Kpss Sinavi Ve Sonrasi ?
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------
silgi çok boktandı,kalemler fena sayılmazdı faber'di,birini de kandırmışler fatih vermişler herhal:)
3 tane olips şeker koymuşlar mentollü mü naneli midir nedir.miğdemi bi hoş etti,keşke zzehirlenseydim,dava açardım ösymye.Onun yerine çikolata sürülmüş ekmek dağıtsalar daha iyiydi aq.
Arkadaşın dediği gibi beni de koca amfinin en sonuna atmışlar göt kadar saat görünmüyo,gittim sınav öncesi konuştum,tamam her yarım saatte bir söyleriz dediler,yarım saate bi gelip durdular yanıma.ama dakika takibi yapamadığım için yetiştiremedim.
buradan tekrar söylüyorum,ÖSYM SENİN TAAA AQ...
-----------------------------aynen
ÖSYM SENİN TAAA AQ.
-
süre yetmedi aq.30 dk daha olsaydı kazanmıştım.malesef yerleşemiyeceğim.
-
yanlışların doğruları götürmediğini düşünerek ( ehliyet sınavıyla karıştırdım heralde ) kalan 15 soruyu loto mantığıyla salladım.. sonra sordum ki kitapçıkta yazıyormuş götürdüğü... tabi kitapçığı okuyacak fırsatım olmadı.. napalım iyi oynıyan kazansın artık... şekerler için teşekkürler...
Bekle Beni devlet baba.. götümü sana dayıyacağım inşallah :D Beyin Bedava -
Lostok bunu yazdı:
*su vercez dediler vermediler bende götürmemiştim bide şeker yiyince iyice susadım *kalem açacağı benimkinin bıçak kısmının vidası sıkılmamıştı gelmeyen girisininkiyle değiştirdim o da açmıyordu ucunu sivriltiyordu azıcık *peçete 1 adet (1 yaprak) servis peçetesiydi *silgi dandik bişi silmiyo dağıtıyo dediklerinden *duvar saati çok küçüktü arka sıradan zor gözüküyor *türkçe sorularındaki cümleler ve paragraflar özel seçilmiş gibiydi
@türkçe sorularındaki cümleler ve paragraflar özel seçilmiş gibiydi
aynen benimde çok dikkatimi çekti -
Sınava öylesine girmiştim , ama sınavda bir kızın kitapçık kodunu kodlayacağız mı ? Sorusuna maruz kaldıktan sonra
bunun hiçte iyi bir fikir olmadığını dşündüm :| -
valla bende anlamadım bu sınavdan bişey. hayatımda ilk kez sınav süresi bana yetmedi :) 7-8 matematik sorusunu sonra bakayım diye es geçtim, sonuçta genel kültür tarafından son soruyu okuyamadan süre bitti.
Şarkıda dediği gibi...
Ö SE YE ME GÖTÜMÜ YEEEE :)
-
antivir-US bunu yazdı:
silgi çok boktandı,kalemler fena sayılmazdı faber'di,birini de kandırmışler fatih vermişler herhal:)
3 tane olips şeker koymuşlar mentollü mü naneli midir nedir.miğdemi bi hoş etti,keşke zzehirlenseydim,dava açardım ösymye.Onun yerine çikolata sürülmüş ekmek dağıtsalar daha iyiydi aq.
Arkadaşın dediği gibi beni de koca amfinin en sonuna atmışlar göt kadar saat görünmüyo,gittim sınav öncesi konuştum,tamam her yarım saatte bir söyleriz dediler,yarım saate bi gelip durdular yanıma.ama dakika takibi yapamadığım için yetiştiremedim.
buradan tekrar söylüyorum,ÖSYM SENİN TAAA AQ...
-----------------------------Kandırma falan yok. Arka sırada liseden arkadaşımda vardı. Onunda fatihti...
-
zaman sıkıntısı yaşadım bende.. yetiştiremedim zamanı :/ türkçe soruları aşırımı uzundu yoksa bahane mi ediyorum anlamadım..
-
benim 15 dk arttı bile bi hatun vardı onu kesiyordum :D
ama genel kültür'de sıçmışlar kol gibiydi yada ilkkez girdiğim için öyle geldi tahminim 90 ve üstü net gelir
-
gayet kol gibi sorular vardı.girişte polislerle falan çok sorun oldu kemerler çıksın dedi ösym görevlisi bayan, bi öküz atladı sizde çıkaracakmısınız allahtan uzatmadı karı olayı :) bende en arka sıradaydım ama allahtan sınıf ufaktı biraz rahat gördüm.herkese geçmiş olsun