------

silgi çok boktandı,kalemler fena sayılmazdı faber'di,birini de kandırmışler fatih vermişler herhal:)

3 tane olips şeker koymuşlar mentollü mü naneli midir nedir.miğdemi bi hoş etti,keşke zzehirlenseydim,dava açardım ösymye.Onun yerine çikolata sürülmüş ekmek dağıtsalar daha iyiydi aq.

Arkadaşın dediği gibi beni de koca amfinin en sonuna atmışlar göt kadar saat görünmüyo,gittim sınav öncesi konuştum,tamam her yarım saatte bir söyleriz dediler,yarım saate bi gelip durdular yanıma.ama dakika takibi yapamadığım için yetiştiremedim.

buradan tekrar söylüyorum,ÖSYM SENİN TAAA AQ...

aynen

ÖSYM SENİN TAAA AQ.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

süre yetmedi aq.30 dk daha olsaydı kazanmıştım.malesef yerleşemiyeceğim.

twitter.com/KezzapliMakarna
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

yanlışların doğruları götürmediğini düşünerek ( ehliyet sınavıyla karıştırdım heralde ) kalan 15 soruyu loto mantığıyla salladım.. sonra sordum ki kitapçıkta yazıyormuş götürdüğü... tabi kitapçığı okuyacak fırsatım olmadı.. napalım iyi oynıyan kazansın artık... şekerler için teşekkürler...

Bekle Beni devlet baba.. götümü sana dayıyacağım inşallah :D Beyin Bedava

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Lostok bunu yazdı:
    *su vercez dediler vermediler bende götürmemiştim bide şeker yiyince iyice susadım *kalem açacağı benimkinin bıçak kısmının vidası sıkılmamıştı gelmeyen girisininkiyle değiştirdim o da açmıyordu ucunu sivriltiyordu azıcık *peçete 1 adet (1 yaprak) servis peçetesiydi *silgi dandik bişi silmiyo dağıtıyo dediklerinden *duvar saati çok küçüktü arka sıradan zor gözüküyor *türkçe sorularındaki cümleler ve paragraflar özel seçilmiş gibiydi

@türkçe sorularındaki cümleler ve paragraflar özel seçilmiş gibiydi

aynen benimde çok dikkatimi çekti  

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Sınava öylesine girmiştim , ama sınavda bir kızın kitapçık kodunu kodlayacağız mı ? Sorusuna maruz kaldıktan sonra

bunun hiçte iyi bir fikir olmadığını dşündüm :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

valla bende anlamadım bu sınavdan bişey. hayatımda ilk kez sınav süresi bana yetmedi :) 7-8 matematik sorusunu sonra bakayım diye es geçtim, sonuçta genel kültür tarafından son soruyu okuyamadan süre bitti.

Şarkıda dediği gibi...

Ö SE YE ME GÖTÜMÜ YEEEE   :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AglayanCocuk
    AglayanCocuk's avatar
    Erkek

antivir-US bunu yazdı:

silgi çok boktandı,kalemler fena sayılmazdı faber'di,birini de kandırmışler fatih vermişler herhal:)

3 tane olips şeker koymuşlar mentollü mü naneli midir nedir.miğdemi bi hoş etti,keşke zzehirlenseydim,dava açardım ösymye.Onun yerine çikolata sürülmüş ekmek dağıtsalar daha iyiydi aq.

Arkadaşın dediği gibi beni de koca amfinin en sonuna atmışlar göt kadar saat görünmüyo,gittim sınav öncesi konuştum,tamam her yarım saatte bir söyleriz dediler,yarım saate bi gelip durdular yanıma.ama dakika takibi yapamadığım için yetiştiremedim.

buradan tekrar söylüyorum,ÖSYM SENİN TAAA AQ...

Kandırma falan yok. Arka sırada liseden arkadaşımda vardı. Onunda fatihti...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

zaman sıkıntısı yaşadım bende.. yetiştiremedim zamanı :/ türkçe soruları aşırımı uzundu yoksa bahane mi ediyorum anlamadım.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

benim 15 dk arttı bile bi hatun vardı onu kesiyordum :D

ama genel kültür'de sıçmışlar kol gibiydi yada ilkkez girdiğim için öyle geldi tahminim 90 ve üstü net gelir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

gayet kol gibi sorular vardı.girişte polislerle falan çok sorun oldu kemerler çıksın dedi ösym görevlisi bayan, bi öküz atladı sizde çıkaracakmısınız allahtan uzatmadı karı olayı :) bende en arka sıradaydım ama allahtan sınıf ufaktı biraz rahat gördüm.herkese geçmiş olsun

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
Toplam Hit: 4963 Toplam Mesaj: 34